Kredi kartları hakkında ne düşünüyorsunuz?

M
  • Kullanıcı Mihrimah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

• İhtiyaç olduğunda çok faydalı bir nimet

Kullanılan: 10 62.5%
  • Bankaların tuzağı

Kullanılan: 5 31.3%
  • Fikrim yok

Kullanılan: 0 0.0%
  • Benim fikrim şöyle

Kullanılan: 1 6.3%

• Kullanılan toplam oy
    16

3 yıldır bende. topu topu 1 sene kullanmışımdır. kalan 2 yıldır borcunu ödüyorum. hala bitmedi. artık nasıl kullandıysam. aman bulaşmayın. saygılar.

İhtiyaç olduğunda çok faydalı bir nimet

Benzin ve tüp almaya faydalı geriye kalan cebimde olmayan parayı niye borçlanayım ki

Hiç kullanmadim ve en doğrusunu yaptıgimi düşünüyorum.

Toplam iki adet kartı her ay tamamen yatırıp ay sonuna kadar tekrar harcıyorum sonra bi daha bi daha harcarken geri odemeyecegim gibi bi his oluyor ama sonra çok kotu:p
Ama nakit parayi döndürmek için bazen iyi olabiliyor.
Plastik para.. pek sorunum olmadı asgari ye düşünce odemesi ciddi sorun evet.

Hiç kullanmadım kullanmayı düşünüyorum o nedenle işaretlediğim seçenek Bankaların tuzağı.

Olmazsa olmaz tabii yerinde kullanma sartiyla:D

iyi geçiriyolar diye düşünüyorum bizim milletin en başta yapması gereken şey banka sisteminin nasıl çalıştığını öğrenmek abi dardayık battık battık

iradesi zayıflarda borç batağı, kullanmayı bilenlerde 40 günlük vadede nakit çevirme aracı şeklinde.

kullanmasını bilmiyorsan mağdur olursun tabi. sakız almak için bile kart çekenler var. vade farklı olmadan taksitli alışveriş yapabilme şansın var daha ne olsun?

Bi kredi kartım var harcarken çok feyz alıyorum öderken amaaân öderiz bi kaç ay sonra diyorum :D ihtiyaç halinde çok dua ettirir aksi halde sövdurur :)

var ama hic ihtiyac duymuyorum ucak bileti almak disinda. Taksitle bisiler odemek bana gore degil.

Geri