Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynen oyle ne guzel anlatmissin tatlımSabah horoz sesiyle uyanmak.
İlk ışıklarıyla gelen ocak kokuları.
Erkenden ahıra bakılması.
Günde 3 öğün yemek yenmesi. Vs vs
Ahh. Bende ekleyeceğim bir ara. ))
Devamı gelsin Afra.
Organik organik [emoji14]Zengin bir kahvalti
°•°~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~°•°
Hic yaptin mi bunu?Dağa çıkıp inek yaymasi kadar güzel birşey yok.
Bende severdim taa ki 3 sene oncesinr kadar.dköyleri çok seviyorum
Ne guzel temiz hava, taze sut, taze peynir, hersey dogal. (:
Burda onlardan yok millet şehre kacmanin derdinde.dSalvar giyen inek sagabilen vede capa yapmayi bilen gercek bir Anadolu/Osmanli/Asya/ kızı ariyorum la.
Boyali spot kizlar habire ariza ajdjdjsd.
Ay bayıldımmmmm ya çok hoş huzur dolu bir yer gibi şanslısın canım :tatlı:
Her sene köy hayatım olur ve her sene gittiğim de mutlaka yaparım. Şu bir kaç senedir gidemiyorum ve bu konuyu görünce içim gitti. Ama bu sene nasip olursa gideceğim.
Hic yaptin mi bunu?
Bende severdim taa ki 3 sene oncesinr kadar.d
Aynen cok organik yasiyorum.p
Hic yaptin mi bunu?
Bende severdim taa ki 3 sene oncesinr kadar.d
Aynen cok organik yasiyorum.p
Evet işimden dolayı burdayim 3 senedirorada mı yaşıyorsun? ne oldu ki 3 sene önce![]()
Aa ne güzelHer sene köy hayatım olur ve her sene gittiğim de mutlaka yaparım. Şu bir kaç senedir gidemiyorum ve bu konuyu görünce içim gitti. Ama bu sene nasip olursa gideceğim.
Ben köy hayatını fazlasıyla severim ayagimda kara lastikler çamur içinde gezmeyi hepsi bambaşka.
Evet işimden dolayı burdayim 3 senediruzaktan bende severdim yasayinca sevmemeye basladim biraz[emoji14] Hele kışin cok zor
![]()
Aynen öyleolsun eminim oradaki insanların sana ihtiyaçları vardır. hayat zordur biraz ama avantajlarını göz ardı etmeyelim taze peynir sıcak süt yumurta of of of of of
gerçekten poz vermiş, çok sevimli ama fotoğraflarda .p
Aynen öyleAvantajlari süper yaa onu es gecemicem tabi [emoji14]