Köysel fanteziler.

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Fantezi lafını duyunca aklınızın nerelere gittiğini tahmin ediyorum!120 bin euro’luk köy evide olsa içi eski usül antik eşyalarla donatılır.
IMG_9933.jpeg

Odun sobası ve üstünde pişen çay ile içinde pişen kekten yememiş kadar kötüsünüz…
Hele kışın çok güzeldir. Ancak tadımlık güzel işte. Fazlası sıkıyor…

Yabo halılar kesin İran el dokuma anlarm ben kjqx

Hep şark Köşem olsun istedim imkanim varken hiç yapmadım sözde istiyormuşum demek ki
Severim bazı köy şeylerini

Ama bi 20 yıldan fazla önce çerçilere bu el yapımı eşyaları sattıp yeni beş para etmez ürünlerle takas ettiler.şimdi çok nadir bulunuyor
O kadar haklısın ki benim çocukluğumda da vardı anneannemin babaannemin dokuduğu halilar sonra dediğin gibi yerine daha modern daha lüks şeyler alınmıştı ama bizimkiler satmadılar duruyor iki üç tane ve çok kıymetliler annemi kaydırabilsem getirip evime sereceğim de işte cin gibi kadin kanmıyor kolay kolay….: qx

Ha bir de bunun ipini kendileri koyun yününden yapıp boyuyorlardı yabani kesin sizinkilerde öyle yapıyordu teşi denilin kafası mantar gübi uzun saplı tahtadan yapılmış bir şey vardı yünü onunla inceltir ip yaparlardı ha birde yün tarağı vardı ayy @Yabani beni M.Ö ‘sine götürdün ağlıycam yaşlandığını hisettim bir sn kjkjjjjkjkjkh

Ha bir de bunun ipini kendileri koyun yününden yapıp boyuyorlardı yabani kesin sizinkilerde öyle yapıyordu teşi denilin kafası mantar gübi uzun saplı tahtadan yapılmış bir şey vardı yünü onunla inceltir ip yaparlardı ha birde yün tarağı vardı ayy @Yabani beni M.Ö ‘sine götürdün ağlıycam yaşlandığını hisettim bir sn kjkjjjjkjkjkh
Evet biliyorum onlar tamamen bitti.en çok keçe yaparlardı.hayat birinde biter başkasında başlar bu çark hep böyle döner dert etme.

Tanrım beni medeniyetten koparma lütfen
Görende seni fransa burjuvasında doğmuş sanır

Evet biliyorum onlar tamamen bitti.en çok keçe yaparlardı.hayat birinde biter başkasında başlar bu çark hep böyle döner dert etme.

Görende seni fransa burjuvasında doğmuş sanır
Kızma yahu bizzat seni küçümsemedim.
Medeniyeti övmek ile köy hayatını küçümsemek arasında fark var

hepsi İngiliz kraliyet mesubu keko kjkhkhjgjg yadırgamaları normal

Geri