Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kötü eleştiri modunuzu mu düşürür yoksa daha mı çok gaza gelirsiniz?
aksi gibi dursam da eleştirinin her türlüsüne açığım.
mantık çerçevesinde bir zemine oturtularak yapılan ve eksiklerimi gösteren her eleştiri beni keyiflendirir.
diğer türlusu içinde anlam barındırmayan ve sadece konuşmak için yapılan bir eylem.
modumu düşürmez ancak ne diyor bu gerizekalı der geçerim.
Eleştiri beni daha da tetikler, daha da motive eder. Eleştirinin her türlüsüne açığımdır. İyi veya kötü fark etmez. İyi eleştiri seni doğruya götürür, kötü eleştiri daha da doğruya götürür. Çünkü birisi seni kötü niyetle eleştiriyorsa seni kıskandığındandır ya da kendi yapamadığını senin yapmandan ötürü yine seni kıskanmasındandır. Bu da senin o anki durumundan çok daha iyi olmanı gerektirir ki, doğruyu daha büyük bir doğru ile desteklemektir bu.
Eleştiri halka beyan edilmez kişiye beyan edilir birde söyleyenin derinliği çok önemli eğer olgun ve hayat tecrübesi varsa başım gözüm üstüne objektif olmayıp kendi dürtüsü için eleştiri yapan Yallah çöplüğüne
Söyleyen kişi önemli valla. Sürekli iletişimde olup kötü niyetli olmadığına inandığım birilerinin eleştirisi beni mutlu eder. Saykolar ağlayarak günlüklerine yazmaya devam edebilir…
yav genelde bu elestirenler hep belirli bir yerde gormedigim (seviye farki) ve karakterine/kendisine saygi duymadigim insanlardan ciktigi icin, duruma gore degisiyor tepkim. is ortaminda profesyonel kalip, iyi bir durus ve yuz ifadesiyle dinliyoruz ve konusuyoruz. is disinda biri ise ''fck yu'' diyoruz. aile buyugu ise dinliyoruz. yorularak. aynen boyle:
kendimce onaylamadigim hic bir sey modumu dusurmez, gaza da getirmez.
Bayılırım kötü eleştiriye. Beni hep düşünmeye iter; ya kendimle ilgili geleceği ya da eleştirinin niteliğine bağlı olarak eleştirenin hayatımdaki geleceği…..