Tamam ötede kudurUff birdiniz iki oldu..
Bu arada eminim sağdaki kız bile bakmaz sana
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tamam ötede kudurUff birdiniz iki oldu..
Aşağlamıyoruz ablası makyajın gücünden dem vuruyoruz!baksa ne olur bakmasa ne olur yarkee?Tamam ötede kudur
Bu arada eminim sağdaki kız bile bakmaz sana
Kime bu gizli gizli göndermeler klausGercekte olan - forumda hissettigim
SòlememKime bu gizli gizli göndermeler klaus
Tamam ne güzel işte makyajla kendini daha güzel hissediyor değiştiriyorAşağlamıyoruz ablası makyajın gücünden dem vuruyoruz!baksa ne olur bakmasa ne olur yarkee?
Sen çatacak birilerini arıyorsun bugün belli oldu..Tamam ne güzel işte makyajla kendini daha güzel hissediyor değiştiriyor
Estetik yapanlara laf atarsınız
Makyaj yapanlara laf atarsınız
Bırakın işte insanlar istediği şekilde takılsın
Hiç bişi yapmaz bakımsız dersiniz
İki rimel çeker iki allık makyajlı salaktan doğal takılıyor dersiniz
Salın bi kadınları ya
Neyse çok sinirlendim (genel)
Otobüs çok soğuk çok sinirliyimSen çatacak birilerini arıyorsun bugün belli oldu..
Hislerini biraz kontrol et bu şekilde her şeyi unutursun.Otobüs çok soğuk çok sinirliyim
kızlardan sogudum
aga bunu aşamıyorum ya cidden bak aşamıyorum@Lefty kadının tiktok profili filan ortaya çıktı. Oradaki hali görününce ürünün hayat memat meselesi olduğu anlaşılıyor. O kavgayı vermeze bu hale gelemiyor. Lakin nitelikli dolandırıldık bir nevi bu;
Ekli dosyayı görüntüle 98799
Kadının neden bu kadar büyük yaygara koparıp kavga ettiği anlaşılmış oluyor. Boşa değilmiş;
İnanılmaz;
İnanılmaz;