Köyde Yaşamak İstermiydiniz ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
tek basina mi? :s ailece ise farkli, tek basina... brrr aman dusunmek istemem :d
Tek başıma kalırsaö eğer ruhumu orada teslim eder ev de gezenlerden biriside ben olurum heralde shxndhj geceleri dışarda bi uğultu oluyor zaten aşşağı bahçe tarafında akar su var onun sesi kaplıyor heryeri.. kalabalık kalırız tekkk aslaaaaaaaaağğğ:emoji_scream:

Köyde yasiyorum, kalabalik bir sehirde insanlar nasil yasiyor anlam veremiyorum, apartmandan da zaten oldum olasi nefret etmisimdir. Trafik sorunumuz yok, yedigimiz seyleri seralardan elimizle topluyoruz, disari ciktigimizda ugultulu trafik sesi yok. Belki Turkiyeye gelince en cok bu yoruyor beni, evet kalabalik yorucu.

Hayır sineklerden nefret ettiğim için metropolde bile zor yaşıyorum zaten.

Köy değil ama benzer bir kasabada yaşamıştım. Yalnız bakkala ekmek almaya gidilmiyordu.:emoji_sweat_smile:
Kadınlar sırayla toplanıp birbirine yufka açıyor, ekmek pişiriyorlardı.
Bir süre için dinlendirir, ama sürekli kalamam.

• Beğen
Tepkiler: ne
köy yaşamını güzelleyip beni sinir etmeyin....... 1 gb internet için adam bıçaklıyorum ben........

• Beğen
Tepkiler: ne
bize gelsen senden hotspot açardım.......
oggy bu hotspot paketlerini alıyor musun? ben telefonlar arası mobil veri paylaşımı açıp öyle kullanıyorum. bir ara zorunlu olarak ücret uygulayacaklardı, sonradan vazgeçtiler.

oggy bu hotspot paketlerini alıyor musun? ben telefonlar arası mobil veri paylaşımı açıp öyle kullanıyorum. bir ara zorunlu olarak ücret uygulayacaklardı, sonradan vazgeçtiler.
abi ben kendim ve aile fertlerimin telefonlarını hotspot olarak kullanıp internet emcüklüyorum hiç öyle ekstra bir fiyatlandırma ile karşılaşmadım..... onu niye yaptılar anlamadım zaten milleti bi korkuttular.....

Çoğumuzun geldiği yer oralar değilmi ? geçmişini unutanın geleceğide karanlık olur:(

Geri