Küçük ülke İstanbul da bu oluyorsa Türkiye'de neler olmazdı.

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Ne zamandır diyeceğim bir türlü demiyorum ama artık zamanı geldi. Yahu Sizin hiç beyniniz yok mu dünya üzerindeki çoğu küçük ülkeden büyük olan ekonomik olarak da dahil, bir yerleşim birimini idare etmek için görevlendirilen CHP burayı soyup soğana çeviriyorsa Allah bizi gerçekten korumuş. Türkiye ellerinde olsa neleri satardı merak ediyorum, lütfen seçenekler arasında onur kelimesi kullanmasın zaten o baştan market kartı iş teklifi falan baştan satılıyor. Diğer seçenekleri madde madde yazarsanız sevinirim ;)

konuya yorum yapayım
medya akpnin elinde olduğu sürece herkesi her şeye inandırırlar
hukuk akpnin elinde olduğu sürece herkese her cezayı verirler
siz ona inanın biz buna inanıyoz

Kamil abi gecen ayni yataktan cikma cocuklar dedin ben hicbirsey anlamadim Rutte yorumundan. Bana mi dedin Rutteye mi sunu bi aciklasana....

konuya yorum yapayım
medya akpnin elinde olduğu sürece herkesi her şeye inandırırlar
hukuk akpnin elinde olduğu sürece herkese her cezayı verirler
siz ona inanın biz buna inanıyoz
Elbette düşünce özgürlüğü diye bir şey var ama ben elimde dijital imkanlarım olsaydı bu insanların o sözleri söylediği o görüntüleri sana atardım ancak öyle bir imkana sahip değilim.-ki genel başkalarının Her ikisinin de bu sözleri söylediği Grup toplantılarının kayıtlarını bulabilirsin.

Kamil abi gecen ayni yataktan cikma cocuklar dedin ben hicbirsey anlamadim Rutte yorumundan. Bana mi dedin Rutteye mi sunu bi aciklasana....
Olur mu Çok özür dilerim, seni kasteder miyim hiç. Rutte ve başını çektiği zihniyet Türkiye'ye karşı hiçbir zaman dostane samimi davranmamıştır.

• Beğen
Tepkiler: W
Kamil ağam hadi bize bu söylediklerine dair belgeler sun sana en büyük desteği ben vereceğim. Hani sen hep belgelerle gelin diyorsun ya aynı hassasiyeti seninde göstermen gerekli demi.

Kamil ağam hadi bize bu söylediklerine dair belgeler sun sana en büyük desteği ben vereceğim. Hani sen hep belgelerle gelin diyorsun ya aynı hassasiyeti seninde göstermen gerekli demi.
Ya bizim gibi Avrupa görmemiş cahil insanlardan ne bekliyorsun Biz ancak laf atarız yerseniz yersin. : ))))))

Sen avrupa'dasın ya Bilgisayarın da vardır istersen bir CHP Grup toplantılarına bak da o kesitleri bana bir zahmet gönder Ben de birilerine göndereyim altta kalmamak adına hahaha.

Hiç madde sıralaması gelmedi. Konuyu çarpıtmadan ilk başlığı Ben söyleyeyim bari.

A- Türkiye'deki makarna satışlarında denetim getirilirdi. ( makarnacı gözü açılmamış insanları kandırmasınlar diye) hahaha. Sıradakini siz yazın.

B- Veliefendi Hipodromu önünde Parti rozeti taşıyanlara bedava gözlük kampanyaları başarı ile sürdürülürdü-ki gözlük ihalelerindeki miktarının partililer tarafından bağış makbuza ile birlikte sunulması ile Tabii ki :)

Ya bizim gibi Avrupa görmemiş cahil insanlardan ne bekliyorsun Biz ancak laf atarız yerseniz yersin. : ))))))

Sen avrupa'dasın ya Bilgisayarın da vardır istersen bir CHP Grup toplantılarına bak da o kesitleri bana bir zahmet gönder Ben de birilerine göndereyim altta kalmamak adına hahaha.
Ağam çok kötü kıvırıyorsun. Çok geriye gitmeyecgerek yok daha bir iki gün önce İsrail ile ticaret konusundaki tartışmada cayır cayır belge göster diye feryaf eden sendin. Noldu da birden gerek kalmadı belgelere konu İstanbul belediyesi olunca?

