Stockholm Sendromu
Elmas Üye
benim köyüm yok..... bazen hevesleniyorum ama edirne'deki evde bile kışın sobasıdır, marketidir, suyudur; bunlar çekilecek çile değil, gerçekten.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar çokta abartma istersen qxxTanrım beni medeniyetten koparma lütfen
Ben hiç köyde yaşamadım yabo ama yaz tatillerinde dedemlere giderdik sanırım çocukluğumun en güzel zamanları orda geçti konuyu görümce de anımsadım özlemle burnumun direği sızladıKöy hayatı üç çeşit insana hitap eder.
Ruh sağlığı yerinde değilse
Çocuksa
Yaşlıysa
Yoksa çekilecek çile değil! Hele kışın beş odadan sadece sobalı olan sıcak,tuvalette şeyimiz donacak diye içimizde tutardık..ondan hep kabız olduk
annemin tr'deki dairesinde bundan var :d 20 yillik bir seydir herhalde ve cocuklugumdan beri o evdeki banyoda yikanmaya korkuyorum :dKoyde elektrikli 3 kademeli sofbenle yikananlar var mi aranizda kış mevsiminde. Ahahaha 1 ilik 2 kaynar 3 soguk. Sonra 3 dakikada bir elektrikler atiyor. Zaten azicik su cikiyor bi taraf isinirken vucudun buyuk kismi donuyordu :d
Alanyaya yakın bir yer konum veremem. KfjfjjNeresi bura
Tühh bende sana sürpriz yapacaktımAlanyaya yakın bir yer konum veremem. Kfjfjj
Olmaz mı? Çok var da genelde muz dikiyorlar nilümVar mi yakinlarda satilik ev arsa ?![]()