Kötü İnsan

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Pammık gibi kalbim var gelmesini bilenee :) ama herkese öyle değilim tabiki. :)
Bamııh gibi bir kalp güzeldir de, çok kırılganların dünyası değil bu dünya. Hele hele aşırı duygusalların hiç değil. Bir de çok ağlayan kız çekilmiyor ya sultan ahmet çeşmesi gibi :emoji_joy: :emoji_joy: :emoji_joy:
Sen tahminen Meral Mommy'i sevenlere karşı öylesindir.

Bamııh gibi bir kalp güzeldir de, çok kırılganların dünyası değil bu dünya. Hele hele aşırı duygusalların hiç değil. Bir de çok ağlayan kız çekilmiyor ya sultan ahmet çeşmesi gibi :emoji_joy: :emoji_joy: :emoji_joy:
Sen tahminen Meral Mommy'i sevenlere karşı öylesindir.
Meral Mommy detayı gülümsetti. :)
Senelerdir tek başına mücadele veren ve belli bir konumda olan ben için o “hassas kalpler dünyası” kısmı bana uymuyor pek. :) Ciddi mücadele veren ve başarı elde etmekten bıkmayan, çabalayan biriyim, tanıyanlara sorsak ne kadar sert biri olduğumu söylerler ponçiklikle gizliyoruz sadece görüntüde :) Benim gibi biri ancak gizli duygusal olabiliyor bu sebeple.

Meral Mommy detayı gülümsetti. :)
Senelerdir tek başına mücadele veren ve belli bir konumda olan ben için o “hassas kalpler dünyası” kısmı bana uymuyor pek. :) Ciddi mücadele veren ve başarı elde etmekten bıkmayan, çabalayan biriyim, tanıyanlara sorsak ne kadar sert biri olduğumu söylerler ponçiklikle gizliyoruz sadece görüntüde :) Benim gibi biri ancak gizli duygusal olabiliyor bu sebeple.
Bizim toplumumuzda kadınların ön planda olması pek sevilmez. Ama bazı konularda kadınların ön planda olması gerekli. Ama siyaseti dersen, onu tartışırım. Çünkü siyaset genellikle kaba ve kavgacı adamların işidir. Bu sebeple misal CHP kongreleri dört bölümden oluşur. İstiklal marşı - Açılış Konuşması - Kavga - Kapanış. Gerçi birçok parti de böyledir ya neyse. Hassas kalpler konusuna gelirsek, maalesef bu dünya öyle bir dünya değil. Katı, sert, acımasız, duygusuz. Hep böyle olmak adamı zalimleştirir, hep tam tersi de olmak insanların tepene çıkmalarına sebep olur.

İkisi arasında denge bulmak lazım gibi gibi. Bu arada Meral Mommy yakında kongrelere elinde teflon tavayla gelirse hiç şaşırmayacağım :emoji_joy: :emoji_joy: :emoji_joy:

Bizim toplumumuzda kadınların ön planda olması pek sevilmez. Ama bazı konularda kadınların ön planda olması gerekli. Ama siyaseti dersen, onu tartışırım. Çünkü siyaset genellikle kaba ve kavgacı adamların işidir. Bu sebeple misal CHP kongreleri dört bölümden oluşur. İstiklal marşı - Açılış Konuşması - Kavga - Kapanış. Gerçi birçok parti de böyledir ya neyse. Hassas kalpler konusuna gelirsek, maalesef bu dünya öyle bir dünya değil. Katı, sert, acımasız, duygusuz. Hep böyle olmak adamı zalimleştirir, hep tam tersi de olmak insanların tepene çıkmalarına sebep olur.

İkisi arasında denge bulmak lazım gibi gibi. Bu arada Meral Mommy yakında kongrelere elinde teflon tavayla gelirse hiç şaşırmayacağım :emoji_joy: :emoji_joy: :emoji_joy:
Değindiğin noktalar kıymetli bunu farklı başlıklarda tartışmayı çok isterim. :)

Şu sıra keyfi yerinde kendisinin sadece kongrede gözlerinde ki ateş beni bile korkutmuştu. :)

Değindiğin noktalar kıymetli bunu farklı başlıklarda tartışmayı çok isterim. :)

Şu sıra keyfi yerinde kendisinin sadece kongrede gözlerinde ki ateş beni bile korkutmuştu. :)
Umarım bir gün bu konuları da konuşabiliriz. Benim için problem değil.
Bu arada Meral Mommy bence eline tavayı alıp, millete kafa göz girişecek. Yani onda o havayı ve tavrı görüyorum. İş ki elinde terlik ve kızgın yağ ile gelmesin. Şaka bir yana o Müsavvat psikopatını kontrol altında tutuyor ya o konuda kendisini takdir ediyorum :emoji_joy: :emoji_joy: :emoji_joy:

bunun üzerine bir çok şey yazılabilir.
insanin var oluşundan itibaren gerçekleşen her değişimde kötü insan tanımı da değişmiştir.
elbette yaşanan şeylerin insanı kötü insan ya da kötülük yapma yoluna soktuğu yadsınamaz ancak bana gore kötü insan çıkarlarını etik ve ahlak kurallarinin önünde tutan ve buna göre şekillenen kişidir.

Bir anım aklıma geldi.Arkadaşımla evlerinin önünde takılıyoruz yıl 2006-2007 balkonda ağabeyi otururken bir anda oturduğu yerden kalkıp " sen varya sen sen çok tehlikeli bir çocuksun " dedi.
Şaşkınlıkla yanda duran aracın aynasına baktım alnımda ikizler burcu yazıyormuş (burası uydurma)

Kendi hayatı dışında her boka müdahil olan, sürekli milleti birbirine düşüren fitne veren insan

Kimse kendini kötü görmez. Herkes için kötü olan, kendi çıkarlarına mani olandır. Hepimiz kardeşini kıskançlık nedeniyle öldüren Kabil'in soyundanız. İçimizde her zaman kötülük vardır. İçimizdeki kötülükler ile başa çıkmak, her bireyin kendi sorunu.

Sen izin verdiğin sürece hayatina dahil olabilir ama unutma bunu.

zamanında yapmış olduğum eylemlere, sergilemiş olduğum tavırlara alkış tutanlar şimdilerde aynı tavırlarımı ''kötülük'' olarak adlandırıyor. işte asıl kötü insan budur; çıkarlarınız ters düşünce sevdiğiniz, aşık olduğunuz, sırlarınızı paylaştığınız insanı harcamak (ya da çalışmak diyelim), arkasından sallamak, hakaret etmek. şükür ki hayatıma dahil olup da devam eden herkes zeki ve ahlaklı da böyle oyunlara gelmiyorlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yazdım yazdım sildim… neyse.

Geri