Kredi kartları hakkında ne düşünüyorsunuz?

M
  • Kullanıcı Mihrimah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Kredi kartları hakkında ne düşünüyorsunuz?

• İhtiyaç olduğunda çok faydalı bir nimet

Kullanılan: 10 62.5%
  • Bankaların tuzağı

Kullanılan: 5 31.3%
  • Fikrim yok

Kullanılan: 0 0.0%
  • Benim fikrim şöyle

Kullanılan: 1 6.3%

• Kullanılan toplam oy
    16
Daha geçen hafta Deniz bey'in güler yüzü ve boncuk gözleri hatrına ilk kredi kartımı aldım.
Fakat kullanmayacağım iptal edeğim.
Bilinçli harcama yapıldığı zaman tabii iyi oluyor ama benim gibi bilinçsiz tüketici iseniz sıkıntısını çok çekersiniz.O yüzden nakit harcamaktan yanayım.

Hic ödemeyecekmis gibi bilinçsiz harcarsan ebenin hörekesini tersten görürsün aylık maximum 200-300₺ ödeme yapıyorum Borçlu kalmıyorum

harcarken canim cicim, ekstre gelince yuh hayvan:hö:
hepiniz aynisiniz yha.s.s

online alışveriş için çok iyi bir şey fakat bağımlılık yaptığında bitiriyor extreleriyle

Kredi kartları olmadan insanlar yaşayamaz. Nakit ödeme yaparak ev dönmez. Kredi kartlarını patlatmadan kullanırsa kazandığının beş katı harcama yapmazsa kullanılır. Akıllıca davranmazsa kredi çekip kredi kartının faizini zor öder.

3 yıl kullandım ama hiç taksit yapmadım aldım provizyona düştüğü gibi ödedim hep, kredi kartımı genelde arkadaşlarım şu alalım ben sana her ay ödeyeyim şeklinde kullandı ben de iptal ettim

şimdi enpara nuvo gibi ön ödemeli ayrıca kampanyaları olan kartları kullanıyorum, enpara steam'de %50 nuvo ise internet alışverişlerinde %25 iade yapıyor

Geleceğini satmanın bir yoludur.

Geri