Korku Filmleri Haberler & Fragman

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
"O" Filminin Yönetmeninden Korkunç Şaka

1505307042_59b929a2c4b0c.jpg

Geçtiğimiz hafta Amerika da gösterime giren ve ilk hafta sonu milyonlarca dolar hasılata ulaşan film, daha seyirciyle buluşmadan korku salmaya başladı. Sizi iliklerinize kadar titretecek bu korku serüveninin yönetmeni Andy Muschietti, ilginç ve bir o kadar da ürkütücü bir tanıtıma imza attı.

Filmin ön gösterimine gelen "O" hayranları için korkunç bir şaka hazırlanmıştı. Sinema severler boş salona girdiklerinde koltuklardan birinde oturan ve elinde kırmızı bir balon tutan Pennywiseâ'ı görünce ne yapacaklarını bilemediler. Filmin ve romanın sıkı hayranlarından Chris isimli İngiliz bir genç salona girdiğinde elinde balonla oturan palyaçoyu gördüğünde geri adım atıp atmamakta tereddüt etmiş.

https://www.sinemia.com/sosyal/sine...nin-izleyiciler-icin-hazirladigi-korkunc-saka

Ve "O" filmi yarın vizyonda..

Bizim burda vizyona girmiyor yarın, bütün sinemalar baktım yok :(
anlam veremedim yaa.

zombi-ekspresi-train-to-busan-filmloverss-759x500.jpg

Zombi Ekspresi'ni çok beğenemedim,zombilere güldüğüm yerler bile oldu ilk defa bir korku filmde güldüm:D çok beğenmememin nedeni The Walking Dead hayranı olmamdır. twd'nin sahneleri süper bee.
En beğendiğim iki sahne vardı biri arka peronda kalanların, yakınlarına ulaşmak için zombilerin arasından geçerek peronları geçmeleriydi

İkinciside, ajitasyon sahneleri gzldi ve sonunda Seok Woo'nun ölümü ağlattı beni :(

Bide burda ki zombiler hızlı ve çevikti hiç alışgın olmadığımız durum...

Korkudan çok ajitasyon öndeydi...

Korku filminden korkanlar RAHATLIKLA İZLİYEBİLİRLER korkmadan izlerler bence...

Tşkkürler beyefendi
Dün akşam Kendi sitelerine baktım yoktu, senin attığın linkte var , gidip bakarım varsa izlerim , inşallah gelmiştir.

Ne demek hanımefendi :p

Filmi izledim ve çook beğendim.

filmde ürkütücü sahneler çok,fakat ikinci kısım ( reklam arası sonrası ) çok daha iyi.özellikle Palyaço çok iyi,richie var gözlüklü velet çok komik :D:D ikinci kısımda irkilebilirsin,devam filmi olacak merakla bekliyorum.iyi seyirler.yinede çok korkacağını sanmıyorum.bir iki sahne dışında bişi yok :p

Bu Konuda Paylaştığım Filmler.

Lights Out - Daha İzleyemedim
Split - Daha İzleyemedim
Shut In - Daha İzleyemedim
Incarnate - Daha İzleyemedim
Zombi Ekspresi - Daha İzleyemedim
içinde yaşadığım deri - Daha İzleyemedim
The Crucifixion - Vizyona girmedi
Polaroid -
Vizyona girmedi

Friend Request -
Muhtemelen İzlemem
Under The Shadow - Muhtemelen İzlemem
DAGUERROTYPE - Muhtemelen İzlemem
A Cure For Wellness - Muhtemelen İzlemem
Netflix / Clinical - Muhtemelen İzlemem
Mother - Muhtemelen İzlemem
Awaken the Shadowman - Muhtemelen İzlemem
12 Feet Deep -
Muhtemelen İzlemem
Morgan - Muhtemelen İzlemem

İzlediklerim :

Rings / Halka 3 - Çok Beğendim taviye ederim

The Bye Bye Man - Standart gençlik filmi gibi.kaynağı belli olmayan biri ve onun üstüne dönen delirmeceler.

Annabelle 2 - Filmi çok beğendim.The Conjuring ile bağlantılı sağlam korku sahneleri olan bir yapım.kasvetli havası ve karanlığın vermiş olduğu yerler bi felaket geriyor.sadece oyuncak bir bebek karakterle korkuyu verebiliyor adamlar.

