Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
İnanmıyorduk bu merette başımıza gelince anladık.hala inanmayan var mı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hala Yoğun bakımda..o şimdide acinetobacter oluşmuş,hastane yol geçen hanıBaban nasıl oldu Yabani...
Üzüldüm , geçmiş olsun. Baban hala aynı hastanede sanırım.Hala Yoğun bakımda..o şimdide acinetobacter oluşmuş,hastane yol geçen hanı
Elimizden birşey gelmiyor.bugünde yeğenim yakalanmış yarın uçuşu vardı kaldılar.bu beladan kurtulmak ümidiyle..
Sağol,aynen aynı yerde bir kaç yere sordum aynı tedavi diyorlar ötesi yok.bakalım başka bir yere nakletmeyi düşünüyoruz.ne olduysa hastaneye yattığı ilk gün oldu.o an antikor aşısı vurdular toplam 6 Aşı komadan çıkamadıÜzüldüm , geçmiş olsun. Baban hala aynı hastanede sanırım.
Bir an önce sağlığına kavuşur umarım...Sağol,aynen aynı yerde bir kaç yere sordum aynı tedavi diyorlar ötesi yok.bakalım başka bir yere nakletmeyi düşünüyoruz.ne olduysa hastaneye yattığı ilk gün oldu.o an antikor aşısı vurdular toplam 6 Aşı komadan çıkamadı
Umarım bütün hastalara acil şifalarBir an önce sağlığına kavuşur umarım...
Sağol nilo cümlemize inşGecmis olsun yabani, Rabbim sifa versin babacigina.