Köpekleri Çöp Arabası ile Taşımak

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Bolu'da ölen köpekleri çöp arabası ile taşıyan belediye.
İsim lazım değil.

Hayvanlara verilen değerin göstergesi.

İnsanına değer vermeyen devlet yönetenleri hayvanına doğal olarak hiç değer vermez.
2011 de uçaklarla Roboski katliamı yapan iktidar. Sivas katliamını zaman aşımına uğratıp katilleri koruyan iktidar,..... İsim lazım değil.

haber mi bu anlamadım? hangi partiden acaba? yazık be!!!!

Hayvanlara verilen değerin göstergesi.

İnsanına değer vermeyen devlet yönetenleri hayvanına doğal olarak hiç değer vermez.
2011 de uçaklarla Roboski katliamı yapan iktidar. Sivas katliamını zaman aşımına uğratıp katilleri koruyan iktidar,..... İsim lazım değil.

Bunu yapan CHP'li belediyeymiş. Belediye Başkanı özür falanda dilemiş ama CHP yapınca herhalde ana haberlerde bile çıkmadı.

Bunu yapan CHP'li belediyeymiş. Belediye Başkanı özür falanda dilemiş ama CHP yapınca herhalde ana haberlerde bile çıkmadı.
Yav insan bir sözünün eri olur. "Anlaşıldı seni de blocklayacağım :) Listede 3. sıra bu aralar boştu." diyen sensin ama hala bana cevap hakkı doğuracak alıntı ve yorum yapıyorsun. Sözünü tutmayan ciddiye alınmaz!!!

Yav insan bir sözünün eri olur. "Anlaşıldı seni de blocklayacağım :) Listede 3. sıra bu aralar boştu." diyen sensin ama hala bana cevap hakkı doğuracak alıntı ve yorum yapıyorsun. Sözünü tutmayan ciddiye alınmaz!!!

Ben devam edersen anlamında dedim ve gayet zeki birisin. Bunu anlamaman mümkün değil.
CHP'nin yaptığı şeyi Devlete yükledin. Çünkü içinde hükümete karşı her zaman elestirme isteği var. Nasıl yetiştin bilmiyorum ama gerçekten siyah ile beyazı ayırt edemeyecek kadar aşırı solcusun.

O solcu değil. Bozguna uğramış ve yönünü şaşırmış sadece.

Ben devam edersen anlamında dedim ve gayet zeki birisin. Bunu anlamaman mümkün değil.
CHP'nin yaptığı şeyi Devlete yükledin. Çünkü içinde hükümete karşı her zaman elestirme isteği var. Nasıl yetiştin bilmiyorum ama gerçekten siyah ile beyazı ayırt edemeyecek kadar aşırı solcusun.
Sen ne içiyorsun okumadan önce?
Hayvanlara değer vermenin göstergesi diyerek zaten gereken tepkimi vermişim?
Senin mantığına göre herhalde sadece iktidar devletin bir parçası oluyor. Oysa devlet iktidarıyla, yerel yönetimiyle, valisiyle, kaymakamıyla,..... yönetilir.
Diğer taraftan yazdığımın neresi yanlış? İnsanına değer vermeyen bir devlet köpeğe verirmi? Ve sen bunu anlayamayacak kadar zeki degilmisin yoksa?

Devam edersen anlamında yazmış mış. Hadi oradan. Daha yazılanları doğru anlamıyorsun.
Sen artık bundan sonra benim için bir hiçsin.

Son düzenleme:
O solcu değil. Bozguna uğramış ve yönünü şaşırmış sadece.
İsmailim hadi artık bırak kıvırma modunda kalmayı da İsveç ve Norveç ortalama aylık kazanç ne kadar bunu bana söyle. Söylediğin an kimin bozguna uğradığını ve yönünü şaşırdığını göreceğiz. Hadi koçum göster şu mertliğini.

