kredi kartıyla alınan ürünün iadesi

Konu sahibi son olarak 2311 gün önce görüldü
çarşamba günü medikalden nebulizatör aldım bugün iade edecektim ama geri almadılar ne yapabilirim

SM-G313HY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iade alip para karti vermeleri gerenk.

Nakit yada parani iade etmezler.

Para karti verirler bir yil gecerli baska bi urun alirsan o karti kullanirsin.

Diye biliyorum

Iade alip para karti vermeleri gerenk.

Nakit yada parani iade etmezler.

Para karti verirler bir yil gecerli baska bi urun alirsan o karti kullanirsin.

Diye biliyorum
ben kasadan para verirsem açık oluo dedi kız o yüzden alamıomuş aynı gün getirsen olurdu dedi

ben fişle beraber götürdüğümde paramı iade ettiler.
aynı gün ne demek ya belki uzakda oturuyorum,iade belgesi dolduruluyor, açık vermekle ne alakası var yaa. düşürülüyor zaten geri verilen ürün, kasa normal çıkar.

Iade alinmamasinin sebebi neydi ki, alisverisin kredi karti ile yapilmis olmasi mi?
Gelecek donemde ekstreye taksitli alisverisse taksit sayisi kadar donemde, tek cekimse tek seferde arti olarak iade edilebilir.
Faturanizla gidip cirkinlesmeyi denediyseniz e devletten tuketici sikayetleri gibi bi bolum var ordan halledilebilir saniyorum.

Iade alinmamasinin sebebi neydi ki, alisverisin kredi karti ile yapilmis olmasi mi?
Gelecek donemde ekstreye taksitli alisverisse taksit sayisi kadar donemde, tek cekimse tek seferde arti olarak iade edilebilir.
Faturanizla gidip cirkinlesmeyi denediyseniz e devletten tuketici sikayetleri gibi bi bolum var ordan halledilebilir saniyorum.
Slipi nereye bıraktım bulamıorum ... kız bana kasada açık oluo deyince ben de al bunu durumu olmayan birine ver dedim ama pişmanım...iadenin nasıl yapıldığını öğrenip ders vermem lazım yardım edin
aynı güngetirseydin iptal edebilirdim dedi ama aradan gün geçtiği için para verirse açık oluomuş kasada hesap veremezmiş...slipi orda mı bıraktım acaba??neyse durum bu...aynı şekilde başka müşterilere de iade yapmamışlar bu şekilde o yüzden öğretmem lazım onlara bu işi

Slipi nereye bıraktım bulamıorum ... kız bana kasada açık oluo deyince ben de al bunu durumu olmayan birine ver dedim ama pişmanım...iadenin nasıl yapıldığını öğrenip ders vermem lazım yardım edin

Internet bankaciligindan ekstreni cikarip tekrar gidebilirsin bence. Hatta urunu de geri alirsan daha iyi. Tuketici haklariyla gorustum, iade almazsaniz yasal yollara basvururum gibi tepkini goster, yetkiliyi iste hatta olay cikar:D %90 hallediyolar cunku mecburlar. Sen alttan alinca ilgilenmiyolar.

Internet bankaciligindan ekstreni cikarip tekrar gidebilirsin bence. Hatta urunu de geri alirsan daha iyi. Tuketici haklariyla gorustum, iade almazsaniz yasal yollara basvururum gibi tepkini goster, yetkiliyi iste hatta olay cikar:D %90 hallediyolar cunku mecburlar. Sen alttan alinca ilgilenmiyolar.
tamam canım halletmeye çalışıcam

evet makinayı kızdan istemeye gittim slipi burda mı unuttum acaba dedim çöpe attım dedi çöp nerde dedim boşalttım dedi ben ekstreyle işimi göreyim o zaman dedim napacaksınız dedi iade şartlarını bi araştıcam dedim yarın tüketici hakları heyetine başvurucam

evet makinayı kızdan istemeye gittim slipi burda mı unuttum acaba dedim çöpe attım dedi çöp nerde dedim boşalttım dedi ben ekstreyle işimi göreyim o zaman dedim napacaksınız dedi iade şartlarını bi araştıcam dedim yarın tüketici hakları heyetine başvurucam

selamımı da söyle

kamera şakası olmalı
ilk kez senden duydum.
arkadaşlar bu tıbbi cihaz ..yani verdiğimiz parayı sgk bize geri veriyor rapor alınca...iadeyle ilgili işlem yapmıyorlar..başka medikale sordum o da aynı şeyi söyledi iade yapmam dior ...

Allah kolaylik versin, kimse hakkini aramadigi icin firsatcilik yapiyolar, yanlarina kalmasin insallah

Cihazı neden iade etmek istediğin de bu konuda önemli biraz.
Ama her türlü cihazın değişimi için minimum 14 günlük bir sürecin olduğunu sanıyorum.

Bazı medikal firmalarında ise aşağıdaki maddenin geçerli olduğunu ileteyim:
Tüketici; mal satışına ilişkin mesafeli sözleşmelerde, teslim aldığı tarihten itibaren yedi gün içerisinde(sterilürünler açıldığı takdirde ve kişinin direk vücuduna uygulanan ürünler dahil değildir) malı iade hakkına sahiptir. Tüketici tarafından iade edilen ürünün ücreti Şirketimiz tarafından 10 gün içerisinde tüketiciye iade edilecektir.

Ben banka kartının puanıyla mont almıştım. İade etmek istersem kartıma puanları geri mi yükleyeceksiniz nasıl olacak? diye sordum. İade etmek isterseniz nakit olarak vereceğiz demişlerdi. Kasada açık çıkar açıklaması mantıksızca geldi bana.

Cihazı neden iade etmek istediğin de bu konuda önemli biraz.
Ama her türlü cihazın değişimi için minimum 14 günlük bir sürecin olduğunu sanıyorum.

Bazı medikal firmalarında ise aşağıdaki maddenin geçerli olduğunu ileteyim:
cihazın kutusunu bile açmadım..

derince kaymakamlığı tüketici hakem heyetine gittik.. görerek aldığımız ürünlerde cayma hakkımızı kullanamıyormuşuz ..sorunu bu şekilde çözdüler

Geri