Kozmetik mağazasında indirimdeki son ürünü almak isteyen kadınlar arasında kavga çıktı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
@Lefty kadının tiktok profili filan ortaya çıktı. Oradaki hali görününce ürünün hayat memat meselesi olduğu anlaşılıyor. O kavgayı vermeze bu hale gelemiyor. Lakin nitelikli dolandırıldık bir nevi bu;
Ne yorum yapacağımı bilemiyorum. Kozmetik - estetik dünyası insanları bu hale getirdi.

Düğünlerde yapılan porselen makyaj var ve o makyajın altından kimin çıkacağını tahmin etmek çok zor. :)

Eğer bu olay nitelikli dolandırıcılık kapsamına girmezse çok can yanacak. Devlet artık tanık koruma kapsamında yüz değiştirme operasyonlarından vazgeçip bu metoda geçiş yapmalı. Daha masrafsız, prosedürsüz… Nasıl olsa öncekiyle alakan kalmıyor.
Allah belasını versin, bu ne a...

Eğer bu olay nitelikli dolandırıcılık kapsamına girmezse çok can yanacak. Devlet artık tanık koruma kapsamında yüz değiştirme operasyonlarından vazgeçip bu metoda geçiş yapmalı. Daha masrafsız, prosedürsüz… Nasıl olsa öncekiyle alakan kalmıyor.
Allah belasını versin, bu ne a...

yaa buna inanmadım:d Bir de çok kötü bir kare ya o, kız üzülmüştür her yerde kendini gördüğünde.
Ben sana asıl başka bir kadın göstereyim;

Son düzenleme:
yaa buna inanmadım:d Bir de çok kötü bir kare ya o, kız üzülmüştür her yerde kendini gördüğünde.
Ben sana asıl başka bir kadın göstereyim;
tamam foto açısı kötü olmuş da ben şahsen üzülmüyorum. eminim ki çevresinde ya da sosyal medyada prenses havasındadır.

Forumda da çok büyük shopçular var :) kavga anında birkaç tanesini gördüm sanki ya, ama işte tam çıkaramadım.
2. Gratis savaşı hangi tarihte olur acaba.. böyle verimli gündemler lazım bize..

tamam foto açısı kötü olmuş da ben şahsen üzülmüyorum. eminim ki çevresinde ya da sosyal medyada prenses havasındadır.

Biliyorum o kız tipini:d Ama burada olay başka ya, rızası olmadan çekilmiş bir video, herkes üzerine mizah yapıyor. Vicdanen doğru gelmedi bana. Ben o kavga görüntüsünü izleyemedim bile tam, kendini kaybetmiş, belki kendini sonradan gördüğünde üzülmüş ya da utanmıştır. Belki hiç takmamıştır plesk ya jdjd Bazen ben fazla empatik oluyorum. Genel olarak bütün izdiham görüntüleri beni şaşırttı ve biraz da üzüldüm insanımız adına.

İşte benim harika memleketim, her zaman görmek istediğimiz görüntüler bunlar.. medeni insanları sevmem.

Biliyorum o kız tipini:d Ama burada olay başka ya, rızası olmadan çekilmiş bir video, herkes üzerine mizah yapıyor. Vicdanen doğru gelmedi bana. Ben o kavga görüntüsünü izleyemedim bile tam, kendini kaybetmiş, belki kendini sonradan gördüğünde üzülmüş ya da utanmıştır. Belki hiç takmamıştır plesk ya jdjd Bazen ben fazla empatik oluyorum. Genel olarak bütün izdiham görüntüleri beni şaşırttı ve biraz da üzüldüm insanımız adına.
o sırada elindeki maybelline new york lash sensational yelpaze etkili suya dayanıklı siyah maskarayı yanındaki kıza kaptırıp saç başa girenleri izleyince biz:

o sırada elindeki maybelline new york lash sensational yelpaze etkili suya dayanıklı siyah maskarayı yanındaki kıza kaptırıp saç başa girenleri izleyince biz:

“maybelline new york lash sensational yelpaze etkili suya dayanıklı siyah maskarayı” bunu yardımsız mı yazdın yoksa şıvanştayger’i bakarak yazmam gibi bir şey mi… hayır kızlar bile bu kadar doğru yazamazken yelpaze etkisine kadar nasıl yazabilirsin…

“maybelline new york lash sensational yelpaze etkili suya dayanıklı siyah maskarayı” bunu yardımsız mı yazdın yoksa şıvanştayger’i bakarak yazmam gibi bir şey mi… hayır kızlar bile bu kadar doğru yazamazken yelpaze etkisine kadar nasıl yazabilirsin…
yaşlı denilince gittim biraz araştırdım hahahah. şıvanştayger benzeri.

Bende diyorum bu mağazalar gece boyu neden açık. Kiminde temizlik, kiminde tadilat. Yazık şu saatlere kadar çalıştırıyorlar diye de hayıflanmıştım. Bir tanesinde gerçekten bildiğiniz tadilat vardı. Reyonlar falan dışarda boya yapılıyordu. Çalışanlar kaldırımda gazete kağıdı üzerinde yemek yiyorlar falan...Haberleri okuyunca daha çok üzüldüm.

Her şey şaibeli !!karpuz diye alırsın kelek çıkar..
İnstagramda başka,Gratis’te başka.IMG_8933.jpeg

Saçmalamayın ya aynı kişi değildir
Kadınları kötülemek için elinizden geleni yapıyorsunuz ya
Karpuz alıyormuş da bilmem ne benzetmene bak iğrençsin

Geri