“Köpek velisi” olarak bilinen Buket Özgünlü'nün, mama paralarını at yarışlarına yatırdığı MASAK raporuyla ortaya çıktı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Para toplayıp köpek besleme işi yapan fenomen Buket Özgünlü'nün, mama paralarını at yarışlarına yatırdığı MASAK raporuyla ortaya çıktı.

Dernekten çıkan bir 31 bin liralık EFT'de açıklamaya "Tatil parası sağ ol Demoş" yazdığı kayıtlara geçti.

açıklamaya "Tatil parası sağ ol Demoş" yazabilecek kadar bir salaklık. bir yandan kızıyorum bir yandan da dolandırılacak, kullanılacak o kadar kişi var ki, bu fırsatı kaçırmıyorlar diye takdir ediyorum.

Sokak hayvanları ile alakalı girişimlere kuduzsuz kuduran bir kesimi daha iyi anlamanıza destek olacaktır.
Hoş biz hep anlıyorduk.

Geçmişte sokak kedilerine köpeklerine tekme atan zihniyet şuan almis eline "ya cen ne tatlı bişeysin yicem yiaaa" diyerek hayvan sevgisi ile para kazanmanın peşine düştü yoksa bu kadar köpek kedi sevgisi yoktu biliyorum yani ))

Sma bebek parası toplayanlar da böyle.
evet haberlere konu olmuşluğu var. bir de şunu merak ediyorum, belli bir miktar para toplanıyor, toplanması gereken miktar çok yüksek olduğundan büyük bir çoğunluğunda bu miktar toplanamadan sma'lı çocuklar vefat ediyor. bu kalan paraya ne oluyor. diğer kampanyalara aktarılıyor mu merak ediyorum.

evet haberlere konu olmuşluğu var. bir de şunu merak ediyorum, belli bir miktar para toplanıyor, toplanması gereken miktar çok yüksek olduğundan büyük bir çoğunluğunda bu miktar toplanamadan sma'lı çocuklar vefat ediyor. bu kalan paraya ne oluyor. diğer kampanyalara aktarılıyor mu merak ediyorum.
Artık sma lı çocuklar adına bağış toplamak için Valilikten onay almak gerekiyor. Valiliğin olur verdiği banka hesabı denetleniyor, o hesaba giren herhangi bir paranın çıkışına izin verilmiyor.

Stand açmak için de hakeza valilikten izin almak gerekli. Ha dersen ki standdaki kumbaradan parayı alırlar, ihtimaldir. Ama ne kadar meblağ eder ki kumbara parası? Esas büyük meblağlar banka hesabına gönderilen bağışlar.

Ve evet çocuk vefat ederse, ailenin belirlediği başka bir sma lı çocuğun valilik onaylı banka hesabına aktarabiliyor paranın tamamını.

Malesef tamamlanan bir çok kampanya da böyle tamamlanıyor zaten. 2-3 çocuk için yürütülen kampanyalar ancak bir çocuğa tedavi olarak dönebiliyor.

Başıboş sokak köpeği derneği üyesi bir kadın, takipçilerinden “sokak köpeklerine yardımcı olmak amacıyla” kendisine bir araç almaları için yardım istedi.

IMG_9231.png

Saliha abla bu haberi okumuşsa yıkılmıştır :s
Hayvanlarla içsel bir bağ kurmuştu iki üç kişi var diyordu ilgilenen onların da dolandırıcı olduğunu gördüyse kalbine inmiştir

Kadının bir suçu yok.
Bizim insanımız ml.
Bu tarz dolandırıcıları tebrik ediyorum gerçekten dolandırmak için uğraşmıyorlar.
Hayvanseverler çok hayvan sevmek istiyorlarsa sokaklarındaki kedileri köpekleri beslesinler.

Ne yer ne içer bunlar
Nasıl bir kafa yaşıyorlar
İnsanın aklı almıyor gerçekten
Çizgi filmde yaşıyoruz gibi

At'ta bir cins Hayvan. Çok ta yanlış yere gitmemiş bence. O hanımefendi de öyle düşünmüş olmalı.

“Köpek Velisi” olarak bilinen kişinin, topladığı bağışlarla kumar oynayıp 20 milyon TL vurgun yaptığı tespit edildi.

Geri