Kredi Kartı Hakkında

Konu sahibi son olarak 2503 gün önce görüldü
bonus genç kullanıyorum ben de, kart aidatı yok, konser vs. gidiyorsan biletixte güzel indirim ve kampanyaları oluyor, burger king'te harcadığının %50sini bonus olarak geri falan veriyor. limitini 500 liradan üzerine çıkarmanı önermem.

İş bankasının işte üniversiteli ve finansbank ın cardfinans go kartını kullanıyorum. Kart kullanım ücreti falan yok diye biliyorum. İşimi görüyo. Zaten birinin 400 diğerinin 500 limiti var. Çok borçlanmamışta oluyorum. Giyimde taksit olayı için kullanıyorum zaten

Bana böyle bir şey lazım.

Reklam yapmak gibi olmasin ama yapikredi bu konuda kesinlikle basi cekiyor
unicredit ile anlasmasi da var
ilerde yurt disina cikmak istersen rahatlikla dunyanin her yerjnde kullanabilirsin
world un tum ozelliklerine sahip ve kart ucreti de yok
genelde 1000 tl limit ile gonderiyoruz
bilgine :p
sizenebayım tesekurler kuzum ama mesai saatleri disindayim :p

Bana o kadar limit değil ya taksitlendirmesi bol olan bir kart olacak :) Genelde giyim ihtiyacım için kullanıcam.

Teşekkür ederim yorumlarınız için şimdilik Bonus Genç ve İş Bankası arasında kaldım benim için önemli yaptığı taksitlendirme. Ve 500 liranında üstüne çıkmayı düşünmüyorum limit olarak öğrenci adamız aidat olmayacak bir de :) iş bankası ve bonus genci araştıracağım

Teşekkür ederim yorumlarınız için şimdilik Bonus Genç ve İş Bankası arasında kaldım benim için önemli yaptığı taksitlendirme. Ve 500 liranında üstüne çıkmayı düşünmüyorum limit olarak öğrenci adamız aidat olmayacak bir de :) iş bankası ve bonus genci araştıracağım

taksit ise bonus .

Şuan biraz google de araştırma yaptım büyük ihtimal bonus gence basvurucam.

ben üni okurken genç kullandım fakat goldun yanında hediye ettiler goldtan çok genç kartıma bonus geliyordu limiti fazla arttırma kardeşim yine de.

Reklam yapmak gibi olmasin ama yapikredi bu konuda kesinlikle basi cekiyor
unicredit ile anlasmasi da var
ilerde yurt disina cikmak istersen rahatlikla dunyanin her yerjnde kullanabilirsin
world un tum ozelliklerine sahip ve kart ucreti de yok
genelde 1000 tl limit ile gonderiyoruz
bilgine :p
@sizenebayım tesekurler kuzum ama mesai saatleri disindayim :p

Sana rakip olmak gibi olmasın ama burdada bi bankacı var, o müşteri benim olacak :p

@Serdar ille de kredi kartı bana şart demiyorsan açıkçası kullanmanı tavsiye etmem, eğer kart alacaksan da kart ücreti olmayan herhangi bir kredi kartı alabilirsin , World ve bonus olduktan sonra hepsi taksit yapar rahat ol .

ben world gold kullanıyorum. ayda en az 5 sefer collezione, flo gibi yerlerden %20 civarı indirim kuponları oluyor. özet olarak, yapı kredi'nin öğrenci kartlarından birini kullanabilirsin.

Geri