Kredi Kartı Hakkında

Konu sahibi son olarak 2502 gün önce görüldü
Merhaba arkadaşlar ,

Kredi kartı almayı düşünüyorum. Öğrenci kartları oluyor ya bonus genç gibi o tarz bildiğiniz bu konuda en avantajlı banka hangisi ?
Şimdiden teşekkür ederim.

İş bankasının işte üniversiteli ve finansbank ın cardfinans go kartını kullanıyorum. Kart kullanım ücreti falan yok diye biliyorum. İşimi görüyo. Zaten birinin 400 diğerinin 500 limiti var. Çok borçlanmamışta oluyorum. Giyimde taksit olayı için kullanıyorum zaten

Heawen senin alanın canım bir bankacı olarak :ks: Müşteri buldum sana :kiki: komisyonumu isterim .d

Çoğunlukla öğrenci olan bir kimse bolca nakite sıkışır. O nedenle nakit avans faiz oranlarına ve diğer ödeme şekillerinde uyguladıkları faiz oranlarına göz atarak bir karar verebilirsiniz. Bankalar müşteri çekebilmek adına, her yıl farklı kampanyalarla kendilerini yeniliyor. Öğrenci olmadığımdan, üniversiteyi bitireli 3-4 yıl olduğundan ötürü şu anda hangi banka öğrenciler açısından daha iyidir bilmiyorum.
Mecbur değilseniz hiç almamak, kullanmamak daha iyidir. Bir süre sonra sırtınızı kamburlaştıran bir yük olarak karşınıza çıkar.

finans fix hacı

Kredi kartı zorunlu olmadıkça kesinlikle kullanılmaması gereken bir araçtır hiç bir bankadan kredi kartim yok kafam rahat )
Gelelim konuya atmsi cok olup avantajı bol olan bir kredi kartı almalisin iş bankasının kartlarını tavsiye ederim

Reklam yapmak gibi olmasin ama yapikredi bu konuda kesinlikle basi cekiyor
unicredit ile anlasmasi da var
ilerde yurt disina cikmak istersen rahatlikla dunyanin her yerjnde kullanabilirsin
world un tum ozelliklerine sahip ve kart ucreti de yok
genelde 1000 tl limit ile gonderiyoruz
bilgine :p
sizenebayım tesekurler kuzum ama mesai saatleri disindayim :p

ilerde yurt disina cikmak istersen rahatlikla dunyanin her yerjnde kullanabilirsin

Ya kuzu bende bişey sorcam benim finansa 250 lira borcum vardı ödeyemiodum bazen taksitlerini ödeyebiliyordum bazende geciktiriyordum şimdi tamamen kapandı ödeyip kullanmayacağım, ilerde kredi çekeceğimm acaba geciktirdiğim için kara listede olup bana kredi vermezler mi ? Ve ben bu kartı alırken çalışıyordum şimdi bi gelirim yok ödeyemiyorum öğrenci olduğumdan. İnsaflı davranırlar mı :D

şimdi ben 7-8 önce üniye yeni başladığımda bir tane güzel bi hanfendi beni ikna edip world play aldırmıştı. 1000 tl limiti var falan öyle duruyor cebimde hala tabi limiti düşük olduğundan pek elimi atmıyorum ve onu bayadır bonus kartım ile aldatıyorum. bu play efendiyi adam gibi world ile nasıl değiştirebilirim ?

finans hariç kart kullanma derim ben illa öğrenci diyorsan bonus genç

Ya kuzu bende bişey sorcam benim finansa 250 lira borcum vardı ödeyemiodum bazen taksitlerini ödeyebiliyordum bazende geciktiriyordum şimdi tamamen kapandı ödeyip kullanmayacağım, ilerde kredi çekeceğimm acaba geciktirdiğim için kara listede olup bana kredi vermezler mi ? Ve ben bu kartı alırken çalışıyordum şimdi bi gelirim yok ödeyemiyorum öğrenci olduğumdan. İnsaflı davranırlar mı :D
Sen bi sure hicbi bankanin onunden gecme mumkunse xd

herkes 10 lira versin. 25 üye şu öğrenci hanım kızımızın borcunu bitirelim. koskoca forumsal bunu yapamazsa ayıptır.

şimdi ben 7-8 önce üniye yeni başladığımda bir tane güzel bi hanfendi beni ikna edip world play aldırmıştı. 1000 tl limiti var falan öyle duruyor cebimde hala tabi limiti düşük olduğundan pek elimi atmıyorum ve onu bayadır bonus kartım ile aldatıyorum. bu play efendiyi adam gibi world ile nasıl değiştirebilirim ?

Basvuru yapman gerek yeniden interntte ya da subeden call centerda olur
ama gelir belgesi isteyebilirler dene sansini
sonuc olara yeniden basvuru yapacaksn :msm:

Mesai saatleri icinde tc ni at bakayim kuzum sistemden :D suan ek mesaiye tabii bu durum :p

Geri