Köpek Saldırıları / İddia: Köpekler ancak aç iken saldırır

Konu sahibi son olarak 805 gün önce görüldü
kötü bir durum ama yasalar böyle. bir an önce bu sorun çözülmeli.

"yasaya göre sokak hayvanlarının doğal alanı sokaklar şu an ve yasa değişmedikçe sokakta hayvan görmeye devam edeceksin maalesef.
kısırlaştırıp aşılayıp sokağa geri bırakıyorlar ancak doğal yaşam alanı projesi hayata geçerse ancak o zaman o alanlara götürürler."

(lefty teşekkür ettim)
Sevgili @Plesk öncelikle etiketleme yapmadığın için tesadüf eseri gördüğümü belirteyim.
Yazdığım yorum, ülkemizdeki yasal gerçeği anlatıyor ve takdir edersin ki hayvan hakları komisyonun başında ben bulunmuyorum yani yasaları değiştirecek olan ya da çözüm üretecek olan kişi ben değilim.
Sosyal medya üzerinden bu konuları tartışmak, sorunu çözüme ulaştırmaz ve yetkili yerlere resmi dilekçe vermeniz gerekiyor. Komisyon da yeni bir düzenleme ile çözüm bulmaya çalışacaktır.

@Manisa pomak konuya gösterdiğin hassasiyeti anlayış ile karşılıyorum ancak kendi hassasiyetin üzerinden, konu ile hiçbir bağlantısı olmayan hayvanseverleri aşağılama çabanı şahsen anlayamıyorum ve bu konuda yorum yazarken genelleme yapmamanı, belli bir kesime de hakaret etmemeni rica ediyorum. Konuları da birleştireceğim, lütfen yeni paylaşımlarını aynı konu üzerinden devam ettir ve böylece yapılan yorumlar da boşa gitmemiş olsun ya da aynı şeyleri tekrar yazmak zorunda kalmayalım.

Lefty sen yokken ben böyle konular da çok yalnızım......
@Emare ciğim aslında tüm yazılması gerekenleri yazdım ancak içerik benzer olduğu halde farklı başlıklar açıldığı için yorumlar da boşa gitmiş oluyor. Hepsini birleştireceğim ve tek konu üzerinden devam edelim ki yazılanların bir anlamı olsun.

@Emare ciğim aslında tüm yazılması gerekenleri yazdım ancak içerik benzer olduğu halde farklı başlıklar açıldığı için yorumlar da boşa gitmiş oluyor. Hepsini birleştireceğim ve tek konu üzerinden devam edelim ki yazılanların bir anlamı olsun.
Biraz kışkırtmaya giriyor konuları da kendi cümleleri de. Hayvanların gördüğü şiddeti saçma sapan muameleleri tecavüzleri atmaya kalksak işin içinden çıkamayız yoksa ben de açarım her gün bin tane konu ama gerek yok...

Koronada da aynısını yaptınız _ demek ki bu sorun da bitecek _ itler toplanacak _ sahiplendirilecek _ sahiplenmeyen uyutulacak 2022.05.9 16.47

Biraz kışkırtmaya giriyor konuları da kendi cümleleri de. Hayvanların gördüğü şiddeti saçma sapan muameleleri tecavüzleri atmaya kalksak işin içinden çıkamayız yoksa ben de açarım her gün bin tane konu ama gerek yok...
İnsanların ölmesini hiç kimse istemez ve komisyon da zaten bu konu üzerinde çalışıyor. Yer bulmak o kadar kolay değil ayrıca belediyelerin yıllık bütçesi vardır ve hemen yeni ödenek açamazlar. Elbette acilen çözüm üretilmeli ve ne insanlar ne de hayvanlar mağdur edilmemeli ancak daha önceki yorumlarımda da ifade ettiğim gibi biraz zaman alabilir.
İl Hayvan Hakları Kurulu / Komisyonları da ayrıca çalışıyor ve en kısa sürede bir çözüm bulacaklardır.

İnsanların ölmesini hiç kimse istemez ve komisyon da zaten bu konu üzerinde çalışıyor. Yer bulmak o kadar kolay değil ayrıca belediyelerin yıllık bütçesi vardır ve hemen yeni ödenek açamazlar. Elbette acilen çözüm üretilmeli ve ne insanlar ne de hayvanlar mağdur edilmemeli ancak daha önceki yorumlarımda da ifade ettiğim gibi biraz zaman alabilir.
İl Hayvan Hakları Kurulu / Komisyonları da ayrıca çalışıyor ve en kısa sürede bir çözüm bulacaklardır.
Çözüm inşallah ciddi anlamda hayvanları korumaya yönelik olur, sadece insan hayatı için değil de iki taraflı bi güzellikler yapılır

Geri