Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
lefty hanım açıkçası ben geyiğine yazmıştım jdfjk. şampiyonluk gitmiştir bu akşam itibarıyla. galatasaraylı arkadaşlar şimdiden kutlayabilirler. fakat bir konu var ki değinmeden geçemem; bizim başkanımızı ve yönetimimizi bize bıraksınlar.Bizim gücümüzü küçümsüyorlar.![]()
Evet, bence de.Seninle muhabbet daha iyiydi neyse bebisim 8 de kapanir 18 de![]()
Olması gereken bu ve olacak!!!
Şampiyon olamasak da oyun kalitemizi de bilmeyen yoktur.lefty hanım açıkçası ben geyiğine yazmıştım jdfjk. şampiyonluk gitmiştir bu akşam itibarıyla. galatasaraylı arkadaşlar şimdiden kutlayabilirler. fakat bir konu var ki değinmeden geçemem; bizim başkanımızı ve yönetimimizi bize bıraksınlar.
şahsen akp belediye başkan adayına alenen oy isteyip davetlerde yanaklarından makas aldıracak bir başkana sahip olmaktansa futbol şubemizin bi bu kadar daha şampiyon olamamasını yeğlerim.
TCK madde 134'de düzenlenen bu suça göre, (1) Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.İşte bu yüzden asla karakter sahibi olamayacak. Olsa arkadasının karısını almazdı. Tam size kapak olmuş futbolcu.
İki adım geride dursaydı çocuk adam, kaybetmişti… :/Fener kaybediyor bugün, şampiyon oluyoruz.
Bugün gördük o oyun kalitenizi.Şampiyon olamasak da oyun kalitemizi de bilmeyen yoktur.
Dzeko > Icardi la babbaaağğHahahahahaahahahahaha
Ne kadar forvet varsa sahaya atalım kazanırız kanki
Hahahahahaahahahahahahaha