İnanna
Altın Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şaka bir yana sen istesen de kötü olabilecek birisi değilsin @İnanna. Tabiatında yok.Şuna benzetilmek bir tık üzse de evet..Aldığım kararlarda bazen kendimi sorgular ve böyle hissederim.
Ekli dosyayı görüntüle 83971
Önemli değil. Anlık bölümüne bir resim atmıştın sanırım. Orada gördüm seni. Hiç de öyle kötü bir insan gibi durmuyordun. Tipinde zaten kötü olmaya hiç müsait değildiBöyle hissettirebilmekte güzel, teşekkür ederim.![]()
Pammık gibi kalbim var gelmesini bileneeÖnemli değil. Anlık bölümüne bir resim atmıştın sanırım. Orada gördüm seni. Hiç de öyle kötü bir insan gibi durmuyordun. Tipinde zaten kötü olmaya hiç müsait değildi![]()
![]()
![]()
Bamııh gibi bir kalp güzeldir de, çok kırılganların dünyası değil bu dünya. Hele hele aşırı duygusalların hiç değil. Bir de çok ağlayan kız çekilmiyor ya sultan ahmet çeşmesi gibiPammık gibi kalbim var gelmesini bileneeama herkese öyle değilim tabiki.
![]()
Meral Mommy detayı gülümsetti.Bamııh gibi bir kalp güzeldir de, çok kırılganların dünyası değil bu dünya. Hele hele aşırı duygusalların hiç değil. Bir de çok ağlayan kız çekilmiyor ya sultan ahmet çeşmesi gibi![]()
![]()
Sen tahminen Meral Mommy'i sevenlere karşı öylesindir.
Bizim toplumumuzda kadınların ön planda olması pek sevilmez. Ama bazı konularda kadınların ön planda olması gerekli. Ama siyaseti dersen, onu tartışırım. Çünkü siyaset genellikle kaba ve kavgacı adamların işidir. Bu sebeple misal CHP kongreleri dört bölümden oluşur. İstiklal marşı - Açılış Konuşması - Kavga - Kapanış. Gerçi birçok parti de böyledir ya neyse. Hassas kalpler konusuna gelirsek, maalesef bu dünya öyle bir dünya değil. Katı, sert, acımasız, duygusuz. Hep böyle olmak adamı zalimleştirir, hep tam tersi de olmak insanların tepene çıkmalarına sebep olur.Meral Mommy detayı gülümsetti.
Senelerdir tek başına mücadele veren ve belli bir konumda olan ben için o “hassas kalpler dünyası” kısmı bana uymuyor pek.Ciddi mücadele veren ve başarı elde etmekten bıkmayan, çabalayan biriyim, tanıyanlara sorsak ne kadar sert biri olduğumu söylerler ponçiklikle gizliyoruz sadece görüntüde
Benim gibi biri ancak gizli duygusal olabiliyor bu sebeple.
Değindiğin noktalar kıymetli bunu farklı başlıklarda tartışmayı çok isterim.Bizim toplumumuzda kadınların ön planda olması pek sevilmez. Ama bazı konularda kadınların ön planda olması gerekli. Ama siyaseti dersen, onu tartışırım. Çünkü siyaset genellikle kaba ve kavgacı adamların işidir. Bu sebeple misal CHP kongreleri dört bölümden oluşur. İstiklal marşı - Açılış Konuşması - Kavga - Kapanış. Gerçi birçok parti de böyledir ya neyse. Hassas kalpler konusuna gelirsek, maalesef bu dünya öyle bir dünya değil. Katı, sert, acımasız, duygusuz. Hep böyle olmak adamı zalimleştirir, hep tam tersi de olmak insanların tepene çıkmalarına sebep olur.
İkisi arasında denge bulmak lazım gibi gibi. Bu arada Meral Mommy yakında kongrelere elinde teflon tavayla gelirse hiç şaşırmayacağım![]()
![]()
![]()
Umarım bir gün bu konuları da konuşabiliriz. Benim için problem değil.Değindiğin noktalar kıymetli bunu farklı başlıklarda tartışmayı çok isterim.
Şu sıra keyfi yerinde kendisinin sadece kongrede gözlerinde ki ateş beni bile korkutmuştu.![]()
Ah Süreyya hanımcımYa sorma Inanna hanimcim