Kötü eleştiri modunuzu mu düşürür yoksa daha mı çok gaza gelirsiniz?

Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
Kötü Eleştiri Modunuzu mu Düşürür, Yoksa Daha mı Çok Gaza Gelirsiniz?

aksi gibi dursam da eleştirinin her türlüsüne açığım.
mantık çerçevesinde bir zemine oturtularak yapılan ve eksiklerimi gösteren her eleştiri beni keyiflendirir.
diğer türlusu içinde anlam barındırmayan ve sadece konuşmak için yapılan bir eylem.
modumu düşürmez ancak ne diyor bu gerizekalı der geçerim.

Eleştiriye açığım ama dinlemem sjdjdj kendi kendine konuşur. Modum düşer ya

Yapılan eleştiriye ve kimin yaptığına bağlı.

Eleştiri beni daha da tetikler, daha da motive eder. Eleştirinin her türlüsüne açığımdır. İyi veya kötü fark etmez. İyi eleştiri seni doğruya götürür, kötü eleştiri daha da doğruya götürür. Çünkü birisi seni kötü niyetle eleştiriyorsa seni kıskandığındandır ya da kendi yapamadığını senin yapmandan ötürü yine seni kıskanmasındandır. Bu da senin o anki durumundan çok daha iyi olmanı gerektirir ki, doğruyu daha büyük bir doğru ile desteklemektir bu.

Ağlayarak günlüklerine yazmaya devam edebilirler…

• Kahkaha
Tepkiler: ne
malumunuz
önce önemsemem lazım

Eleştiri yapan kişinin kim olduğu önemli yoksa her söyleneni dikkate almam.

Söyleyenin bendeki kıymetine bağlı

Gerisinin söyleyeceği hiçbir şey umurumda değil

O eleştiriyi yapanın tutarlılığına bakarım önce… Tutarlı biriyse özyargılama mekanizmamı devreye sokarım…

Eleştiri halka beyan edilmez kişiye beyan edilir birde söyleyenin derinliği çok önemli eğer olgun ve hayat tecrübesi varsa başım gözüm üstüne objektif olmayıp kendi dürtüsü için eleştiri yapan Yallah çöplüğüne

Kötü eleştiri modumu değiştirir.
İyi eleştiri normal moda geri döndürür.

Söyleyen kişi önemli valla. Sürekli iletişimde olup kötü niyetli olmadığına inandığım birilerinin eleştirisi beni mutlu eder. Saykolar ağlayarak günlüklerine yazmaya devam edebilir…

yav genelde bu elestirenler hep belirli bir yerde gormedigim (seviye farki) ve karakterine/kendisine saygi duymadigim insanlardan ciktigi icin, duruma gore degisiyor tepkim. is ortaminda profesyonel kalip, iyi bir durus ve yuz ifadesiyle dinliyoruz ve konusuyoruz. is disinda biri ise ''fck yu'' diyoruz. aile buyugu ise dinliyoruz. yorularak. aynen boyle:
1696788918965.png

kendimce onaylamadigim hic bir sey modumu dusurmez, gaza da getirmez.

Bayılırım kötü eleştiriye. Beni hep düşünmeye iter; ya kendimle ilgili geleceği ya da eleştirinin niteliğine bağlı olarak eleştirenin hayatımdaki geleceği…..

Geri