Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Belki hayvanların bazılarını kendi sakatlıyordur, sonrasında video çekip yardım adı altında para dileniyordur. Kim bilir… Sonradan görme, bir anda zengin olmuş çoğu insan, lüksten şatafattan uzak kalmayı kolay kolay sindiremez, kaldıramaz. Her şeyi yapabilirler.sorunumuz neydi
evet samimiyet
Gecen bir konu vardi nick'in aklima gelmedi etiketliyim abshsbhs. Konu seydi;Hayvansevmeyenlere de gun dogdu. Bahaneleri hazir artik. Ay igrencsiniz ya
Bagisinizin nereye gittigini dekontunu falan isteyin. Buyuk sayfalardan da uzak durun. Kendi halinde ugrasan insanlara yonelin. Boyle bos bos dolandirildiniz mi sovunu yapmaniza gerek kalmaz. Ben de şuan sokaktaki hayvanlar icin ugrasmaktan borc icinde yuzuyorum. Klinikmis mamaymis falan yetisilmiyor destekte istiyorum surekli. Yani benle bu insanlari bir tutamazsiniz asla izin vermem.
Eee??Gecen bir konu vardi nick'in aklima gelmedi etiketliyim abshsbhs. Konu seydi;
Yanan bir evde tanimadigin bir cocugu kurtarirdin yoksa evcil hayvani mi?
Tam senlik konuydu ajshshhshhgs