Köyde Yaşamak İstermiydiniz ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Koyun sürüsünü bekleyen kangallar sana geçit vermiyor.
Boğa dana azdı, meydan okuyor.
Bakkal çarşıda, dolmuş gelmiyor.
Gece Çakallar uluyor.
Sivri sinekler rahat vermiyor.
Ben toz pembe anlattım siz gerçekleri :dd

şu an köyde yaşıyor sayılırım zaten… sevmiyorüm.

• Beğen
Tepkiler: ne
Köye gidip hiç kalmadım, pek bilmem
Benlik de değil inekmiş tavukmuş koyunmuş falan

• Beğen
Sjznsj valla doruu çok yağmuyor bereketsizzz biyerrr ..olsun yinede yıkasınlar boklu derede filan

• Beğen
Yeniden yapılıyor zatennn büyük dedelerin eviymişşşş 2 katlı alt taraf buzdolabı gibi kullanılıyorrrr buz gibi ajxmdhsj zamanında iyi huylu insanlar oturmuş sonra cinlere terkedilmiş....bir şeyler görende olmuşşşşşşş ayhhhh
tabi inanmazsınız xd
ben inanirim :d mesela ne gormusler, neler olmus o evde?

ben inanirim :d mesela ne gormusler, neler olmus o evde?
Ay şimdi gece gece korkarım ama :/ o eski pencerelerden değişik kafalar,terkedildikten sonra evde yaşayan olduğu zamanlarda ayak sesleri uğultular,evdeki yaşayanların yırtılmış çamaşırları :S
bende soğuk olan kısmı çok merak ettim kuyu filanda varmış harabeden kırık küçük pencereden azcık uzattım başımı harika bi serinlik geliyordu ama bi tırstımm zifiri karanlık xd ay ben şimdi nasıl uyurummm bi tövbe çekip dua filan edeyim

Haa bi de misafirlerrr var bi dönem bi adam yalnız kalmış işte misafirleri geliyormuş,kimse görmüyomuşşş filannn.....yani anladınnn şu mesele :s

Ayyy şimdi çıt ses duysam altıma ederim heralde zjxjdh

Ay şimdi gece gece korkarım ama :/ o eski pencerelerden değişik kafalar,terkedildikten sonra evde yaşayan olduğu zamanlarda ayak sesleri uğultular,evdeki yaşayanların yırtılmış çamaşırları :S
bende soğuk olan kısmı çok merak ettim kuyu filanda varmış harabeden kırık küçük pencereden azcık uzattım başımı harika bi serinlik geliyordu ama bi tırstımm zifiri karanlık xd ay ben şimdi nasıl uyurummm bi tövbe çekip dua filan edeyim
ben de tam gece gece soracak vakti buldum.. kusura bakma yaa. ya o ev cok uzun bir sure bos durduysa ve hafif yikik ise olabiliyo oyle. yeniden sahiplenip ve tamir islerine baslanirsa yok olur (yani umarim, sanirim)

Haa bi de misafirlerrr var bi dönem bi adam yalnız kalmış işte misafirleri geliyormuş,kimse görmüyomuşşş filannn.....yani anladınnn şu mesele :s

Ayyy şimdi çıt ses duysam altıma ederim heralde zjxjdh
bizim koyde de buna benzer seyler yasanmis, ama onu baska vakit yazarim tovbe est :d

ben de tam gece gece soracak vakti buldum.. kusura bakma yaa. ya o ev cok uzun bir sure bos durduysa ve hafif yikik ise olabiliyo oyle. yeniden sahiplenip ve tamir islerine baslanirsa yok olur (yani umarim, sanirim)
Olsun geçer :/ evet baya uzun senelerdir boş ve diğer yaz gidip orada bir kaç gün yatmayı düşünüyorum :D hem korku hem heyecannnn

@Thalassa gündüz yazarsan daha güzel olur ,ayyy musallat olmasınlarrrr

Geri