Fazla birikimlisin diye her söylediğin belge olarak mı sayılıyor?

Ağam çok kötü kıvırıyorsun. Çok geriye gitmeyecgerek yok daha bir iki gün önce İsrail ile ticaret konusundaki tartışmada cayır cayır belge göster diye feryaf eden sendin. Noldu da birden gerek kalmadı belgelere konu İstanbul belediyesi olunca?

Fazla birikimlisin diye her söylediğin belge olarak mı sayılıyor?
Hahaha henüz AKP tarafından cezaevine atılıp moralim motivasyonum gayet iyi bulutlar üzerinde oturmuyorum. Bu sadece psikolojik bir teknik bazen yok saymak da en güzel cevaptır. Çünkü Anlatacakların ancak anlattıklarının kapasitesi kadardır.

Yahu akıllara durgunluk verecek iftiraları baz alarak muhalefete muhalefet etmek bu forumda kullanılacak bir tarz değil. Bizim bu formata en uygun arkadaşımız İsmail ki o bile bunun siyasal bir hesaplasma olduğunu kabul eder ve pek de ses etmez. böylece onurunu korur.

Belediye cenaze arabası ile gümrükten para kaçırdınız diye suçlama var. Cenaze arabası sınırı geçemez. Bunu iftira atan da biliyo. Milyon tane izi sürülmesi zor yöntem varken (Man Adası gibi, iyi bilirsin) kim uğraşır tabutla?

Hahaha henüz AKP tarafından cezaevine atılıp moralim motivasyonum gayet iyi bulutlar üzerinde oturmuyorum. Bu sadece psikolojik bir teknik bazen yok saymak da en güzel cevaptır. Çünkü Anlatacakların ancak anlattıklarının kapasitesi kadardır.
Çok kötü bir kıvırma seninkisi.
Tayyib İsrsil ile ticaret yapıyor ve sen hala kafanı kumdan çıkartmayıp olan bitene eyvallah diyorsun ve bir de Gazze halkının yanıdayım diye hava atıyorsun.

Yahu akıllara durgunluk verecek iftiraları baz alarak muhalefete muhalefet etmek bu forumda kullanılacak bir tarz değil. Bizim bu formata en uygun arkadaşımız İsmail ki o bile bunun siyasal bir hesaplasma olduğunu kabul eder ve pek de ses etmez. böylece onurunu korur.

Belediye cenaze arabası ile gümrükten para kaçırdınız diye suçlama var. Cenaze arabası sınırı geçemez. Bunu iftira atan da biliyo. Milyon tane izi sürülmesi zor yöntem varken (Man Adası gibi, iyi bilirsin) kim uğraşır tabutla?
Hayır hocam çok yanılıyorsun, kusura bakma ama saflıkta var bayağı. @kamil0920 ağam belgelerle çarşaf çarşaf ısbatlıyor ama sen hala yalan diyorsun. Neyse şimdi kamil ağam bir belge daha atar buraya.

Ne zamandır diyeceğim bir türlü demiyorum ama artık zamanı geldi. Yahu Sizin hiç beyniniz yok mu dünya üzerindeki çoğu küçük ülkeden büyük olan ekonomik olarak da dahil, bir yerleşim birimini idare etmek için görevlendirilen CHP burayı soyup soğana çeviriyorsa Allah bizi gerçekten korumuş. Türkiye ellerinde olsa neleri satardı merak ediyorum, lütfen seçenekler arasında onur kelimesi kullanmasın zaten o baştan market kartı iş teklifi falan baştan satılıyor. Diğer seçenekleri madde madde yazarsanız sevinirim ;)

Geldi Akp nin Bülent arınç ı
Kamil bey öncelikle şunu bilmeni isterim ben CHP`li değilim. Hayatımda ne ailem nede ben asla CHP ye asla oy vermedik. Umarım bu konuda anlaşırız.
Eskilerin bir sözü var . Herkes önce kendi evinin önünü süpürmeli .

Şimdi gelelim AKP`li yıllarda İBB`nin yaptıklarına ..