İsmailim hadi artık bırak kıvırma modunda kalmayı da İsveç ve Norveç ortalama aylık kazanç ne kadar bunu bana söyle. Söylediğin an kimin bozguna uğradığını ve yönünü şaşırdığını göreceğiz. Hadi koçum göster şu mertliğini.
Norveç : kişi başı ortalama yıllık net gelir $ 9170
İsveç : kişi başı ortalama yıllık net gelir $ 11298
Türkiye : kişi başı ortalama yıllık net gelir $ 10590

Yukarıdaki rakamlar 2019 yılı için geçerli ve vergiler düşülmüş, çapraz kur'dan hesaplanmış Dolar bazlı ortalama gelirler.

Norveç : kişi başı ortalama yıllık net gelir $ 9170
İsveç : kişi başı ortalama yıllık net gelir $ 11298
Türkiye : kişi başı ortalama yıllık net gelir $ 10590

Yukarıdaki rakamlar 2019 yılı için geçerli ve vergiler düşülmüş, çapraz kur'dan hesaplanmış Dolar bazlı ortalama gelirler.
Keşke birde kaynak göstersen İsmailim.
Bak ben sana başka veri veriyorum ama kaynağıyla.

Senin verilerine tam ters.

Norveç

Petrol ve kereste gibi doğal kaynakların yoğun olduğu Norveç de, yüksek refah seviyesi ve yüksek maaş oranlarına sahip ülkelerin başında gelmektedir. Yıllık maaş ortalaması 33.492 dolardır.

İsveç

İsveç, yüksek maaşlar listesinde yerini almakta olan ve yıllık 29.185 dolarlık maaş ortalamasıyla yaşam standartları en yüksek ülkelerden biri olma özelliğine sahiptir. Ayrıca esnek çalışma koşulları ve daha birçok imkanıyla, diğer ülke insanları tarafından yaşamak için tercih edilen ülkelerden biridir.

2020 Türkiye Maaşları
Türkiye yıllık maaş ortalamaları 2019 verilerine göre kişi başına 45.463 TL gibi bir miktarda seyrediyor. Bu da ABD doları cinsinden 9.632 dolar gibi bir sayıya tekabül ediyor. Eurostat verilerine göre ise Türkiye, Avrupa ülkeleri arasında en düşük asgari ücrete sahip olan 4. ülke olarak kendini göstermektedir.

Şüphen varsa daha başka kaynaklardan da bakabilirsin.
O ülkelerin asgari ücreti dahi Türkiye'nin ortalama gelirinden fazla.
Kendi kendini avutmaktan ve bay Tayyibe biattan vazgeç.

Keşke birde kaynak göstersen İsmailim.
Bak ben sana başka veri veriyorum ama kaynağıyla.

Senin verilerine tam ters.

Norveç

Petrol ve kereste gibi doğal kaynakların yoğun olduğu Norveç de, yüksek refah seviyesi ve yüksek maaş oranlarına sahip ülkelerin başında gelmektedir. Yıllık maaş ortalaması 33.492 dolardır.

İsveç

İsveç, yüksek maaşlar listesinde yerini almakta olan ve yıllık 29.185 dolarlık maaş ortalamasıyla yaşam standartları en yüksek ülkelerden biri olma özelliğine sahiptir. Ayrıca esnek çalışma koşulları ve daha birçok imkanıyla, diğer ülke insanları tarafından yaşamak için tercih edilen ülkelerden biridir.

2020 Türkiye Maaşları
Türkiye yıllık maaş ortalamaları 2019 verilerine göre kişi başına 45.463 TL gibi bir miktarda seyrediyor. Bu da ABD doları cinsinden 9.632 dolar gibi bir sayıya tekabül ediyor. Eurostat verilerine göre ise Türkiye, Avrupa ülkeleri arasında en düşük asgari ücrete sahip olan 4. ülke olarak kendini göstermektedir.

