Koronavirüs Aşısına Güven Artıyor! Yüzde 52,7´si BioNTech´i Daha Güvenilir Buluyor

Konu sahibi son olarak 17 gün önce görüldü
Aşı olmadım, maske takmıyorum, sosyal mesafe yok, koronalı kişilerle 3 kere el temasında oldum (ellemedim). Lakin korona olmadım. İş arkadaşım sadece uzaktan selam vermiş korona olmuş. Bu olayı anlamıyorum işte.

Yo estağfurullah. Aşı karşıtı değilim. Aşı fetişisti değilim.
"Aşı fetişisti, maske fetişisti" diye yazıp duruyorsun da kimsenin fetişist olduğu falan yok ayrıca bu lafları yazdığın kişi, hayatında grip aşısı bile olmamış birisi yani yine her zamanki gibi ön yargılı cümleler kuruyorsun.

Forumda da paylaşıldığı üzere, üçüncü dozun, virüse karşı koruyuculuğu daha da arttırdığı söyleniyor ve bu durumda bağışıklığı düşük olduğu tahmin edilen ya da isteyen kişilere, üçüncü bir doz yapılması aşı fetişistliği değildir, ortada var olan soruna çözüm üretme çabasıdır. Yine düşük de olsa virüsü kapma olasılığı olan insanların, ek tedbir olarak maske kullanması maske fetişistliği değildir.

Pfizer-BioNTech Sevindiren Haber: 3’üncü Doz Aşı Delta’ya Karşı Korumayı Güçlü Şekilde Artırıyor

Hayatta anlam veremediğim durumlardan birisi, ortada var olan sorunu çözmeye çalışmak yerine, yangına körükle giden insanlardır ki bana göre sen de o kişilerden birisisin çünkü aşılama olmadan bu salgının kolay kolay kontrol altına alınamayacağını gayet iyi biliyorsun kaldı ki toplumsal bağışıklık seviyesini de en az %80 civarına çıkartmak gerektiğinin farkındasın ve nitekim İsrail için % 60 civarı maalesef yeterli gelmedi. Bu sebeple antikor seviyesi düşük olduğu tahmin edilen, 65 yaş üstü ya da herhangi bir hastalığı olan kişilere, üçüncü doz yapılmasının hiçbir sakıncası yok çünkü amaçlanan; virüs daha dirençli hale gelmeden, toplumsal bağışıklığı olabildiğince yukarı çekmektir

Koşullar ne gerektiriyorsa ona göre hareket edilir ve şu an yaşananlar da koşulların.zorunluluğu ve bu duruma direnç göstermenin kimseye faydası olmayacağı gibi sadece zaman kaybediyoruz ve çoğu insan da hem yaşamını hem de işini kaybediyor.

Aşılamada belli seviye yakalanamazsa okullar açılınca da büyük sorunlar yaşanabilir ve bu sebeple herkese bir an önce aşı olmalarını tavsiye ediyorum.

Sen ise ne tavsiye etmek istiyorsan onu edebilirsin elbette, karar senin.

Son düzenleme:
şu medya haberlerinden internetten her gördüğünüz şeyleri copy paste yapmayi bırakın artik ya.
pufff
@climax .s

Geri