Get Out - hep bir merak var ne çıkıcak ne çıkıcak diye anlamsız birşey çıkıyor.belirli şeyler güzel,fakat ne bilim beğenmedim filmi.

It Comes at Night - kısa bir film ve filmde hep bişi olcak beklentisi var ama malesef filmde birşey yok.vakit kaybı.

The Boy : Fena değildi,ama izlenmezse birşey kaybedilmez.

IT - Filmi çook beğendim,özellikle ikinci kısım baya iyidi.Palyaço ( Pennywise ) çok iyi karakterize edilmiş ve ürkütücü.beğendim.

Ben de It'i epeyce sevdim. Bir iki sahnede psikolojim bozulacak gibi oldu hatta. :p Devam filmi olacağını bilmiyordum gider izlerim vallahi, epey başarılıydı.

Annabelle 2'yi de bu haftasonu izlemeyi planlıyorum.

Ne demek hanımefendi :p

Filmi izledim ve çook beğendim.

filmde ürkütücü sahneler çok,fakat ikinci kısım ( reklam arası sonrası ) çok daha iyi.özellikle Palyaço çok iyi,richie var gözlüklü velet çok komik :D:D ikinci kısımda irkilebilirsin,devam filmi olacak merakla bekliyorum.iyi seyirler.yinede çok korkacağını sanmıyorum.bir iki sahne dışında bişi yok :p

7yVEkW.jpg

Ve Abaris'de izledi...

Beklentilerimin üstünde değildi,evet ürkütücü sahneleri bir iki tane vardı, dediğin gibi film ikinci bölümden sonra biraz daha iyi oldu, irkildiğim yer kız babasını öldürdü arkasına döndüğünde palyaço'yu gördüğü an irkildim.

14,16 yaş grubu coçuklar için bence korkutucu olur...

hiç korkmadım :D
ben hiç ikinciyi mrkla beklemiyorum :p

Ben de It'i epeyce sevdim. Bir iki sahnede psikolojim bozulacak gibi oldu hatta. :p Devam filmi olacağını bilmiyordum gider izlerim vallahi, epey başarılıydı.

Annabelle 2'yi de bu haftasonu izlemeyi planlıyorum.

Evet orjinal 1984 yapımı film 2 bölüm,zaten yeni çevrim filmin yönetmeni açıkladı ikincisi çekilceğini.

aslında film çok korku değil,fakat palyaço çok iyi,garajdaki fotoğraf sahnesi,kızın banyoda babasına vurduktan sonra döndüğünde ki palyaçonun onu yakaladığı sahne baya güzel.

Annabelle birincisini hala izlemedim,ama ikincisi başarılıydı.

şimdi beklediğim filmler arasında The Conjuring 3 ve İnsidious 4 var.

görüşlerinizi beklerim :cici:

7yVEkW.jpg

Ve Abaris'de izledi...

Beklentilerimin üstünde değildi,evet ürkütücü sahneleri bir iki tane vardı, dediğin gibi film ikinci bölümden sonra biraz daha iyi oldu, irkildiğim yer kız babasını öldürdü arkasına döndüğünde palyaço'yu gördüğü an irkildim.

14,16 yaş grubu coçuklar için bence korkutucu olur...

hiç korkmadım :D
ben hiç ikinciyi mrkla beklemiyorum :p

Görüşlerine katılıyorum Miss Abaris :cici:

Aslında eski tip korku filmleri,çocukluğumuzun olduğu yaşlarda korkutucu olabiliyordu,şu an da ki zamanda korku filmi yapmak çok zor,çünkü insanların sosyal medyada bir sürü video izlemesi yani teknoloji bu işi zorlaştırıyor.herkes herşeyi biliyor artık.korkutmak çok zor.

