Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok eskiden bizim kadınlar yapardı.perdeler hariç hepsi el yapımıYabo halılar kesin İran el dokuma anlarm ben kjqx
Halının el dokuması olduğunu anladım zaten İran halılarına benzettimYok eskiden bizim kadınlar yapardı.perdeler hariç hepsi el yapımı
Ama bi 20 yıldan fazla önce çerçilere bu el yapımı eşyaları sattıp yeni beş para etmez ürünlerle takas ettiler.şimdi çok nadir bulunuyorHalının el dokuması olduğunu anladım zaten İran halılarına benzettim
O kadar haklısın ki benim çocukluğumda da vardı anneannemin babaannemin dokuduğu halilar sonra dediğin gibi yerine daha modern daha lüks şeyler alınmıştı ama bizimkiler satmadılar duruyor iki üç tane ve çok kıymetliler annemi kaydırabilsem getirip evime sereceğim de işte cin gibi kadin kanmıyor kolay kolay….: qxAma bi 20 yıldan fazla önce çerçilere bu el yapımı eşyaları sattıp yeni beş para etmez ürünlerle takas ettiler.şimdi çok nadir bulunuyor
Evet biliyorum onlar tamamen bitti.en çok keçe yaparlardı.hayat birinde biter başkasında başlar bu çark hep böyle döner dert etme.Ha bir de bunun ipini kendileri koyun yününden yapıp boyuyorlardı yabani kesin sizinkilerde öyle yapıyordu teşi denilin kafası mantar gübi uzun saplı tahtadan yapılmış bir şey vardı yünü onunla inceltir ip yaparlardı ha birde yün tarağı vardı ayy @Yabani beni M.Ö ‘sine götürdün ağlıycam yaşlandığını hisettim bir sn kjkjjjjkjkjkh
Görende seni fransa burjuvasında doğmuş sanırTanrım beni medeniyetten koparma lütfen
Kızma yahu bizzat seni küçümsemedim.Evet biliyorum onlar tamamen bitti.en çok keçe yaparlardı.hayat birinde biter başkasında başlar bu çark hep böyle döner dert etme.
Görende seni fransa burjuvasında doğmuş sanır
Hiç kızmam ben.senin beğenmediğin o köy hayatını yaşamayan milyarlarca insan var..Kızma yahu bizzat seni küçümsemedim.
Medeniyeti övmek ile köy hayatını küçümsemek arasında fark var
Medeniyeti seviyorlarHiç kızmam ben.senin beğenmediğin o köy hayatını yaşamayan milyarlarca insan var..