Konyaspor - Fenerbahçe ( 0 - 0 )

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Tamam süper lig de olur… bu sezonun orjinal forması olsun da….

Asıl ne zaman eğleneceğim biliyorsunuz mu… fb-gs maçında… hahayy. Buraya lefty, aeg, plesk ve kim yorumu okumaya geleceğim kdjd sonuç benim için hiç önemli değil:d

Lefty her yere yazdığı için mıh gibi aklımda, 19 mayıs’ta peşinizdeyim kdjd

Asıl ne zaman eğleneceğim biliyorsunuz mu… fb-gs maçında… hahayy. Buraya lefty, aeg, plesk ve kim yorumu okumaya geleceğim kdjd sonuç benim için hiç önemli değil:d

Lefty her yere yazdığı için mıh gibi aklımda, 19 mayıs’ta peşinizdeyim kdjd
Gel tabii, o gün şenlik var ya da ben yok olursam bil ki uzun bir tatile çıkmışımdır ve döndüğümde görüşürüz.:)

kdjdj Lefty kaçmaz… o canı isterse tatile çıkar… hükumet gibi kadın. Bugün burada 20 Mayıs’ta Barcelona’da… Viyana’da… Seul’de… Canı isterse sonbaharda döner…

Leftycim canın tatile çıkmak isterse… (kdjdj) Sevildiğini bil…

kdjdj Lefty kaçmaz… o canı isterse tatile çıkar… hükumet gibi kadın. Bugün burada 20 Mayıs’ta Barcelona’da… Viyana’da… Seul’de… Canı isterse sonbaharda döner…

Leftycim canın tatile çıkmak isterse… (kdjdj) Sevildiğini bil…
Öyle bir an yaşanmasın:( 40 gün 40 gece kutlamada da yetmez Galatasaralılara ve dediğin gibi sonbahar uygun olacaktır. :)

galatasaray olarak yerle yeksan olmuş hezimet sancıları tutmuş olanları tekrardan izlemek büyük keyif

taraftar forması değil de futbolcu forması iste. lig oyununda da ödül olarak futbolcu forması alacaklar diye düşünüyorum. taraftar forması alırsa koskoca forumsal sahibi swat bey'e yakıştıramam.
Ben belirlediğim ödülü biliyorum Allah'tan :)
Lefty'de :p

Geri