Kötü eleştiri modunuzu mu düşürür yoksa daha mı çok gaza gelirsiniz?

Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
annem dısında kimseden gelcek elestirilere acık degilim. hic degilim hem de kalp kırarım

ayşenin eleştiriye açık olmadığı konuya 84512213 kere yazmasından belli.

ilk duydugumda uzuluyorum sonradan dusununce bana mantikli geliyosa o hasari tamir ediyorum mantikli gelmiyosa kafamdan siliyorum

Kaale almam genelde. Sen kimsin ki beni eleştiriyorsun modundayım çoğu zaman. Derinlemesine düşündüğüm zaman bu şekilde tavır göstermem yanlış diyorum ama bu şekilde düşünmekten de kendimi alamıyorum : dd

hayatimda ne olup bitiyo haberi olmayan insanlarin elestirileriyle gaza gelmem; modum da düsmez, cünkü umrumda degil.
ha ama baktim elestiren durmadan elestirmeye devam ediyo cirkeflesirim sjxkdnf

hayatimda ne olup bitiyo haberi olmayan insanlarin elestirileriyle gaza gelmem; modum da düsmez, cünkü umrumda degil.
ha ama baktim elestiren durmadan elestirmeye devam ediyo cirkeflesirim sjxkdnf
Tamam tamam günaydınlarına ses etmicem artık (.

• Kahkaha
Tepkiler: Sim
Mental açıdan yorgunsam, ruh halim dengesinden sıyrıldıysa, yani kısaca psikolojik yönden güçlü değilsem ufacık şeyler bile modumu düşürebilir, buna eleştiriler de dahil. Kızabilirim, kırılabilirim. Ama yani işte eleştiriyle ilgili değil, eleştirinin doğruluğuyla ya da haksızlığı ile ilgili değil, eleştiriye ya da kişiye atfettiğim önemle bile ilgili değil. Bu o sırada aslında benim iç huzurumla ilgili oluyor. İnsanız be olur öyle bazen.

Eleştiri modumu düşürmez, zaten eleştiri yaptığına pişman olur, benim üst üste seri açıklamalar ile bir bakmışım kusura bakmaya gelmiş konu :)
Sakince yapılan eleştirilere ve uyarılara kulak asarım, agresiflik varsa işler değişir. Tabii şartlar ne olursa olsun harika bir savunma ile her an hazır biriyim.

Mastor diyor ki,

Yebet hepsini bilirim.
Musa'mı bekliyorum.

Yıl, 2007 filan, Demirspor tribününde,
Musa gol, İsa gol, Mavi Şimşek gol

diye tezahürat yapardık, sonra, Allah belasını verdi o tüm tribünün...

Musa'yı sevmiyorum , o çok gaddar.
İsa, yani, o da çok yumuşak.

Baba, beni niye terk ettin?

Niye düşürsün?
Neyden rahatsız olduysanız söyleyin bir daha yapayım…

Ne gaza gelirim,ne de modum düşer.İplemem.

proje için kritik aldığımda karşılaştıysam gaza geliyorum asdasfasf

Geri