Kozmetik mağazasında indirimdeki son ürünü almak isteyen kadınlar arasında kavga çıktı

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Başka mağazalardan kavga görüntüleri gelmeye devam ediyor.

Memleketi karıştırmak için topa, tanka, tüfeğe ihtiyaç yokmuş. Bir gratis indirimi yeterliymiş oysa. “Senin çalışanın nasıl bana gerizekalı der” diye kavgaya tutuşanlar;

son kullanma tarihlerine bakmaları lazım
geçen de yaptılar tarihi yaklaşan ürünleri sattılar purest 100 tl mi olur

Başka mağazalardan kavga görüntüleri gelmeye devam ediyor.

Memleketi karıştırmak için topa, tanka, tüfeğe ihtiyaç yokmuş. Bir gratis indirimi yeterliymiş oysa. “Senin çalışanın nasıl bana gerizekalı der” diye kavgaya tutuşanlar;

Bu öfke, stres ne için? Kalp krizi geçirecek neredeyse... Varsa bir sorun mağaza müdürüne şikayet dilekçesi verirsin, tutanak tutulur.

Allaha şükür sebebi. Kızın gözleri döndü resmen. Jdjdbnd

Ahhh şu kadınlar yok mu ..
Kaş yapalım derken göz çıkaracaklar.. şireet, haset, müsibet kadınlar..!
Ahshsgsgz

Bim"de ayaklı kase satıyorlardı. Hanım al dediydi. Sabah dükkanın açılmasıyla kaseye saldırmam bir oldu. Varoş kadınlar benden hızlıydı. Gereken mücadeleyi veremedim. Kaseyi kaybettim.

Bundan size bahsetmiş olmalıyım. Ama bunak olduğum için hatırlamıyorum. Keşke @Lefty nin onda biri hafızam olsaydi.
Abi dikkat et bim teyzeleri tehlikeli neyse ki bimdeki kaseyi kaptırmışsın da kendi kasene bişey olmamış adamın gtnü çizer bim teyzeleri çok fena. 09:00 da örenbayan yün iplik almak için mağaza kapısında sıra bekleyeni var hele en tehlikelisi onlar.
Dikkat et hipokrat mezarından kalkıp gelse seni düzeltemez.

Bugün bi şey için mecburen gittim hiçbir şey kalmamış hiçbir şeyyyy... raflar bomboş dandik ürünler kalmış tek Allahıniz yok mu sizin... gerçi çoğu stok derdinde bile değil satacak daha pahalıya bırak öğrenciler alsın ihtiyacı olan alsın stok da gerekirse yapsin da gurbetçi bavulu gibi doldurmak nedir her şeyi ya bu kadar da değil...

Geri