Korku Filmleri Haberler & Fragman

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
V3Xapy.jpg

Heyecanla vizyona girmesini beklediğim film İlk başlarında sıkılmaya başladım, çıkmayı bile düşündüm,ilk yarı çok saçmaydı, ikinci yarıyı heyecanla bekledim ama beklentimin altında kaldı,:(
İzlemek isteyenler çok dikkatlı izlesinler olayları yakalamak için..

JOkA3Y.jpg

"it" ten korkan var mı? ona göre vizyondan kalkmadan gitcem

Ben izledim ve hiç korkmadım,korkulacak birşey yok.
Ancak ilköğretim çoçukları korkar :D izlemezsen bir şey kaybetmezsin yinede siz bilirsiniz.

o zaman izliycem, çünkü ben korku filmlerinden aşırı korkuyorum. korkmamam lazım :u1:

V3Xapy.jpg

Heyecanla vizyona girmesini beklediğim film İlk başlarında sıkılmaya başladım, çıkmayı bile düşündüm,ilk yarı çok saçmaydı, ikinci yarıyı heyecanla bekledim ama beklentimin altında kaldı,:(
İzlemek isteyenler çok dikkatlı izlesinler olayları yakalamak için..

JOkA3Y.jpg

Bu film "Mom" mı ?

Epey önemli bir film olduğunu duymuştum @Divine Heart. Neden beğenmedin?

filmin yönetmeni bir çok festivalden ödül almış biri,filmde aslında merak uyandırıyor fakat filmin tepe noktası bir çocuk,cocuğun babası ölüyor ve babasını öldüren doktordan intikam alıyor ama bir yeteneği var fakat ne ve nasıl olduğunu anlatmıyorlar,filmin sonu bir entresan bitiyor,bir olay oluyor ve bu olay oratay nasıl çıkmıyor kimse suçlanmıyor.

mümkün olduğunca izlemeyenler için detay vermemeye çalıştım.

yinede izleyin,görüşlerinizi belirtin derim,filmi bağlamamışlar bence ondan dolayı bir hayal kırıklığı oldu.

filmin yönetmeni bir çok festivalden ödül almış biri,filmde aslında merak uyandırıyor fakat filmin tepe noktası bir çocuk,cocuğun babası ölüyor ve babasını öldüren doktordan intikam alıyor ama bir yeteneği var fakat ne ve nasıl olduğunu anlatmıyorlar,filmin sonu bir entresan bitiyor,bir olay oluyor ve bu olay oratay nasıl çıkmıyor kimse suçlanmıyor.

mümkün olduğunca izlemeyenler için detay vermemeye çalıştım.

yinede izleyin,görüşlerinizi belirtin derim,filmi bağlamamışlar bence ondan dolayı bir hayal kırıklığı oldu.

Filmekimi'nde epey rağbet gören bir filmdi hatta bilet bulmak epey zordu. Ben de merak etmiştim. İzleyeyim bari. Çok teşekkür ederim cevap için. ^^

Filmekimi'nde epey rağbet gören bir filmdi hatta bilet bulmak epey zordu. Ben de merak etmiştim. İzleyeyim bari. Çok teşekkür ederim cevap için. ^^

Estafirullah.

izleyip düşüncelerini iletirsen sevinirim.yani benim mi bakış açım yanlış en azından onu görmüş olurum.iyi seyirler :cici:

[YOUTUBE]fcJ1MsZDnvQ[/YOUTUBE]

İnsidious 4 :nee:

Film bugün vizyona girdi.

Ne yalan söyleyeyim büyük hayal kırıklığı yaşadım.Filmin yapımcıları arasında James Wan olmasına rağmen belli ki sadece yapımcı kısmında kalmış.film de evet fena olmayan bir hikaye var ama korku yok!!! yani bu serinin birinci ve ikinci filmi çok iyidir ama bu film hiç olmamış.

Ayrıca Insidious ve Sinister'den oluşacak yeni bir seri film olacakmış.bence yapmasınlar çünkü bu filmde ki hayalet tam bir hüsran.

Film bugün vizyona girdi.

Ne yalan söyleyeyim büyük hayal kırıklığı yaşadım.Filmin yapımcıları arasında James Wan olmasına rağmen belli ki sadece yapımcı kısmında kalmış.film de evet fena olmayan bir hikaye var ama korku yok!!! yani bu serinin birinci ve ikinci filmi çok iyidir ama bu film hiç olmamış.

Ayrıca Insidious ve Sinister'den oluşacak yeni bir seri film olacakmış.bence yapmasınlar çünkü bu filmde ki hayalet tam bir hüsran.

Kötü dedinse gidip izlemem,ben hiç beğenmem kesin,korku filmde korku olmadan olurmu yaa :hihi:

Ay Winchester çok güzel olacak gibii. Sabırsızlanıyorum izlemek için. ^^

Geri