Bazı vakıf, dernek, okul ve spor salonları için ulaşım, malzeme, yeme-içme, bakım onarım, tadilat, yer tahsisi, konaklama, personel desteği, kiralama bedeli, bilişim malzemesi, proje ve tanıtım medya adı altında toplamda 847 milyon 592 bin TL’lik bir harcama yapıldı. Bu kapsamda 15 Temmuz Derneği ve Bilal Erdoğan’ın Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) su, elektrik ve doğalgaz faturaları da İBB tarafından ödendi.

Sarıyer İlçesi Çamlıtepe (Derbent) Mahallesi’ndeki gecekonduların dönüşümü işiyle dönemin İBB Emlak Yönetimi Daire Başkanı Yusuf Koç, İBB Menken Müdürü Mehmet Kahveci, Raportör İlke Kandemir, Şef Barış Çiçek ve Kontrol Amiri Mustafa Çiçek kamu zararına imza attı.

Raylı sistem yapım iş ve işlemlerinde yanlış kararlardan dolayı İBB yaklaşık 11 milyar TL zarara uğratıldı.

İBB iştiraki KİPTAŞ 2015 yılında TÜGVA için bina yaptı.

Eski İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın FETÖ davasında tutuklu yargılandıktan sonra tahliye edilen damadı Ömer Faruk Kavurmacı’nın ortağı Metal Yapı Konut’tan 429,7 milyona satın alınan eski lunapark arazisi.

AKP döneminde Başakşehir’de “askeri stratejik alan” fonksiyonuna sahip olan çivi bile çakılamayacak şahıs arazisinin 41.2 milyon lira verilerek satın aldı.

İBB şirketi Metro İstanbul A.Ş.’nin 2012 yılında satın aldığı helikopter ile imza atılan milyonlarca liralık zarar.

İBB’nin, Fatih İlim ve Kültür Vakfı’ndan 10.3 milyon lira ödeyerek kullanılamayacak haldeki riskli yapıları satın aldı.

Ek olarak
T.C tarihinde naylon fatura düzenleyen AKP li bakan sanık
- Bir arsa satışından bir trilyon lira kâr eden ama vergi vermeyen Maliye Bakanı.

Ver ihaleyi kap milletvekilini

ikinci Beyaz Enerji Operasyonu'nda AKP'nin yolsuzluk batağına ne denli girdiği telefon kayıtlarıyla da ortaya çıktı.

Milletvekili Cemal Kaya, işadamı İbrahim Selçuk'u arayarak eşi üzerine kayıtlı Aram Şirketi'ne, EÜAŞ'dan ihale alma girişiminde bulundu.

Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede,

"Bu amaçla Kargamış, Özlüce ve Urfa ihaleleriyle ilgili ayrıntılı görüşmeler yaptıkları, bu görüşmelerde sanık Selçuk'un, Milletvekili Cemal Kaya'ya yapması gereken kırımları dahi söylediği, Cemal Kaya'nın teklif edilen bazı ihaleleri küçük bularak, kendisine daha büyük ihaleler vermesini istediği" ifadelerine yer veriliyor.

İddianamede ayrıca, işadamı İbrahim Selçuk'un, Teftiş Kurulu Başkanı Cevdet Malkoç'a baskı yapması için, AKP Genel Sekreteri İdris Naim Şahinle görüştüğü ve Malkoç'a Şahin aracılığıyla baskı yapıldığı" açıklaması da yer alıyor.

CHP'den AKP'ye geçen, yolsuzlukları ortaya çıkınca milletvekilliğinden istifa edip ayrılan ve yargılandığı dosyadan mahkum olan Cemal Kaya, 2007 seçimlerinde AKP'den Ağrı milletvekili adayıdır.

İçişleri Bakanı'nın işbitirici oğlu.

İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Bakan olduktan sonra Türkiye Jokey Kulübü hakkında inceleme - soruşturma açtırıyor.

Ancak, Türkiye Jokey Kulübü, Bakan'ın avukat oğlu Murat Aksu'yu, aylık 7,5 milyar liraya danışman olarak tutuyor.

Yani hem hakim, hem de savcı aynı aileden.

İhaleye fesat karıştıran Milli Eğitim Bakanı.

