Köpek Saldırıları / İddia: Köpekler ancak aç iken saldırır

Konu sahibi son olarak 806 gün önce görüldü
Yazik uf oldu adam.

İttapar yok Allah'tan forumda.

*Üreme denetlemesi, etkin bir kısırlaştırma programı. Öyle ki fakülte öğrencilerine teşvik ve olanak verilebilir bu konuda; daha mezun olmadan ovariohisterektomi,kastrasyon becerileri gelişmiş olur,devlete maddi yükü de az olur.
*Barınak koşullarının iyileştirilmesi, çoğaltılmasi
*Saldırgan hayvanlar için rehabilite edici özel barınakların kurulmasi (bir iki tane yeterli olacaktir)
*Hayvanların buradan sahiplendirilmesi konusunda çeşitli teşvikler uygulanmasi

Bir havalimani ya da köprüden daha maliyetli olmayacaktır. Gangren haline gelmiş bu meseleye kalıcı olarak hem halk sağlığı hem hayvan sağlığı açısından %80-90 iyileşme getirecektir.

Durduk yere peşimden koştular..korkudan kendimi trafiğin içine attım araba carpabilirdi bana.. ölebilirim..........

ulan isirmayacakmista bosa öldün he

Manisa abi twitter adini versene takip edeyim seni.
Festival gibisin katilmak istiyorum.

Cebinizde mamayla dolaşın diyen biri çıkarsa döverim
sen dalarsan ben de yanında dalarım.
köpekler yüzünden yaya olarak gece evime gidemiyorum. heran silahlı çatışmaya girme ihtimali var diye cebimde tabanca taşımıyorsam cebimde mamayla da dolaşmak zorunda değilim.
bu beni hayvan sevmeyen biri yapmaz.

insanların hayvanlardan korkmasını onları sevmemekle bağdaştırıp saldırabiliyorlar hala inanılmaz. sokak hayvanlarının bir şekilde kontrol altına alınmasını istemek ve barınakların çoğaltılması için uğraşmak cepte mama taşımaktan daha mantıklı bir yol. kimse toplatılıp yok edilsin demiyor-diyenler vardır elbet o ayrı- ama bir önlemi olmalı. küçücük bir çocuk köpekten korkup kaçarken kamyon altında kalıyor, günlerce yaşam mücadelesi veriyor ve bazıları çıkıp "çocuğunuza köpeklerle ilgili eğitim vermelisiniz" diyor. bu aptallıktır. bu köpeklerin sokaklarda tehlike saçtığını kabul etmek için size de bi eğitim vermek lazım. yıllardır besleyip, bildiğiniz köpekler var diye her köpeği öyle uysal ve saldırmaz diye sokaklara salamazsınız ya. çok üzücü be. bu kaçıncı haber böyle. boş boş birbirinizi suçlayacağınıza barınaklar için çalışma sürdürün. ülkenin köpekleri de iyice delirdi çok normal.

@nedebenmecnun Pencereden bakıyordum. Ne göreyim. Kuryeler güvenlike kavga ediyo. "Hanım güvenliği dövüyorlar" dedim ve izlemeye devam ettim. Anaa on saniye sonra baktım benim karı aşağı inmiş kavgaya tek dalıyo :D Ya arkadaş. Bu nedir, eşofmanla inmiş bi de kafada toka.. çingene karısı gibi :D

Çok bariz bir şekilde sokak köpekleri sorunu var ve bunun çözümü bizde, mama taşımakta vs değil. daha iki gün önce 4 tane köpek in cin olmayan yerde etrafımı çevirdi. olm dedim burda beni yeseler kimse duymaz. nasıl savuşturup kaçtım bilmiyorum. bunun hayvan sevmekle ilgisi olduğunu düşünecek kadar da salak değilizdir heralde.

Ölm postlarımızı kim değiştiriyor?:D

Hayal mi gördüm yoksa az önce @climax hocam doruk mu oldu.. postlar bi değişti. heralde aklımı kaçırmaya başladım.. hayvanseverler heralde foruma saldırdı..

Geri