kredi kartıyla alınan ürünün iadesi

Konu sahibi son olarak 2315 gün önce görüldü
bana o kurumun numarasını ver birde hangi ürünü ne zaman aldın onu yaz 10 dk ya müdürü aratırım sana

derince kaymakamlığı tüketici hakem heyetine gittik.. görerek aldığımız ürünlerde cayma hakkımızı kullanamıyormuşuz ..sorunu bu şekilde çözdüler

SM-G313HY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sorunu çözemezsen irtibat kurabilir misin? Derince Tüketici Hakem Heyeti'nde bir tanıdığım var. Bir bilgi alayım.

görerek alınan üründe cayma yok muymuş? iyi internetten alalım o zaman her şeyi 14 gün cayma hakkı var

mesela monitör aldım 1 ölü piksel çıktı, normalde 1 ölü piksel sorun sayılmayacağı için değiştirmezler, ben cayma hakkımı kullanarak geri vermek istiyorum dedim almadılar hakem heyeti kararıyla paramı aldım ama

şimdi ben bunu internetten değil de mağazadan almış olsaydım, eve getirip kutusunu açıp kurup baktığımda ölü pikseli görüp caymak isteseydim geri veremeyecek miydim? çok saçmaymış

kei konuşmuştu bugün yine gideceğim bakalım ne olacak...Jose Chilavert sorun çözülemez bugün ben paramı geri almaya çalışacağım ama benim istediğim sadece bu değil. . insanların yaptığı şeyin yanlış olduğunu gösterip aynı uyanıklığı bir daha göstermemeleri için kapak yapmaktı..aynı şeyi başka hastalara da yapmışlar çünkü..fakat hakem heyeti beni hayal kırıklığına uğrattı..sorun aynen burdaki mesajlarımda yazdığım gibi..tanıdığınla konuşmanı isterim.

Iadeyle ilgili iki durum var
Ilki üründe arıza çıkması
Ikincisi cayma
Caydiginda ürün satış niteliğini yitirmişse ve memnuniyet garantisi vermedilerse iade hakkın tartışılmaz değil. Işyeri ürünü iade almama hakkını saklı tutabilir.

çıkmaz sorular sana dediğim gibi konuştum ipe getirdim sen ürünü at oraya al paranı çık, burası türkiye de olsa biraz insanların çirkef olması gerekiyor sanırım bazı şeyleri yaptırmak için.

kei konuşmuştu bugün yine gideceğim bakalım ne olacak...Jose Chilavert sorun çözülemez bugün ben paramı geri almaya çalışacağım ama benim istediğim sadece bu değil. . insanların yaptığı şeyin yanlış olduğunu gösterip aynı uyanıklığı bir daha göstermemeleri için kapak yapmaktı..aynı şeyi başka hastalara da yapmışlar çünkü..fakat hakem heyeti beni hayal kırıklığına uğrattı..sorun aynen burdaki mesajlarımda yazdığım gibi..tanıdığınla konuşmanı isterim.

Pazartesi günü görüşeceğim.

evet Kei sayesinde bu sorun çözüldü ama sadece benim sorunum çözüldü..başka hastaların sıkıntıya girmemesi için Jose Chilavert ten cevap beklioruz...teşekkürler kei ama epey saydırmışsın :)

çıkmaz sorular adamlarla konuşunca zaten nasıl dolandırıcı bir şiveleri olduğunu çözdüm ona göre şerbeti verdim, bu konularda çözemeyeceğim sorun yoktur. Saydırmak ne kelime o adam üzerinde deney yaptım deney :) Bir daha böyle bir şey başına gelirse özel mesaj ile iletişime geç hallederiz. Geçmiş olsun diliyorum umarım böyle bir olay daha başına gelmez. Selametle :cici:

derince kaymakamlığı tüketici hakem heyetine gittik.. görerek aldığımız ürünlerde cayma hakkımızı kullanamıyormuşuz ..sorunu bu şekilde çözdüler

Teyit ettirdim ve aynı cevabı aldım. İlginç.

Geri