Tüm Zamanların Gişede En İyi Açılışını Yapan 10 Korku Filmi

Stephen King’in yeni “IT” uyarlamasının gişedeki 117 milyon dolarlık açılışı ile korku sinemasındaki en iyi açılış yapan filmleri bir hatırlayalım dedik. Karşınızda Amerika genelinde en iyi açılış yapan 10 korku filmi:

1. IT (2017) – $117.150,000 (yaklaşık)
  2. Hannibal (2001) – $58.003,121
  3. Paranormal Activity 3 (2011) – $52.568,183
  4. The Village (2004) – $50.746,142
  5. The Conjuring (2013) – $41.855,326
  6. Shutter Island (2010) – $41.062,440
  7. Paranormal Activity 2 (2010) – $40.678,424
  8. Friday the 13th (2009) – $40.570,365
  9. The Conjuring 2 (2016) – $40.406,314
  10. Insidious Chapter 2 (2013)- $40.272,103

it-pennywise-221037-640x320.jpg

Elbette ortada bir de enflasyon etkeni var. Yani enflasyon baz alındığında listede biraz farklılık çıkabiliyor. Yine de “IT“in rekoru her halukarda elinde tuttuğu bir gerçek. Enflasyona göre düzenlenmiş tablo ise şu şekilde;

1. IT (2017) – $117.150,000 (yaklaşık)
  2. Hannibal (2001) – $91.103,800
  3. Interview with the Vampire (1994) – $77.393,400
  4. The Village (2004) – $72.646,200
  5. Bram Stoker’s Dracula (1992) – $65.382,600
  6. Scream 2 (1997) – $63.772,400
  7. Paranormal Activity 3 (2011) – $59.684,700
  8. The Haunting (1999) – $58.511,500
  9. Scream 3 (2000) – $57.254,500
  10. The Grudge (2004) – $56.015,200
The Exorcist Hâlâ Lider

Açılış haftasında olmasa da toplamda Amerika bazında yerel rakamlarla (enflasyon da göz önünde tutularak) The Exorcist 193.000,000 milyon dolarlık hasılatı ile liderliği elinde tutuyor. Yeniden vizyona sokulması ile filmin yerel pazarda 232.906,145 milyon dolarlık bir hasılatı var.

https://frpnet.net/kultur-sanat/sin...-gisede-en-iyi-acilisini-yapan-10-korku-filmi

Tanıtım,bilgiler için teşekkürler.
IT'i geçen hafta izledim ve beğendim.Küçük oyuncular ve palyaço oldukça başarılıydı.Efektler bazı yerlerde umulanın üstünde şaşırtıyordu.
The Village ,The Conjuring da beğendiklerimdendi.

Tanıtım,bilgiler için teşekkürler.
IT'i geçen hafta izledim ve beğendim.Küçük oyuncular ve palyaço oldukça başarılıydı.Efektler bazı yerlerde umulanın üstünde şaşırtıyordu.
The Village ,The Conjuring da beğendiklerimdendi.

The Village,shamalayan'ın ilginç hayal gücünün örneklerinden biri.hep bir beklenti ama sonunun anlaşılabilir olabileceği bir film.fena değildi ama. amerika da dünyanın tüm teknolojilerinden uzakta kapalı duvarlar arasında yaşayan aileler var,bu film de ona bir örnek gibi.

Stephen King’in Kısa Hikayesinden Uyarlanan 1922’den Fragman Yayınlandı!

1922; Wilfred James’in maddi kazanç sağlamak için eşi Arlette’yi öldürmesini, bunu itiraf edişini ve sonrasında yaşadığı esrarengiz olayları konu alıyor.

[YOUTUBE]3E_fT0aTsjI[/YOUTUBE]

Film Ekim'de Netflix'de.nete düşer sanırım bi kaç aya.

[YOUTUBE]Iv0aUwX6OhY[/YOUTUBE]​

Anne!, 2017 çıkışlı ABD yapımı psikolojik korku-gerilim filmi. Darren Aronofsky tarafından yazılıp yönetilen filmin oyuncu kadrosunda Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris ve Michelle Pfeiffer yer almaktadır. 74. Vikipedi

Yayın tarihi: 14 Eylül 2017 (Almanya)
Yönetmen: Darren Aronofsky
Senaryo: Darren Aronofsky
Film müziğinin bestecisi: Jóhann Jóhannsson, Clint Mansell

Oyuncular:Jennifer Lawrence,Javier Bardem,Michelle Pfeiffer,Domhnall Gleeson,Ed Harris,Brian Gleeson,Kristen Wiig,

anne! filmi 29 Eylül'de vizyona girdi.

İzlemeyi çok istediğim filmler arasındaydı
Fırsat bulamadım izlemeye bu hafta içi izliyecem nsl bulduğumu anlatırım..

Geri