Konyaspor - Galatasaray ( 2 - 0 )

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Nijaryannın lagos kimanına olsun diğer zenci limanlarına çok kez gittim zenciilerin kadınlarından edndiiğim bilgiler erkeklerinin beyazlara göre en fazla ayda bir kez orgazm olduğu beyazların ise günde en az birden fazla orgazm oldukları yönünde. olmuştu
Bunu tüm zenci limanlarında gözlemledim
Durban limanında olsun Libya’nın trippoli limanında kadınlarının saldırına uğramış. zor kurtulmuştum

Zencilerden neden güreşçi çıkamıyor bunu bilimsel olarak incelememiz gerek

Nijaryannın lagos kimanına olsun diğer zenci limanlarına çok kez gittim zenciilerin kadınlarından edndiiğim bilgiler erkeklerinin beyazlara göre en fazla ayda bir kez orgazm olduğu beyazların ise günde en az birden fazla orgazm oldukları yönünde. olmuştu
Bunu tüm zenci limanlarında gözlemledim
Durban limanında olsun Libya’nın trippoli limanında kadınlarının saldırına uğramış. zor kurtulmuştum

Zencilerden neden güreşçi çıkamıyor bunu bilimsel olarak incelememiz gerek
Konunun alaka seviyesi;

IMG_0398.jpeg

Şehrim yendi, takımım yenildi hüğğğ.. Tebrikler.

Osimeni İtalyanlar bize çok iyi gagaladılar
Tıpkı radyo teyp yei rine tuğla gagalaması misali

Juventus'un formsuzluğu belliki Gs'li futbolcularda özgüven patlaması yapmış nasıl olsa yeneriz diye çıkarsan maça yenilir gelirsin.

Galatasaray'ın hocası ve futbolcuları lig başladı başlayalı hiçbir maçı sallamıyor. Canları isterse 15_20 dakika coşku yapıp maçı alıp rölantiye geçiyorlar, canları istemezse kimse ne koşuyor ne mücadele ediyor, mış-miş gibi yapıyorlar.

Kibir, en büyük problemdir. 15 puan öndeymişçesine lakayıt olamazsın. En başta Meşhur Çorbacı Okan Usta lakayıt, takımı her sefer çorba yapmayı mükemmel beceriyor.

Ligi cepte görmek en büyük yanılgı. Rakibin 10 küsur senedir şampiyon olamayan ve bu uğurda canla başla mücadele eden bir Fenerbahçe.

Galatasaraylı eşşoğlu beş kulaklara rahatlık batar. Umarım Fenerbahçe 1-2 puan öne geçer derbiye kadar.

Bizimkilerin şeyinden şeyi eksik etmeyeceksin.

İşin ciddiyetini kavramayan takıma dünkü pespaye oyun ve skor müstehaktır.

:)
Sarışınlar puan kaybettikçe umarim biz +3 ekleriz...

Bize n'oluyo :)
Yine dördüncülüğe oynayacağız da kupayı araya sıkıştırsak fena olmaz.
Bu yıl Pasokart'a boşa para vermiş gibi hissediyorum :(

Konyaspor'u ve Konyalıları tebrik ediyorum.

Dün taraftarın gösterdiği refleks, havaalanına takımı karşılamaya gitmesi, Okan Hocanın taraftarlara konuşma yapması, bugün federasyonun 15 yaşındaki ergence paylaşımı…

İyi ki Galatasaraylıyım.

Üst üste koyacağız ..

Şakasınız a..
Adam topun üzerinden atlıyor ofsayt yok , yerde yatan adama ofsayt veriyorsunuz sizin tüm sülalenizi ..

IMG_1682.jpeg

Fenerbahçe liderliğe yaklaştı ya
Yine başlamışlar lig kirli demeye.
Bu kadar ahlaksız olmaz bir kitle diyeceğim ama oluyor.
3,5 yıldır zirvedesin bu federasyonlarla...
İşte bunlar hep malum taktikler.

Fenerbahçe liderliğe yaklaştı ya
Yine başlamışlar lig kirli demeye.
Bu kadar ahlaksız olmaz bir kitle diyeceğim ama oluyor.
3,5 yıldır zirvedesin bu federasyonlarla...
İşte bunlar hep malum taktikler.
Ahahaha sen daha alışmadın mı bu duruma? Malum takım liderken lig her zaman tertemizdir. Ne zaman liderliği kaptıracak olsalar yanıkları başlar

Geri