Kozmetik mağazasında indirimdeki son ürünü almak isteyen kadınlar arasında kavga çıktı

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Bim"de ayaklı kase satıyorlardı. Hanım al dediydi. Sabah dükkanın açılmasıyla kaseye saldırmam bir oldu. Varoş kadınlar benden hızlıydı. Gereken mücadeleyi veremedim. Kaseyi kaybettim.

Bundan size bahsetmiş olmalıyım. Ama bunak olduğum için hatırlamıyorum. Keşke @Lefty nin onda biri hafızam olsaydi.
Fil hafızası var sende demiştin.:) Çoğu insanın gözünden kaçan detayları bile çok çabuk fark edebiliyorum ancak hatırlamak istemediğin durumlar olunca da sen daha avantajlı durumdasın.:)

Genelde teyzeler halı indiriminde falan yapıyorlardı bunu. Ben 3 lira fazla verir, böyle sürünmem yaa

mağazayı satın alanları gördük bugün. iş çıkışı elinde belki 10-15 gratis poşeti olan bir bayan vardı. arkadaş hiç tanımadığı halde yanından geçerken başkalarına da bıraksaydınız diye takılıyordu : / kıtlıktan çıkmış gibiler.
Gun bugun plesk aynisini yapicam.......

Kozmetik sektörünün ağır dolandırıcılık yapan bir sektör olduğunu düşünüyorum, firmaların kâr marjları aşırı yüksek.

Normalde 300 liraya satılan şey indirimle nasıl 80 liraya inebilir? Akıl tutulması cidden.
Kandinlari kandirmak cok kolay zart kremi zurt kremi gercekten 1 kremle guzellestigimize inanabiliyoruz :d

Kandinlari kandirmak cok kolay zart kremi zurt kremi gercekten 1 kremle guzellestigimize inanabiliyoruz :d
Evet. Firma ürünü hangi fiyattan olursa olsun her türlü satacağını biliyor. Satıyor da.

Cidden garip, hani mesela %10-%20 indirim vs anlarım da. %70 indirim nasıl oluyor anlayamıyorum.

Demek ki maliyet üzerinden %200 falan kâr ediyor normalde bu şirketler.

Dolandırıcılık. Bıttım sabunu öneriyorum.

dün gratis’ten sağ çıkanlar aldıklarıyla videolar bile çekmiş, bi kadın 8500 tl’lik ürün almış. hanımefendi aldıklarınızı satmayacaksınız zaten yarısını kullanamadan mahvolur giderler. sen o kadar ürünü nasıl aldın, kaç kere gittin geldin mağazaya allah bilir. hayır bu ürünleri böyle de sattığınız ortada, şu fiyat politikanızı biraz düzenleyin satın geçin. 300-400 liralık şeyleri 40-50 liraya satarsan böyle kepazelik olur işte. watsons ve rossmann’dan %80 indirim bekliyoruz artık…

Migros giriş yerine indirim açmıştı bi kere, ben de sigara almaya gittim yine, migros personelinin elinde arabayla çekerek getirdiği yeni ürünler vardı, kadınlar öyle bi’ saldırdı ki yerin dibine girmiştim ya. Migros içindeki diğer mağaza çalışanları kapının önüne çıkıp bu yamyamları izledi. beni onlardan sanmasınlar diye nerelerden dolaşıyorum ahmsödjdnfnfncn
Ve en üzücüsü de bu yamyamları oluşturan türk/kosova/portekizlerdi………..

Büyük konuşturma Allah’ım ama içinde zırnık görgüsüzlük barındıran şeylere gelemiyorum. Aşırı tiksindirici ya.

Aldi'de indirim olmustu herkes soyleyince heveslendim bende. Herkes saldirdi ben de elime ilk elektrikli agac kesme makinasi gecti onu aldim. Esim aylarca sayikladi elektrikli aleti napicaksin diye :d

Evet. Firma ürünü hangi fiyattan olursa olsun her türlü satacağını biliyor. Satıyor da.

Cidden garip, hani mesela %10-%20 indirim vs anlarım da. %70 indirim nasıl oluyor anlayamıyorum.

Demek ki maliyet üzerinden %200 falan kâr ediyor normalde bu şirketler.

Dolandırıcılık. Bıttım sabunu öneriyorum.
gördüğüm kadarıyla hep alışveriş fotoları var. biri çıkıp şu ürün şu fiyattan şu kadar ciddi bir indirim aldı diye yazmamış. yazanlar da bu ürünün fiyatı buydu zaten, bindirim üzerinden indirim oldu yazmış. indirim konusunda kadın milletine güvenmemek lazım, sağlıklı analiz yapamıyorlar.

dün gratis’ten sağ çıkanlar aldıklarıyla videolar bile çekmiş, bi kadın 8500 tl’lik ürün almış. hanımefendi aldıklarınızı satmayacaksınız zaten yarısını kullanamadan mahvolur giderler. sen o kadar ürünü nasıl aldın, kaç kere gittin geldin mağazaya allah bilir. hayır bu ürünleri böyle de sattığınız ortada, şu fiyat politikanızı biraz düzenleyin satın geçin. 300-400 liralık şeyleri 40-50 liraya satarsan böyle kepazelik olur işte. watsons ve rossmann’dan %80 indirim bekliyoruz artık…
Çoğu dolap gibi uygulamalarda satıyor belki onlardan:D

Bunların çoğuda istanbulda yaşanmış xd tühhh sizeee

kızlar koşun sjnxks

Ekli dosyayı görüntüle 98761
bak bu eve inanılmaz bi bindirim yapıp %50 indiriyoruz demiş. gratis’in ürünlerinin çoğunda yoktu bu bindirme. gereksiz bir gazla eve’den bi far almıştım yakın zamanda, 280 mi 350 mı ne öyle bir şeydi herhalde ve mesajı görünce bi bakayım dedim farı 650 tl yapmışlar… dolandırıcılaaar… eve’den görmeyiz dehşet videolar şükürler olsun.

bak bu eve inanılmaz bi bindirim yapıp %50 indiriyoruz demiş. gratis’in ürünlerinin çoğunda yoktu bu bindirme. gereksiz bir gazla eve’den bi far almıştım yakın zamanda, 280 mi 350 mı ne öyle bir şeydi herhalde ve mesajı görünce bi bakayım dedim farı 650 tl yapmışlar… dolandırıcılaaar… eve’den görmeyiz dehşet videolar şükürler olsun.
Hepsi ayrı telden çalıyor xd kozmetik malzemelerini bittikce almak lazım sjsjsj 10 yıldır aynı farı kullanıyorum bitmiyor xd

Geri