aegishjalmur
Platin Üye
Tamam süper lig de olur… bu sezonun orjinal forması olsun da….
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gel tabii, o gün şenlik var ya da ben yok olursam bil ki uzun bir tatile çıkmışımdır ve döndüğümde görüşürüz.Asıl ne zaman eğleneceğim biliyorsunuz mu… fb-gs maçında… hahayy. Buraya lefty, aeg, plesk ve kim yorumu okumaya geleceğim kdjd sonuç benim için hiç önemli değil:d
Lefty her yere yazdığı için mıh gibi aklımda, 19 mayıs’ta peşinizdeyim kdjd
2023-2024 sezonu hatirasi isteTamam süper lig de olur… bu sezonun orjinal forması olsun da….
Yooo burada o kemal dedem gibi kk burdayim beeee burda...@Larien takribi sonbahar gibi tekrar göreceğiz leftyi 19 mayıstan sonra, varsa son mesajların ilet kendisine şimdiden xd
Galatasaraylıların şampiyonluk hikayelerini dinlemektense kutuplara bile gidebilirim, hiç sorun değil.@Larien takribi sonbahar gibi tekrar göreceğiz leftyi 19 mayıstan sonra, varsa son mesajların ilet kendisine şimdiden xd
Öyle bir an yaşanmasınkdjdj Lefty kaçmaz… o canı isterse tatile çıkar… hükumet gibi kadın. Bugün burada 20 Mayıs’ta Barcelona’da… Viyana’da… Seul’de… Canı isterse sonbaharda döner…
Leftycim canın tatile çıkmak isterse… (kdjdj) Sevildiğini bil…
Galatasaraylılar bizi yıldıramaz, sezonda hem FB hem BJK olarak yeniden kabusları olacağız!!!Yooo burada o kemal dedem gibi kk burdayim beeee burda...
Aynen Lefty'mmm ♡Galatasaraylılar bizi yıldıramaz, sezonda hem FB hem BJK olarak yeniden kabusları olacağız!!!
taraftar forması değil de futbolcu forması iste. lig oyununda da ödül olarak futbolcu forması alacaklar diye düşünüyorum. taraftar forması alırsa koskoca forumsal sahibi swat bey'e yakıştıramam.Tamam süper lig de olur… bu sezonun orjinal forması olsun da….
Derbiye kadar umutlanmayın ayrıca derbi de bizim olacak!!!Fener kaybediyor bugün, şampiyon oluyoruz.
Bugün maç kaç kaç biter?Derbiye kadar umutlanmayın ayrıca derbi de bizim olacak!!!
6-0 planlıyoruz.Bugün maç kaç kaç biter?
Ben belirlediğim ödülü biliyorum Allah'tantaraftar forması değil de futbolcu forması iste. lig oyununda da ödül olarak futbolcu forması alacaklar diye düşünüyorum. taraftar forması alırsa koskoca forumsal sahibi swat bey'e yakıştıramam.
@yoSun cuğum GS formasına para mı verilir? Senin elinden dikiş geliyor, sarı-kırmızı bir kumaş ya da tişört alıp boyasan keşke... 1 TL bile verilmezBen belirlediğim ödülü biliyorum Allah'tan
Lefty'de :p
Bugün şampiyon oluyoruz. Derbiye de sarhoş çıkıp 3 tane atıyoruz yine.Derbiye kadar umutlanmayın ayrıca derbi de bizim olacak!!!