Köpek Saldırıları / İddia: Köpekler ancak aç iken saldırır

Konu sahibi son olarak 806 gün önce görüldü
@Manisa pomak abicim şimdi hayvanseverlerede biraz kibar olmak lazım Emare hassas bu konuda hedef almadan konuşalım abicim kimseyi üzmemiş oluruz :d

Pomak abimiz gene bir seyler deniyor.:D

Koronada manyaklik boyutunda hassas olanlar yüzünden ekonomi battı _ insanlar psikolojik açıdan hasar gördü _ şimdi sözde hayvan severler yapıyor _ itler tarafından öldürülen çocukların annelerinin yanındayım _ çocuğu itler tarafından öldürülen annelere söz hakkı verin _ ellerine sopa _ karşılarında kokona it severler

• Beğen
Tepkiler: ne
Çömelirsek bir şey yapmıyolarmış.

“Hmm bu da çömeliyor, bu çömelenler yüzünden ağız tadıyla kimseyi ısıramıyoruz, resmen bug buldu bu insanlar. Bi gün arkadan sessizce yaklaşıp ısırıcam. Öyle de zevkli olmuyor ama ne yapalım.”

Itetapanlara meydanı boş bırakırsan itle evlenmeye baslarlar_ birisinin yorumunu okumuştum sokaklarda insan olacağına köpek olsun _

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220508-123921~2.jpg
    Screenshot_20220508-123921~2.jpg
    93 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:
Havzaya giden bilir, kucuk yerdir ama trafigi bok gibidir, park edecek alan bulamazsin carsida. Amaaaa kopeklerden herhangi biri park alanina yatmis olsun kimse durtmez, pasa gibi kral gibidir hepsi. Her yer onlarin, her yerin sahibi gibiler. Ustelik herkeste seviyor, hayvan sevgisi disinda bir numarasi yok... ama sirf bu yuzden bile gurur duyuyorum Havza ile.

Bence banlanmalısın ama yine de yönetim bilir ne diyim..

Sorun 50 iti sokağı salmasi _ sokaktaki köpeklerin çoğalması ınsanlara saldırması çocukları öldürmesi _ isterse evinde timsah beslesin _ avrupa ve amerika ne yapıyorsa o uygulanacak. .itin kilosuna göre vergi alıyorlar

Geri