Kozmetik mağazasında indirimdeki son ürünü almak isteyen kadınlar arasında kavga çıktı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Esenyurt'ta bir kozmetik mağazasında indirimdeki son ürünü almak isteyen kadınlar arasında kavga çıktı.

İndirim adı altında izdiham yaratan mağazaları hiç anlamıyorum.

İndirimi yapan firma bundan daha iyi reklam yapamazdı : dd
Tabi bana sorarsanız 3. dünya ülkelerinde açlığın dışa vuruşunun en bariz göstergesi şiddettir : dd
Mağaza açılışlarında da görüyorum ve çekiliş ya da hediye ürün vereceğiz diye çok sayıda insanı toplayıp kargaşa yaratıyorlar. O zaman davetiye basıp bir açılış organizasyonu yapmalılar.

mağazayı satın alanları gördük bugün. iş çıkışı elinde belki 10-15 gratis poşeti olan bir bayan vardı. arkadaş hiç tanımadığı halde yanından geçerken başkalarına da bıraksaydınız diye takılıyordu : / kıtlıktan çıkmış gibiler.

Abooo sjsjsxd bu kadınlar slk valla
ay ne indirimmiş be sabahdan beri karşıma çıkıyor

Allah akıl fikir versin ne diyeyim...

Bim"de ayaklı kase satıyorlardı. Hanım al dediydi. Sabah dükkanın açılmasıyla kaseye saldırmam bir oldu. Varoş kadınlar benden hızlıydı. Gereken mücadeleyi veremedim. Kaseyi kaybettim.

Bundan size bahsetmiş olmalıyım. Ama bunak olduğum için hatırlamıyorum. Keşke @Lefty nin onda biri hafızam olsaydi.

böyle günlerde dost, düşman belli oluyor… canım arkadaşım benim için de alışveriş yaptı. fedakar, cefakar bitanem benim <3 ben akşam kahve içerken görünce bi gireyim dedim, sadece ürünleri değil rafları da yemişlerdi. içeri girince de çıkana kadar yarım saat geçiyor. gratis’in yapması gereken tek şey internet sitesinin alt yapısını düzeltmek, azıcık forumsaldan örnek alsınlar… roll-on ve deodorantlar 40 liraya düşmüş, allahım inşallah kullanırsınız ya. İNŞALLAH…

böyle günlerde dost, düşman belli oluyor… canım arkadaşım benim için de alışveriş yaptı. fedakar, cefakar bitanem benim <3 ben akşam kahve içerken görünce bi gireyim dedim, sadece ürünleri değil rafları da yemişlerdi. içeri girince de çıkana kadar yarım saat geçiyor. gratis’in yapması gereken tek şey internet sitesinin alt yapısını düzeltmek, azıcık forumsaldan örnek alsınlar… roll-on ve deodorantlar 40 liraya düşmüş, allahım inşallah kullanırsınız ya. İNŞALLAH…
Hahahahahahahaha:P
Ben bayılırım.

Esenyurt da adamlar ölüyü öldürüyor ölüyü. Hele bi diyarbakırlılar mahallesi var. Amed demeyeni siseye oturtuyorlar.

gördün numunelerimi ahaha, valla kokanlara ikram edecek kadar derin bir stoğum var… en yakın arkadaş sıralamam eurovision puanlamasına döndü, 12 puan bugün sedoşuma gitti shsjj.
Beni arayan arkadaşlarım aldıklarını attı 0 puan:D

Bugün de tam gratisin önünden gecerken bu insanlar delirmis heralde diye düsündüm 2 sokak boyu kuyruk vardi. Olabilitesi yüksek:D
de deger mi orasi tartisilir..

Herkes çevresinde böyle insanlar yokmuş gibi yazıyor, içimizde de vardır merak etmeyin.
Ayrıca bir şeyi çok istiyorsam ben de böyle kopartıp alırım ahah yiyin birbirinizi.

Geri