O zaman sizin maça odaklanacak çünkü bizden puan çıkmaz.Konya düşme tehliksinde, kesinlikle puana htiyacı var.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O zaman sizin maça odaklanacak çünkü bizden puan çıkmaz.Konya düşme tehliksinde, kesinlikle puana htiyacı var.
Dzeko atlar penaltı olur reisHayal kırıklığı bir oyun oynuyoruz ancak neyse ki karşımızdaki takımda bu durumu değerlendirecek oyuncu yok...
İkinci yarı atağa geçerler diye tahmin ediyorum.Dzeko atlar penaltı olur reis
Çok komikHahahahahaahahahahaha
Ne kadar forvet varsa sahaya atalım kazanırız kanki
Hahahahahaahahahahahahaha
gsjshzhh e çıkmadık candan umut kesilmez tabii……puan farkı 6, oynanacak 3 maç var ve bunlardan biri rakibimizle. henüz hiçbir şey bitmiş değil.
Hayır zaten 3 maçı da alırsanız şampiyonsunuz. Puan falan önemi yok biliyorsun agdhjdjdpuan farkı 6, oynanacak 3 maç var ve bunlardan biri rakibimizle. henüz hiçbir şey bitmiş değil.
Yazık sana çok üzülüyomİkinci yarı atağa geçerler diye tahmin ediyorum.![]()
Yazık sana çok üzülüyomİkinci yarı atağa geçerler diye tahmin ediyorum.![]()
Hele önce gelecek haftayı kurtarsınlar. Büxük ihtimal pastırma festivali olacak.Hayır zaten 3 maçı da alırsanız şampiyonsunuz. Puan falan önemi yok biliyorsun agdhjdjd