Koronavirüs Aşısına Güven Artıyor! Yüzde 52,7´si BioNTech´i Daha Güvenilir Buluyor

Konu sahibi son olarak 17 gün önce görüldü
Aynen aşı oluncaaaaaa herşeye dikkat ediceksem o siviyi neden alayım eee zaten ben dikkat ediyorum değişen bişey yok.
Bir süre dikkat edeceksin ancak o sıvı olmadan bağışıklık, virüsü tanımıyor ve hasta olduğunda çok ağır geçirmene sebep olabilir. Aşılı olunca daha hafif atlatıyorsun. Nereye kadar koruyacaksın @yoSun cuğum? Bu virüs her yerde...

Fırlıyorlar zaten...
Aşılama yeterli seviyeye ulaştı mı?
İsrail örneğini görmedin mi? Delta karşısında toplumsal bağışıklık da yetmedi.
Eeeeh. Yeter, kendinle çelişme. Önce aşını ol yeteli oranda toplumsal bağışıklıgi yakala diyorsun, sonra kalkıp "bak ama İsrail asilasa da kurtulamadı" diyorsun. Dalga mı geçiyorsun bizimle.

Eeeeh. Yeter, kendinle çelişme. Önce aşını ol yeteli oranda toplumsal bağışıklıgi yakala diyorsun, sonra kalkıp "bak ama İsrail asilasa da kurtulamadı" diyorsun. Dalga mı geçiyorsun bizimle.
Dünya'dan haberin yoksa biraz haber takip et. Üçüncü doz aşılamaya başladı İsrail, bilmiyorsan aç oku.
Benimle konuşmana dikkat et @climax Ben bu sert tavırlara başkaları gibi sessiz kalmam. Düzgünce yazamıyorsan bir daha tek kelime etme.

Bir süre dikkat edeceksin ancak o sıvı olmadan bağışıklık, virüsü tanımıyor ve hasta olduğunda çok ağır geçirmene sebep olabilir. Aşılı olunca daha hafif atlatıyorsun. Nereye kadar koruyacaksın @yoSun cuğum? Bu virüs her yerde...
Bir süre dediğin 1.5 yıldır koruyorummm ve hala çok kalabalik ortamlara girmiyorumm...
Bu aşıya inanmıyorum maalesef herşeye uygunluğu var mesela bundan sonra ki varyantın adını da biliyordur yapan:)

Bir süre dediğin 1.5 yıldır koruyorummm ve hala çok kalabalik ortamlara girmiyorumm...
Bu aşıya inanmıyorum maalesef herşeye uygunluğu var mesela bundan sonra ki varyantın adını da biliyordur yapan:)
Anlıyorum @yoSun cuğum. Sana gelip oralara gizlice aşı yapmak zorunda kalacağız anlaşıldı.:)
Ne diyeyim, bilmiyorum, hayırlısı...

Cahilce yazan sensin. İnatlaşma uğruna yanlış bilgi aktarıp kabul görmeyince de seviyeyi aşağı çekiyorsun. Senin bu uydurmalarına ben inanacak kadar saf değilim. Bu da senle son diyaloğum, masallarını başkalarına anlat.

Cahilce yazan sensin. İnatlaşma uğruna yanlış bilgi aktarıp kabul görmeyince de seviyeyi aşağı çekiyorsun. Senin bu uydurmalarına ben inanacak kadar saf değilim. Bu da senle son diyaloğum, masallarını başkalarına anlat.
İkinci doz lafı çıkınca üç demediniz.
Ama şimdi üç üç üç diye tempo tutuyorsunuz.

Peki ya sizce, bu seri sizce kacta tamamlanir. Yani yedi yeter mi mesela hoyratça AVM den tişört almaya giderbilir hale gelmek için.

beleş abi sonuçta. para vermiyoruz. vursunlar üç beş tane daha.

6.doza kadar devam eder dahada fazla en az 2 yil daha surecek zaten pandemi.

İkinci doz lafı çıkınca üç denediniz.
Ama şimdi üç üç üç diye tempo tutuyorsunuz.

Peki ya sizce, bu seri sizce kacta tamamlanir. Yani yedi yete mi mesela hoyratça AVM den tişört almaya giderilir hale gelmek için.
Antikor seviyesi yeterli gelmeyenlere üçüncü doz da yaparlar beşinci doz da... Sen yaptırmayabilirsin. Kimseyi üçüncü doza zorlamıyorlar ancak isteyene bu hak tanınıyor. İsrail'de vaka sayısı arttı ve Delta varyantı yayılıyor. Ne yapsınlar bu durumda?

Senin tek derdin AVM dolaşmaksa benim yaşadığım şehirde AVM'ler insan dolu. Mağazalar kişi sınırlaması bile yapmıyor. Normalleşme adı altında herkes kurallara uymayı bıraktı. Sorun nedir?

Aşılama seni niye bu kadar rahatsız ediyor?

Geri