-
-
-
-
-
Esenyurt'ta bir kozmetik mağazasında indirimdeki son ürünü almak isteyen kadınlar arasında kavga çıktı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İndirimi yapan firma bundan daha iyi reklam yapamazdı : ddİndirim adı altında izdiham yaratan mağazaları hiç anlamıyorum.
Mağaza açılışlarında da görüyorum ve çekiliş ya da hediye ürün vereceğiz diye çok sayıda insanı toplayıp kargaşa yaratıyorlar. O zaman davetiye basıp bir açılış organizasyonu yapmalılar.İndirimi yapan firma bundan daha iyi reklam yapamazdı : dd
Tabi bana sorarsanız 3. dünya ülkelerinde açlığın dışa vuruşunun en bariz göstergesi şiddettir : dd
Hahahahahahahahaböyle günlerde dost, düşman belli oluyor… canım arkadaşım benim için de alışveriş yaptı. fedakar, cefakar bitanem benim <3 ben akşam kahve içerken görünce bi gireyim dedim, sadece ürünleri değil rafları da yemişlerdi. içeri girince de çıkana kadar yarım saat geçiyor. gratis’in yapması gereken tek şey internet sitesinin alt yapısını düzeltmek, azıcık forumsaldan örnek alsınlar… roll-on ve deodorantlar 40 liraya düşmüş, allahım inşallah kullanırsınız ya. İNŞALLAH…
gördün numunelerimi ahaha, valla kokanlara ikram edecek kadar derin bir stoğum var… en yakın arkadaş sıralamam eurovision puanlamasına döndü, 12 puan bugün sedoşuma gitti shsjj.Hahahahahahahaha
Ben bayılırım.
Beni arayan arkadaşlarım aldıklarını attı 0 puangördün numunelerimi ahaha, valla kokanlara ikram edecek kadar derin bir stoğum var… en yakın arkadaş sıralamam eurovision puanlamasına döndü, 12 puan bugün sedoşuma gitti shsjj.