“Köpek velisi” olarak bilinen Buket Özgünlü'nün, mama paralarını at yarışlarına yatırdığı MASAK raporuyla ortaya çıktı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
sorunumuz neydi
evet samimiyet
Belki hayvanların bazılarını kendi sakatlıyordur, sonrasında video çekip yardım adı altında para dileniyordur. Kim bilir… Sonradan görme, bir anda zengin olmuş çoğu insan, lüksten şatafattan uzak kalmayı kolay kolay sindiremez, kaldıramaz. Her şeyi yapabilirler.

Yatırıma yönlendirip daha çok mama almak istediyse demek…

Hic sevmedigim tipler , bariz belli zaten neye hizmet ettikleri.

Var var, çok var böyle insanlardan. Kedisini veterinere götürme bahanesiyle insanlardan para toplayıp ortalardan kaybolan bir dolandırıcı da gördü bu gözler.

Kamuyu 20 milyon TL zarara uğrattığı gerekçesiyle tutuklanan 'Köpek velisi' Buket Özgünlü'nün, topladığı bağışlarla yaptıkları:

• At yarışı bahsi
• 9 daire ve 2 depo alımı
• 7 estetik operasyonu
• Son 2 yılda 65 araç alım-satım

• At yarışı bahsi
• 9 daire ve 2 depo alımı
• 7 estetik operasyonu
• Son 2 yılda 65 araç alım-satım

Yuuuuhhh
Hadi at yarışında şeytana uymuş hata yapmış derdik ama bu ne laa
İnsanlar köpeciklere yardım ediyorum sanıyorken aslında birilerini zengin mi etmişler şimdi
Yazık la günah la
Kul görmezse Allah görür
Allah korkunuzda mı yok

Vicdanımız kadar kullandığımız dilde kirlenmiş anlaşılan.
Doğrusunu yanlışını yargı(!) çözecek elbet.
Ama biz Bu durumu bile zevk alarak seyrediyoruz.
Eğer doğruysa ondan pek bir farkımız kalmıyor benim gözümde.
Olan yine canlara oldu ya. Garip bu dünya, bu düzen.

Aramızda parasını kaptıran oldu mu?

Hayvansevmeyenlere de gun dogdu. Bahaneleri hazir artik. Ay igrencsiniz ya

Bagisinizin nereye gittigini dekontunu falan isteyin. Buyuk sayfalardan da uzak durun. Kendi halinde ugrasan insanlara yonelin. Boyle bos bos dolandirildiniz mi sovunu yapmaniza gerek kalmaz. Ben de şuan sokaktaki hayvanlar icin ugrasmaktan borc icinde yuzuyorum. Klinikmis mamaymis falan yetisilmiyor destekte istiyorum surekli. Yani benle bu insanlari bir tutamazsiniz asla izin vermem.

Son düzenleme:
Hayvansevmeyenlere de gun dogdu. Bahaneleri hazir artik. Ay igrencsiniz ya

Bagisinizin nereye gittigini dekontunu falan isteyin. Buyuk sayfalardan da uzak durun. Kendi halinde ugrasan insanlara yonelin. Boyle bos bos dolandirildiniz mi sovunu yapmaniza gerek kalmaz. Ben de şuan sokaktaki hayvanlar icin ugrasmaktan borc icinde yuzuyorum. Klinikmis mamaymis falan yetisilmiyor destekte istiyorum surekli. Yani benle bu insanlari bir tutamazsiniz asla izin vermem.
Gecen bir konu vardi nick'in aklima gelmedi etiketliyim abshsbhs. Konu seydi;
Yanan bir evde tanimadigin bir cocugu kurtarirdin yoksa evcil hayvani mi?
Tam senlik konuydu ajshshhshhgs

sözde hayvanseverler tarafından nasıl linçleniyor.
gerçeklerden rahatsız olmuşlar.

Geri