Korelilerin 3 saniye kuralı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
ben her sabah bebeksi vücudumu yıkamadan, duj almadan evden çıkmadığım için yüzüm de otomatik olarak yıkanıyor...... son çapak bükücüler buradamısınız, yüzünüzü yıkamak yerine parmaklarının ucunu suya değdirip sadece çapaklarını temizleyerek evden çıkanlar...... siz biliyorsunuz kendinizi.....

zaten ilaç üretim firmasında çalışıyorum, derdini söyle hemen ilacını üreteyim :D
B12 düşüyor… iğne harici tablet öneriyor musun? Fişek gibi olsun b12. Enerji tavan yapsın…

B12 düşüyor… iğne harici tablet öneriyor musun? Fişek gibi olsun b12. Enerji tavan yapsın…

solgar b12 1000 mcg. piyasanın en iyi dünyanın önemli takviye ilaç firmalarından birtanesidir. biraz pahalıdır, muadil olarak benexol kullanılabilir. ancak ne sıkıkla tüketmen gerektiği konusunda bir hekime danışmanı öneririm.

ilacı aldıktan sonra kullanmayı da unutma ama. unutkanlık için aldığı ilacı içmeyi unutan angie olarak anmak istemiyorum sonra seni.

solgar b12 1000 mcg. piyasanın en iyi dünyanın önemli takviye ilaç firmalarından birtanesidir. biraz pahalıdır, muadil olarak benexol kullanılabilir. ancak ne sıkıkla tüketmen gerektiği konusunda bir hekime danışmanı öneririm.

ilacı aldıktan sonra kullanmayı da unutma ama. unutkanlık için aldığı ilacı içmeyi unutan angie olarak anmak istemiyorum sonra seni.
Oşın ya hafızam çok iyi benim. Unutkanlığım yok ama b12 düşünce bende uyuma isteği yapıyor yorgun düşme gibi hatta gözlerimde hafif acıma gibi oluyor. Uyumadan kendime gelemiyorum. Şükür unutkanlıkla sıkıntım yok olmadı hiç…

Oşın ya hafızam çok iyi benim. Unutkanlığım yok ama b12 düşünce bende uyuma isteği yapıyor yorgun düşme gibi hatta gözlerimde hafif acıma gibi oluyor. Uyumadan kendime gelemiyorum. Şükür unutkanlıkla sıkıntım yok olmadı hiç…

evet diğer semptomlar arasında en çok uyuma isteği ve yorgunluk belirtisi baş gösteriyor. veganlık var mı sende ? et, sakatat yesene biraz guzum.

evet diğer semptomlar arasında en çok uyuma isteği ve yorgunluk belirtisi baş gösteriyor. veganlık var mı sende ? et, sakatat yesene biraz guzum.
Yiyorum aslında. Vegan değilim. Ama düşüyor ister istemez işte.

Yiyorum aslında. Vegan değilim. Ama düşüyor ister istemez işte.

gün içinde takviye yapacaksın sürekli, 500 ml su şişelerinin içine kefir yap işte çalışıyorsan falan her yarım saatte bir bir kaç yudum iç faydasını göreceksindir, kefirin içinde de iyi miktarda b12 vardır. forumun da doktoru oldum iyice ha.

neticede burası bir bilgi kaynağı ve ben sizler için varım.

Kore cilt bakım rutinlerinin vazgeçilmez uygulamalarından birisi yüzünüzü hemen yıkadıktan sonra kurulamadan nemlendirici sürmek. Böylelikle cilt ürünleri daha iyi ve daha hızlı emiliyor. Cildin dış tabakası bir kalkan görevi gördüğü için canlı hücreler ile cilt bakımı bileşenlerine karşı direnç gösterebilir.

Su bazlı nemlendiricilerde yüzü kurulamadan sürmeye gerek yoktur.
Bebe yağı gibi yağ içeren ürünleri ise mutlaka nemli cilde sürmek gerekiyor.

Kullandığınız ürünün içeriğine göre karar vermekte fayda var.

Bakım aslında çok önemli. Her karşılaştığımız kişi bizi ilk kez nasıl gördüyse, hep öyle hatırlar. Her sabah aynanın karşısına geçerim ve saçımı tararım mutlaka.

Rafine şekeri hayatınızdan çıkarın ve kaliteli yağ içeren besinler tüketin. Kaliteli yağları da çiğ badem, fındık ve cevizi günde en fazla 10 ar adet öğünlere yayarak tüketerek alın. Ama en önemlisi şeker. Bırakın onu.

Bol su ve yiyecek seçimi ile cilt sağlığını içeriden beslemek elbette önemlidir ancak çevresel faktörler olsun, yaşa bağlı değişimler olsun mutlaka dışarıdan destek de gerekebiliyor.

Hiçbir şey yapmasanız bile cilt temizliğine ilave olarak iyi bir nemlendirici ve yaz/ kış güneş kremi kullanımı oldukça önemlidir.

Göz çevresi için de yaşınıza uygun bir krem kullanmanın faydası mutlaka var ve daha geç mimik çizgileri ya da torbalanma ile karşılaşırsınız.

üzülerek yaşlanmayın

Geri