Kovid-19 Belası.

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Leyt hanımefendi forumda kimseye hakaret etmedim size ederim ettirmeyin .konularımda korona var salgin yok diye paylaşım yapıyorum . Anlama sorununuz var .balık yemek zekaya ıyi geliyor diyorlar . Aşı karşıti değilim fedalarca yazdım .. yapılan şeyler aşı değil 3 5 ayda aşı olmaz erkeğin kafasını kirsak sorun değil. Kalbinizi kırmayım. Anlama sorununuz olmasa yazarım anlama sorununuz var. Vakit kaybı. Israil halkının çoğu aşı oldu korona bitti mi bitmedi .çünkü vurulanlar aşı değil

Son düzenleme:
Bizdende inanan yoktu bu hastalığa,aileden 9 kişi yakalanınca inancımız yerine geldi.şakaya gelmez devirir bir anda

Leyt hanımefendi forumda kimseye hakaret etmedim size ederim ettirmeyin .konularımda korona var salgin yok diye paylaşım yapıyorum . Anlama sorununuz var .balık yemek zekaya ıyi geliyor diyorlar . Aşı karşıti değilim fedalarca yazdım .. yapılan şeyler aşı değil 3 5 ayda aşı olmaz erkeğin kafasını kirsak sorun değil. Kalbinizi kırmayım. Anlama sorununuz olmasa yazarım anlama sorununuz var. Vakit kaybı. Israil halkının çoğu aşı oldu korona bitti mi bitmedi .çünkü vurulanlar aşı değil
Konulara ne cevap yazacağımı sana soracak değilim. Beni ne ile tehdit ediyorsun, kimsin sen? Bilim insanı mısın, hangi sıfatla yapılanın aşı olmadığına karar verdin? Kanıt nerede?
Aşı karşıtı değilsen, paylaşımlarının mantığı nedir?

İsrail değil konu, karşındaki RNA virüsü ama bundan bile haberin yok. RNA virüsü sürekli mutasyona uğrar, doğası bu ama bilimsel olanı öteleyip internette yazılana takılırsanız olacağı budur.

Adımı birseyi kabul etmiyor diye_ etiketliyorsaniz anlama sorununuz var demektir defalarca yazdım
Konu paylaşımı yapıyorsan istediğim gibi etiketlerim. Paylaşım yaptığın konuyu çürüttüğüm için ise öfken bu senin sorunun.

AYLARDIR BU KONULARI PAYLAŞTIK MUTASYON DEDIK VİRÜS MUTASYONA UĞRUYOR .YAPILAN AŞILAR IŞE YARAMIYOR .DEDIK .YINE ANLAMA SORUNUNUZ .DÖNÜP DOLAŞIP AYNI YERE GELİYORUZ .ANLAMA SORUNUNUZ VAR . Gülücük nasıl konuluyor bulamadim .

AYLARDIR BU KONULARI PAYLAŞTIK MUTASYON DEDIK VİRÜS MUTASYONA UĞRUYOR .YAPILAN AŞILAR IŞE YARAMIYOR .DEDIK .YINE ANLAMA SORUNUNUZ .DÖNÜP DOLAŞIP AYNI YERE GELİYORUZ .ANLAMA SORUNUNUZ VAR .
Aşı karşıti değilim fedalarca yazdım .. yapılan şeyler aşı değil 3 5 ayda aşı olmaz erkeğin kafasını kirsak sorun değil. Kalbinizi kırmayım. Anlama sorununuz olmasa yazarım anlama sorununuz var. Vakit kaybı. Israil halkının çoğu aşı oldu korona bitti mi bitmedi .çünkü vurulanlar aşı değil
Yorumlarına karşı çıkana saldıracak kadar kendini kaybeden insanlarla artık iletişim kurmayı bıraktım.

Yaptığın tüm paylaşımlar bilim dışı ve RNA virüsü mutasyona uğruyor diye aşıları geçersiz saymak da aşı karşıtlığıdır. Yazdığın yoruma bak ve halen aşı karşıtı değilim deme çünkü kendinden haberin yok.
Bilimsel olana bilimsel kanıt ile karşı çıkabilirsin. Yapılanın aşı olmadığına dair kanıtın nedir?

Yorumlarına karşı çıkana saldıracak kadar kendini kaybeden insanlarla artık iletişim kurmayı bıraktım.

Yaptığın tüm paylaşımlar bilim dışı ve RNA virüsü mutasyona uğruyor diye aşıları geçersiz saymak da aşı karşıtlığıdır. Yazdığın yoruma bak ve halen aşı karşıtı değilim deme çünkü kendinden haberin yok.
Bilimsel olana bilimsel kanıt ile karşı çıkabilirsin. Yapılanın aşı olmadığına dair kanıtın nedir?
Koronayi kabul etmiyor aşı düşmanı aşı karşıtı bilim düşmanı diye etiketlerseniz yaptığınız şuna benzer. Bir hanımı meydana çıkarmissiniz bu kadın kötü kadın ...ruspu .taslayin gitsin demektir
Burda hedef gösterme linç ettirme niyyeti var. Katılmadığınız noktaları yazarsınız

AYLARDIR BU KONULARI PAYLAŞTIK MUTASYON DEDIK VİRÜS MUTASYONA UĞRUYOR .YAPILAN AŞILAR IŞE YARAMIYOR .DEDIK .YINE ANLAMA SORUNUNUZ .DÖNÜP DOLAŞIP AYNI YERE GELİYORUZ .ANLAMA SORUNUNUZ VAR . Gülücük nasıl konuluyor bulamadim .
Abi begen varya oraya tıkla hangisini istiyor isen ona tıkla : D

Koronayi kabul etmiyor aşı düşmanı aşı karşıtı bilim düşmanı diye etiketlerseniz yaptığınız şuna benzer. Bir hanımı meydana çıkarmissiniz bu kadın kötü kadın ...ruspu .taslayin gitsin demektir
Burda hedef gösterme linç ettirme niyyeti var. Katılmadığınız noktaları yazarsınız
Kim linç edecek? Her görüşüne karşı çıkılmasını linç sayacaksan hiç paylaşım yapma.
Her neyse, bu tarz boş tartışmalarla harcayacak vaktim yok. Karşı çıkacağıma çıktım zaten fakat cevap veremedin çünkü paylaşımlarının dayanağı yok.

Sana bir tavsiye: Tartışacağın konu bilimsel ise konuyu bilimsel kanıtlarla desteklemen gerekiyor yoksa yazdıkarının hiçbir anlamı olmaz.

Aşı olmadığına dair kanıt bekliyorum, iddianı destekle o zaman.

Son düzenleme:
Geri