aegishjalmur
Platin Üye
Plesk’şn dediklerine bakmayın, a köy is a köy in the end xd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Blue berry yollarım .pSen hasat zamanı otobüse verirsin diye düşündüm : d
Reçeli oluyorsa olur : dBlue berry yollarım .p
Miss gibi oluyorReçeli
Reçeli oluyorsa olur : d
Yavrucum ne bilim yapıyolar işte acemiyim bende snsnzbsnr 9 u gıııı 9 da öğle yemeği yiyolar köydeee sabah ezanından sonra uyumaaaKayısı ağacı nasıl belleniyor? Kahkaha attım ya.
Sabah 9 da inek sağmaya hazır oL Sjsjsjs
Şimdi gurbetçilerden çikolata alıyorsun değilmi : /yalnız şu yaz dönemi sonrası gurbetçiler gittikten sonra gelin. köy kışın boş olur film izleriz.
Tamam biz sadece derede anason koklayalım gerisi bizi aşar : DYavrucum ne bilim yapıyolar işte acemiyim bende snsnzbsnr 9 u gıııı 9 da öğle yemeği yiyolar köydeee sabah ezanından sonra uyumaaa
Ajzmzjsj aynen bostandan taze sebze alırız yeter xdTamam biz sadece derede anason koklayalım gerisi bizi aşar : D
Korktugun şey neydi :ddKöy mü? Aslaaaa. Ölsem köye gitmem. Dedemin köyü kadar güzel köy yok belki ama orda fobim olan şeyi gördüm öldüm resmen. Gitmem yaa. Deseler ki bedava maaş gelecek git köyde yaşa yine yapmam. Şehirde eziyet çekmeye razıyım. Çünkü günün sonunda gezip eğleneceğim, karaokeler, deniz felan![]()
Gur gur yapıyorKorktugun şey neydi :dd
hayal ettiğiniz hayatı yaşamakla meşgulüm.Bakıyorsun wi-fi yok, çeşmebaşında gülleci ablalar, dere kenarında ayağına sülük yapışıyor, sabah 6’da horoz beynini yakıyor, hava almaya çıkıyorsun ve inek boku kokuyor…