Korkuyorum

Konu sahibi son olarak 1228 gün önce görüldü
Genelde gece evde yalnız kalmaktan doğal olarak bir korku vardır ama bunu çocukluk döneminde sevdiği bir yakını tarafından ayrılık yaşayan kişiler benim bildiğim kadarıyla daha ağır atlatıyorlar..

misal hava karardığında korktuğun mevzu ne? biri eve girer diyemi ? nedir?

ben hiç kurkmuyorum evde yalnız kalıncca çılgınca çay içiyorum zaten genelde yalnızım

misal hava karardığında korktuğun mevzu ne? biri eve girer diyemi ? nedir?
Hem o hemde kafamda kendi kendime yarattığım şeyler ışığı kapadığımda kapının arkasında asılı olan bir şeyi bile başka bir şeye benzetme ımmmm oyuncak maymunum var mesela bazen ondan bile korkmak aniden odadan odaya sanki birinin geçtiğini sanmak vs. vs.

Sanıyorum bu anksiyete. Yazılarını okudum, bu geçmez, ömür boyu sürecek diyorsun. Böyle düşündükçe çare aramana gerek yok bence, çünkü geçeceğine inanmıyorsun, ümitli ol.
Haberleri de izlememeni tavsiye ederim, iyi bir habere denk gelmek çok zor. Bu, işini iyice zorlaştırabilir.
Ayrıca korkulara kanıt arayın derler. Şöyle ki; İşlemediğin bir suçtan mahkemeye çıktın, ortada hiçbir kanıt yok ama hakim diyor ki ben senin suçlu olduğunu hissediyorum, ceza çekeceksin dese. His mi? Hakim bey, ceza çekmem için kanıt gerekiyor, kanıt gösterin demez misin? Burada da sıkıntı çekmek için kanıt istemek korkularının geçmesine yardımcı olabilir..
Ama çok şey denedim atlatamayınca bununla yaşamayı kabullendim ne yapayım

Ben üniversitedeyken yaşadım. Eve hırsız girdikten sonra ben de uyuyamıyordum yanımda biri olmasa. Kaç gece ağladığımı biliyorum. Doktora gittim sonra. Doktor aşık mısın dedi bana. :D
Psikolojiktir sebebi bi doktora git bence. :)
Sağol cnm aşk adamı ağlatır dert adamı söyletir :D

@Nil korkunla yüzleşmediğin sürece bunu atlatamazsın..
Çok mecbur kaldıkça yüzleştiğim akşamlar hatta geceler oldu kabus gibiydi ne kadar kendimi gerip kasıyorsam ertesi güne pert oluyorum uykusuz üzgün sinirli o gece geçiyor geçiyor amma ben benlikten çıkmış olarak.Şu güne kadar başarılı olamadım yani.

Ezbere korkarsan geçmez tam olarak korkunun kaynağına inip hayaletin aslında çarşaf olduğunu görüp rahatlaman lazım :D

Hem o hemde kafamda kendi kendime yarattığım şeyler ışığı kapadığımda kapının arkasında asılı olan bir şeyi bile başka bir şeye benzetme ımmmm oyuncak maymunum var mesela bazen ondan bile korkmak aniden odadan odaya sanki birinin geçtiğini sanmak vs. vs.

hmm normal öyle şeyler ama geçiyo zamanla. Onları düşünmemeye çalış korktukça da olmadık sesler duymaya başlıyosun. :T:

o yüzden rahat ol maymuna bakma :D kapılara bakma tv aç izle vs.

Aaa sende bendensin ama bende Turkiyeye geldikce oluyor. Cok kotu durum ya o oyuncak maymun vs olayi hele. Tv ac ben aciyorum usul usul caliyor korkumu aliyor bazen de sevdiklerinle sohbet etmekde uzaklastiriyor korku duygusunu. Bu gece de yannizim gel senle sohbet edelim sabaha kadar .p
Ama seninki bayadir suruyormus psikolojik olabilir mi ki?

Aaa sende bendensin ama bende Turkiyeye geldikce oluyor. Cok kotu durum ya o oyuncak maymun vs olayi hele. Tv ac ben aciyorum usul usul caliyor korkumu aliyor bazen de sevdiklerinle sohbet etmekde uzaklastiriyor korku duygusunu. Bu gece de yannizim gel senle sohbet edelim sabaha kadar .p
Ama seninki bayadir suruyormus psikolojik olabilir mi ki?
Canım seni görmek cok güzel konuşalım.Çocukluktan geliyor küçükken odadan odaya geçerken evde annemler bile olsa koşarak geçerdim sanki arkamdan biri geliyormuş gibi doktoroda gittik hocayada sanırım bana bir koca lazım artık :D

hahaha :D doktorda hocada sıkıntıyı çözememiş

koca çözer bencede lazım :D :D

Canım seni görmek cok güzel konuşalım.Çocukluktan geliyor küçükken odadan odaya geçerken evde annemler bile olsa koşarak geçerdim sanki arkamdan biri geliyormuş gibi doktoroda gittik hocayada sanırım bana bir koca lazım artık :D

Oy tesekkurler kiii : ))) Konusalim sen bana bi numarani ilet .p
Wuuu cok fenaymis ya senin ki ya ALLAH yardimcin olsun benim tek burda oluyor cok pis fena bisey korkmakta..
Sana koca bulalim :D gardasi felan varsa onuda bana alalim .p

Geri