Kuaföre/berbere saç tarif etme sıkıntısı

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
Askerim alıştı sıkıntı olmuyor artık :D

15 yıldır kuaförüm değişmediği için yaşamadığım sıkıntıdır. Gözlerime bakarak dahi ne yapması gerektiğini bilir kendisi. Bazı konularda degisime kapalı ve istikrarlı biriyimdir :)

berber arkadasimiz oldugu icin
once bi guzel elestiriyor sacimi. bu sactan bi bk olmayacagini falan soyluyor. sonra nasil yapiyim kanka diyor. sana birakıyorum dostum, maharetli parmaklarina birakiyorum kendimi diyorum. tamam sana guzel biseyler yapicam diyor. her seferinde ayni tirasi yapiyor ve son soz olarak "insana benzedim be olum" diyip konuyu kapatıyor.

29de82c55b5ca5ec2a673a3612664316.jpg

Omzumda çeketimle giriyorum içeri
Herkes Başak reis hoş geldin falan.
“lafı uzatmayacağım dostum, her zaman yaptığından istiyorum” diyor ve her zamanki sessizliğime bürünüyorum.
Sonuç mu? Tabii ki mükemmel.
Her hikayenin acı bir tarafı var mutlaka..
Mesela kuaförünün yurt dışına yerleşmesi gibi :(
Başka kuaföre gitsem ihanet etmiş gibi hissederim diye Kibariye gibi geziyorum ortalıkta hadi hayırlısı.

10 sene oldu, geldi geciyor, kendim kesiyorum.

arkadas berbere firca atmisti
her seyi bana sorma diye

Totem yaptım kestirmiyorum kendim uçlarından kesiyorum.

Kuaförlere tövbeliyim...
Bir kere makyaj için gittim.
Beni resmen başka biri yaptılar.
Eve gelince yıkadım yüzümü.
Bir de, aa cok güzel olmuş dedim kadına.... ff.

25 yıldır aynı kişiye tıraş oluyorum, zaman içerisinde saç kaybı yüzünden tıraş modelleri değişti sadece :) işinde iyi ve çok iyi anlıyor söyleneni.

Yıllardır aynı kuaföre gidiyorum ve çok memnunum. Saç tasarımı konusunda çok başarılı ve yüzünüze bakıp en uygun modeli belirlediği için, hiç kimse tarif etme ihtiyacı bile duymuyor.

Yıllardır aynı kuaföre gidiyorum ve çok memnunum. Saç tasarımı konusunda çok başarılı ve yüzünüze bakıp en uygun modeli belirlediği için, hiç kimse tarif etme ihtiyacı bile duymuyor.

Renk konusunda yardımcı olurum Lefty hanım! Bu konuda bilgi ve tecrübeye sahibim ( bir kere annemin saçını boyadım)

Renk konusunda yardımcı olurum Lefty hanım! Bu konuda bilgi ve tecrübeye sahibim ( bir kere annemin saçını boyadım)

Eminim öyledir:) Yıllardır senle uğraşmanın intikamını, beni sokağa çıkamayacak hale getirmekle mi alacaksın yoksa?:)

Kuaförlere tövbeliyim...
Bir kere makyaj için gittim.
Beni resmen başka biri yaptılar.
Eve gelince yıkadım yüzümü.
Bir de, aa cok güzel olmuş dedim kadına.... ff.
Anna hanimcim aynisi bende de oluyor, makyajin bana yakismadigini dusunuyorum, ipek kirpik islemi sonrasi arabada aglamakli oldugumu hatirliyorum :( kendimi kotu hissetmistim. Ayni senin gibi " guzel olmus " demistim kadina

Kuaförlerin 'sen bana bırak' cümlesi midemi bulandırıyor. Saçlarım yandıktan sonra kuaföre gitmeyi bıraktım, çok iğrenç bir gündü aman yarabbi Allah kimseye yaşatmasın

Kadınlar için daha büyük sorun. Ne bileyim benim öyle dertlerim hiç olmadı

Geri