Cumhuriyet tarihinde ilk kez bir kamu kurumu, bir bakan hakkında yolsuzluk iddiasıyla ilgili olarak soruşturma açılmasını istedi.

Milli Eğitim Bakanlığı, 7 Haziran 2004 tarihinde,135 ilköğretim okulu inşaatı için 62 ihale açtı.

Ancak ihalede yapılan yolsuzluklar nedeniyle, Kamu İhale Kurumu. Başbakanlığa resmen başvurarak Mili Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik hakkında soruşturma açılmasını istedi.

Peki, soruşturma açıldı mı?

Hayır... Yolsuzluk yapan AKP'li olduğu için özenle korundu.

Böylece, Recep Tayyip Erdoğan, yolsuzluk yapan bir bakanı daha kanatlarının altına almış oldu.

Son düzenleme:
Geldi Akp nin Bülent arınç ı
Kamil bey öncelikle şunu bilmeni isterim ben CHP`li değilim. Hayatımda ne ailem nede ben asla CHP ye asla oy vermedik. Umarım bu konuda anlaşırız.
Eskilerin bir sözü var . Herkes önce kendi evinin önünü süpürmeli .

Şimdi gelelim AKP`li yıllarda İBB`nin yaptıklarına ..

Bazı vakıf, dernek, okul ve spor salonları için ulaşım, malzeme, yeme-içme, bakım onarım, tadilat, yer tahsisi, konaklama, personel desteği, kiralama bedeli, bilişim malzemesi, proje ve tanıtım medya adı altında toplamda 847 milyon 592 bin TL’lik bir harcama yapıldı. Bu kapsamda 15 Temmuz Derneği ve Bilal Erdoğan’ın Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) su, elektrik ve doğalgaz faturaları da İBB tarafından ödendi.

Sarıyer İlçesi Çamlıtepe (Derbent) Mahallesi’ndeki gecekonduların dönüşümü işiyle dönemin İBB Emlak Yönetimi Daire Başkanı Yusuf Koç, İBB Menken Müdürü Mehmet Kahveci, Raportör İlke Kandemir, Şef Barış Çiçek ve Kontrol Amiri Mustafa Çiçek kamu zararına imza attı.

Raylı sistem yapım iş ve işlemlerinde yanlış kararlardan dolayı İBB yaklaşık 11 milyar TL zarara uğratıldı.

İBB iştiraki KİPTAŞ 2015 yılında TÜGVA için bina yaptı.

Eski İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın FETÖ davasında tutuklu yargılandıktan sonra tahliye edilen damadı Ömer Faruk Kavurmacı’nın ortağı Metal Yapı Konut’tan 429,7 milyona satın alınan eski lunapark arazisi.

AKP döneminde Başakşehir’de “askeri stratejik alan” fonksiyonuna sahip olan çivi bile çakılamayacak şahıs arazisinin 41.2 milyon lira verilerek satın aldı.

İBB şirketi Metro İstanbul A.Ş.’nin 2012 yılında satın aldığı helikopter ile imza atılan milyonlarca liralık zarar.

İBB’nin, Fatih İlim ve Kültür Vakfı’ndan 10.3 milyon lira ödeyerek kullanılamayacak haldeki riskli yapıları satın aldı.
Ve bunlar Herkes tarafından bilinirken yine AKP'nin yargısı yüzünden ve dehşet verici korkusu yüzünden kimse tarafından dile getirilip dava açılmadı değil mi? Ya keşke milletvekilleri mecliste değil de senin benim gibi işlerde çalışıp Bakkal falan olsalardı çok daha uyanık olurlardı değil mi. Kör Bunlar kör..

Ve bunlar Herkes tarafından bilinirken yine AKP'nin yargısı yüzünden ve dehşet verici korkusu yüzünden kimse tarafından dile getirilip dava açılmadı değil mi? Ya keşke milletvekilleri mecliste değil de senin benim gibi işlerde çalışıp Bakkal falan olsalardı çok daha uyanık olurlardı değil mi. Kör Bunlar kör..
Ya bir de unuttum; Hani yargı Satılmış diyoruz ya AKP'ye kapatma davası ne zamanlar açılmıştı unuttum, enteresan.

Geri