Küçük ülke İstanbul da bu oluyorsa Türkiye'de neler olmazdı.

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Gerçekten geçim derdinde olan birine Nasılsın? diye sorsanız, önce elektrik faturasından, sonra da marketteki fiyatlardan yakınır.
Siyaset mi? Onu düşünmek için önce karnın doyması, kafanın boş olması lazım.
Zaten bir bilge demiş ki: "Sabah kahvaltısı, öğle yemeği, akşam yemeği... Eğer bu üçlü tamamsa, sıra siyaset tartısına gelir."
Yoksa açken partizanlık fazla lüks kaçıyor.

Ve bunlar Herkes tarafından bilinirken yine AKP'nin yargısı yüzünden ve dehşet verici korkusu yüzünden kimse tarafından dile getirilip dava açılmadı değil mi? Ya keşke milletvekilleri mecliste değil de senin benim gibi işlerde çalışıp Bakkal falan olsalardı çok daha uyanık olurlardı değil mi. Kör Bunlar kör..
Bak 17/25 aralık savcıları kimlerdi peki ?

Kamil, sen feci şekilde propagandanın etkisinde kalmışsın hocam. ATV'nin dozunu biraz azalt, arada farklı kaynaklara da göz at. Akit gibi tek kaynaktan beslenme.

Buraya sayfalarca yazmaya gerek yok aslında tek bir atasözü her şeyi özetleyecek.
Bir delille kırk âlimi yendim, kırk delille bir câhili yenemedim.

Rozetlerini görmediğim için Yorum yapmıyorum.
Ben sana rozetleri vereyim . Gösteremem ama yazayım. Gerçi sen işine gelenleri gördüğünden normaldir şuan ki durumun :)

Dünya lideriniz uzun adam pardon uzun sevdanız RTE ``nin bizzat kendisinin tahsil ettiği zırhlı araca binen Zekerriye öz Mehmet Ali Pekgüzel ve Nihat Taşkın Hasan Hüseyin Özese Üzerinde Türkan saylan albay Ali tatar ergenekonun gizli kasası dedikleri Kuddusi okkır ın kanı var bu adamların ellerinde .
Sonrasında mı ne oldu ?
Zekkeriya öz tarafından görevlendirilen Celal kara dır. peki sonrasımı ben bu davanın hem savcısı hem hakimiyim diyen RTE nin her destedeği verdiği Zekkeriya öz fetö den firar :) Celal Kara ve Mehmet Yüzgeç Muammer Akkaş şuan firarlar
Yani Dün kumpasların avukatı olanlar zırhlı arac verenler ipin ucu kendilerine geldiklerinde aynen şunu söylediler. NE İSTEDİLERDE VERMEDİK. Peki @kamil0920 ( Nickini yazayımda havan olsun ) Forumsalın AKP İL BAŞKANI olman sıfatıyla sana soruyorum. FETÖ ye NE İSDEDİLERDE VERDİNİZ. ?

Ben sana rozetleri vereyim . Gösteremem ama yazayım. Gerçi sen işine gelenleri gördüğünden normaldir şuan ki durumun :)

Dünya lideriniz uzun adam pardon uzun sevdanız RTE ``nin bizzat kendisinin tahsil ettiği zırhlı araca binen Zekerriye öz Mehmet Ali Pekgüzel ve Nihat Taşkın Hasan Hüseyin Özese Üzerinde Türkan saylan albay Ali tatar ergenekonun gizli kasası dedikleri Kuddusi okkır ın kanı var bu adamların ellerinde .
Sonrasında mı ne oldu ?
Zekkeriya öz tarafından görevlendirilen Celal kara dır. peki sonrasımı ben bu davanın hem savcısı hem hakimiyim diyen RTE nin her destedeği verdiği Zekkeriya öz fetö den firar :) Celal Kara ve Mehmet Yüzgeç Muammer Akkaş şuan firarlar
Yani Dün kumpasların avukatı olanlar zırhlı arac verenler ipin ucu kendilerine geldiklerinde aynen şunu söylediler. NE İSTEDİLERDE VERMEDİK. Peki @kamil0920 ( Nickini yazayımda havan olsun ) Forumsalın AKP İL BAŞKANI olman sıfatıyla sana soruyorum. FETÖ ye NE İSDEDİLERDE VERDİNİZ. ?
Telefonlarına Kripto cüzdanlar ceplerine de market kartları : )))

Telefonlarına Kripto cüzdanlar ceplerine de market kartları : )))
Ona öyle denmez @kamil0920

Yanlış biliyorsun Bay @kamil0920 ( Bay kemal ile eşdeğer manada )

Makara mı Bakara mı ?
Yada sana şunu söyleyeyim.

AKP nin vekilin aracı yapılan uyuşturucu ticareti @kamil0920 ALLAH günah yazmasa sana sormak isterim. Gündüzleri ALLAH ALLAH diyerek geceleri eroini çekince YALLAH YALLAH diyorlar =?
Camiye siyaseti bu millet sizden öğrendi @kamil0920 ( Siz derken AKP den )

Yurtlarda tecavüz edilenleri sizden öğrendi @kamil0920

6 yaşındaki kız cocuklarıyla dini nıkah kıymayı sizden öğrendık @kamil0920

İnanın bana Ben AKP'li değilim devletçi biriyim. Inanmayacaksınız ama CHP'nin tüzüğünü okuyorum yaptığı açıklamaları da devlet faydası olacak bir şey var mı diye. Maalesef ve maalesef öyle bir emareye rastlamadığım için devlet lehine olabilecek konulara ve açıklamalara odaklanıyorum. Ben sorunlara değil çözüm odaklıyım çözüm olarak sunulacak her şeye varım. Düşünüyorum öyleyse varım diyebiliriz yani.

Ona öyle denmez @kamil0920

Yanlış biliyorsun Bay @kamil0920 ( Bay kemal ile eşdeğer manada )

Makara mı Bakara mı ?
Yada sana şunu söyleyeyim.

AKP nin vekilin aracı yapılan uyuşturucu ticareti @kamil0920 ALLAH günah yazmasa sana sormak isterim. Gündüzleri ALLAH ALLAH diyerek geceleri eroini çekince YALLAH YALLAH diyorlar =?
Camiye siyaseti bu millet sizden öğrendi @kamil0920 ( Siz derken AKP den )

Yurtlarda tecavüz edilenleri sizden öğrendi @kamil0920

6 yaşındaki kız cocuklarıyla dini nıkah kıymayı sizden öğrendık @kamil0920

Ve Hz internet fetvası ile her şey açıklığa kavuştu : )))

Geri