Kuaföre/berbere saç tarif etme sıkıntısı

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Onu boşver çok para alıyolar ya :T:
Bu devirde berber olmak lazımmış ya

Biz erkekler bu konuda kadınlardan daha rahatız. Artık bana sormuyor bile. Hem saçta hem sakalda bildiği gibi kırpıp yolluyor.

(parfüm de var???)

Kenan ; nasıl yapıyoruz
Ben ; her zaman ki gibi
kenan : tamamdir
aradan 30 dakka geçer
Ben; eyvallah kenan eline sağlık

Dediğimin dışında yapmaması gerek. Yaparsa bedavadan bakım isterim. İsterim arkadaş.

Tarif etsen de adam yine bildiği gibi kesiyor. Ben de liseden beri tarif etmekle uğraşmıyorum artık. Alışkanlık oldu, kısalt abi, diyorum.

İstisnalar olmuyor mu, oluyor. Geçen ilk defa başka bir berbere gittim. Adam arkaya bombe bırakamayım mı, dedi. Tıraşı falan bıraktık, çay söyleyip, yarım saat bombenin ne olduğu üzerine tartıştık. Bombe ne lan?

Subay tıraşı ya da amerigan kesersin, olur biter. Yanlarda makina izi bırakırsan belanı öperim orası ayrı. Apaçi tıraşına maruz kaldığım bir zaman diliminde küfür ede ede saçlarımı kazıtmıştım.

2dc5a5ca9864e6ed0f330ff69de79fe3.jpg

Benim ki istediğim gibi yapabiliyor şükür.

Ne güzel dertleriniz var benim berberin boyu kısa diye her gidişimde koluma sürtünüyor ben ona konsantre olayım derken traşı falan unutuyorum.. .d

bi kere tarif ettim liseden beri aynı berber aynı traş

Düz saç kullanmiyorsaniz kendiniz kesin korkmayın .d

ne kadar tarif edersen et nasılsa bildiklerini okuyorlar...

saçtan ziyade konuşma olayını sevmiyorum
konuşmasın yeter

Kataloglar var onlardan gösteririm genelde farklı bir şey istersem anlatana kadar

Hic tarif etme sikintisi yasamadigim durumdur.

- Yillardan beri, ustleri 3 - yanlari 2 numaraya vurdururum. :)

Her seferinde farklı yere giderim, en yaratıcı kim keşfetmek için. Sonuncuyu beğendim, karar kıldım.
Hepsinin kendine özgü bir bakış açısı var.
Sohbet olayını ben de sevmiyorum. Çok konuşana bu nedenle gitmediğim oluyor.

:aeg:

Darma dağın.
Saçlarımın her teli yaşasın:"... Bir Ağaç Gibi Tek ve Hür ve Bir Orman Gibi Kardeşçesine.."

Ders ve ödev yapınca esarete bırakıyorum toplayarak.
Yapıcak birşey yok.

O sebepten kendim kesiyorum artik. Iyi anlasiyoruz .p

Geri