Konyaspor - Galatasaray ( 2 - 0 )

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
konyaspora mi yenildiniz gerçekten...

Avrupa dönüşü yenilmek veya puan bırakmak adetimizdir ama bu her sene olduğu gibi bu senede sorun değil Menerim illa takılır herhangi bir hafta ve şampiyonluğu bize hediye eder. Teşekkürler.:D

gsli bi arkadaş pahalı fitbolcu yokken
bizim takımdan bişey olmaz dediydi
aferin konyaya

İnanmam yok yok şakadır hadi biri çimdiklesin beni inanmam ki jklsdlflskdl

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Süper Lig maçlarını heyecanlı olmuyor diye izlemiyordum ama bu maç izlenirmiş.
Skoru gördüğümde yanlış gördüğümü sandım. Gerçekmiş.

Maçı izleyen objektif bir Galatasaray taraftarından analiz rica edebilir miyim?

Neyseki futbolda yürütülen operasyonlar sonrası hakemler eskisi gibi kıyak geçemiyor. Yoksa 2 penaltı, rakibe de kırmızı vs derken işi bitirirlerdi. Bir ara işi bambaşka seviyeye taşımışlardı. Geçmişte penaltı bekledikleri pozisyonlardan biri mesela : ddd

Ekli dosyayı görüntüle vcompress_215.mov

zirvede olan bir kere tökezlemesin, gördüğünüz gibi hemen saldırıya geçiyorlar. juve maçında da görseydik keşke sizleri.

daha bu köprünün altından çok sular akar. ligin bitimine 11 hafta var, derbiler var, bizatihi galatasaray - fenerbahçe maçı var. galatasaray'ın puan kaybı yapması beklenen maçlar alanya, beşiktaş, başakşehir, göztepe ve trabzonla üst üste oynayacağı 5 haftalık periyottu. eğer buradan 12-13 puan çıkarırlarsa, liderlik işi derbiye kalır. çünkü o arada fenerbahçe de puan kaybedecek. skriniar'ın yokluğunu ciddi şekilde hissedeceğiz 1 ay boyunca.

Fenerbahçe kısa vadede bu şansı iyi değerlendirir o kadar..Gs. kolay teslim olmaz

Geri