Şüphen varsa daha başka kaynaklardan da bakabilirsin.
O ülkelerin asgari ücreti dahi Türkiye'nin ortalama gelirinden fazla.
Kendi kendini avutmaktan ve bay Tayyibe biattan vazgeç.
Türkiye 45.463 birim ile sollamış hepsini. daha ne istiyorsun. Ve ben "Net" maaşları hesaplamıştım. Senin verdiğin rakamlar "Brüt" olarak hesapşanmış. İsveç Dünyanın en yüksek vergi oranlarına sahip bir ülke. 1.000.000 Kron ve üstü yıllık kazancı olanlardan kesilen vergi 100% ün üzerine çıkıyor ve tüm kazancını devlete ödeyip, üstüne bir de borçlu çıkıyorsun.

Köpek istismarcısı Kargılı gelmis "whoow köpek leşleri çöp arabasiyla taşınıyooo" diyo. Napalım allasen cenaze arabasıyla mi taşıyalım tevbe est...

Türkiye 45.463 birim ile sollamış hepsini. daha ne istiyorsun. Ve ben "Net" maaşları hesaplamıştım. Senin verdiğin rakamlar "Brüt" olarak hesapşanmış. İsveç Dünyanın en yüksek vergi oranlarına sahip bir ülke. 1.000.000 Kron ve üstü yıllık kazancı olanlardan kesilen vergi 100% ün üzerine çıkıyor ve tüm kazancını devlete ödeyip, üstüne bir de borçlu çıkıyorsun.
Evladım iyi araştır ve saçmalığı bırak. Malesef Türkiye bu ülkelerin eline su bile dökemez. Yav sen Norveç veya İsveç'e gitsen kalacak yerinin parasını ödeyemezsin. Ama Norveçli ve İsveçli alt tabaka bir turist Türkiye'de paşa gibi yaşıyor. Bak etrafına bu ülkelere gitmek için kaç kişi can atıyor.
İskandinavya ülkeleri Avrupa'da en fazla maaş veren ülkeler, yani Almanya'dan dahi fazla. Sen kalkmışsın daha ülke dışına çıkacak dövizi olmayan Türkiye ortalaması daha iyi diyorsun. Biat etmek insanı bu halemi getiriyor?

Biz İskandinavya'aya gidip napalım @melnur ?
Senenin 6 ayı gece, diğer altı ayı da soğuk.

Konuyu sulandırma sadete gel. Hadi verilerine benim gibi kaynak göster.
Konu : "Köpekleri Çöp arabası ile taşımak"
Sen nerelere saptırdın ?
Almanya'dan her gün İskandinavlara mı gidiyorsun ki? Kaç kez yurt dışına çıktın? hatta kaç kez bir başka şehre gidebildin?
Bunların hepsi palavra.

Konu : "Köpekleri Çöp arabası ile taşımak"
Sen nerelere saptırdın ?
Almanya'dan her gün İskandinavlara mı gidiyorsun ki? Kaç kez yurt dışına çıktın? hatta kaç kez bir başka şehre gidebildin?
Bunların hepsi palavra.
Sana doğru başlıkta sormuştum cevap vermedin ve burada görünce tekrar sordum. Yav ben senin kaynaksız verilerine kaynak vererek cevap verdim ama senrn hala işin gırgırındasın. Aslında tüm gerçekleri sen de biliyorsun ama o zata biat etmek için kırk takla atıyorsun.

Sana doğru başlıkta sormuştum cevap vermedin ve burada görünce tekrar sordum. Yav ben senin kaynaksız verilerine kaynak vererek cevap verdim ama senrn hala işin gırgırındasın. Aslında tüm gerçekleri sen de biliyorsun ama o zata biat etmek için kırk takla atıyorsun.
Bırak şu Avrupalıların yalakalığını yapmayı. Efendilerini hayatları uğrunda savunan köleler gibisin. Onlar seni sömürüyor, sen onların haklarını savunmak için bir yerlerini yırtıyorsun. Türkiye bugün zayıf durumdaysa, Avrupa tarafından uzun yıllar sömürüldüğü için. Avrupa da bugün milyonlarca gurbetçimiz varsa, sömürülmek üzere oraya ödünç verildikleri için. Peki sen neden oradasın? hiç düşündün mü?

Geri