Köyde Yaşamak İstermiydiniz ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Plesk’şn dediklerine bakmayın, a köy is a köy in the end xd

• Beğen
Tepkiler: ne
Ege de ormanlarla kaplı bir tarafı Deniz olan küçük bir sahil kenarında yaşamak gibi hayalim vardı emekli olunca. Ben emekli olana kadar Orman kalmaz gibi.

yalnız şu yaz dönemi sonrası gurbetçiler gittikten sonra gelin. köy kışın boş olur film izleriz.

yalnız şu yaz dönemi sonrası gurbetçiler gittikten sonra gelin. köy kışın boş olur film izleriz.
Şimdi gurbetçilerden çikolata alıyorsun değilmi : /
Bizde bi milka ile gelirdik Sjssjsj

Olaya hiç romantik bakamayacağım, 4 senem köyde geçti ara sıra gidip kafa dinlemek için uygun olabilir fakat yaşamak... bilemiyorum Altan.

Dedi ve emekliliğe yakın Çanakkale'de bir köye yerleşti...

images

Gurbetçi avına çıkanlar da bugün bknz : Plesk Sjsjsjs

Bizim koy baya guzel ama insanlarindan dolayi asla yasamak istemezdim oralarda temelli :p

• Beğen
Köy mü? Aslaaaa. Ölsem köye gitmem. Dedemin köyü kadar güzel köy yok belki ama orda fobim olan şeyi gördüm öldüm resmen. Gitmem yaa. Deseler ki bedava maaş gelecek git köyde yaşa yine yapmam. Şehirde eziyet çekmeye razıyım. Çünkü günün sonunda gezip eğleneceğim, karaokeler, deniz felan :emoji_heart_eyes:

İlerde hayalim o. Doğanın içinde çocuklarımı büyütmek istiyorum.

Ama köy var köy var şimdi. Güzel şirin bir Ege Köyü.. Neden olmasın ki

• Beğen
Köy mü? Aslaaaa. Ölsem köye gitmem. Dedemin köyü kadar güzel köy yok belki ama orda fobim olan şeyi gördüm öldüm resmen. Gitmem yaa. Deseler ki bedava maaş gelecek git köyde yaşa yine yapmam. Şehirde eziyet çekmeye razıyım. Çünkü günün sonunda gezip eğleneceğim, karaokeler, deniz felan :emoji_heart_eyes:
Korktugun şey neydi :dd

Geri