Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tamam keibana o kurumun numarasını ver birde hangi ürünü ne zaman aldın onu yaz 10 dk ya müdürü aratırım sana
derince kaymakamlığı tüketici hakem heyetine gittik.. görerek aldığımız ürünlerde cayma hakkımızı kullanamıyormuşuz ..sorunu bu şekilde çözdüler
SM-G313HY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kei konuşmuştu bugün yine gideceğim bakalım ne olacak...Jose Chilavert sorun çözülemez bugün ben paramı geri almaya çalışacağım ama benim istediğim sadece bu değil. . insanların yaptığı şeyin yanlış olduğunu gösterip aynı uyanıklığı bir daha göstermemeleri için kapak yapmaktı..aynı şeyi başka hastalara da yapmışlar çünkü..fakat hakem heyeti beni hayal kırıklığına uğrattı..sorun aynen burdaki mesajlarımda yazdığım gibi..tanıdığınla konuşmanı isterim.
derince kaymakamlığı tüketici hakem heyetine gittik.. görerek aldığımız ürünlerde cayma hakkımızı kullanamıyormuşuz ..sorunu bu şekilde çözdüler
teşekkürler
Teyit ettirdim ve aynı cevabı aldım. İlginç.