Konya'da yaşanır mı?

Konu sahibi son olarak 37 gün önce görüldü

Konya'da yaşanır mı?

• Kullanılan toplam oy
    5
Sanırım bende senın gıbı dusunuyorum . Neden dersen bence sen kendınıde sevmıyorsun. şu forumda en cok 3 kısı ıle gorusmek isderım bunlardan bırıde sensın . bakalım kendını ne kadar seversın :p

Ankara çöl değil ama ben Ankara'yı da çok sevmiyorum zaten. :)

Sanırım bende senın gıbı dusunuyorum . Neden dersen bence sen kendınıde sevmıyorsun. şu forumda en cok 3 kısı ıle gorusmek isderım bunlardan bırıde sensın . bakalım kendını ne kadar seversın :p

Yok kendimi çok severim. İzmir'i de öyle. :) Sen hiç İzmir'e geldin mi?

Yok hıc gıtmedım. :p Sadece Kordon a gıttım bırde İnciraltı na gıttım Kısaca 2 senem gecdı ızmırde :D

Ama bak sen Konya ıcın çöl derken ve Ankara için sevmıyorum derken ben nedense izmir için ``Gavur izmir `` demedım.

kolay gelsın sana

Yok kendimi çok severim. İzmir'i de öyle. :) Sen hiç İzmir'e geldin mi?

Yok hıc gıtmedım. :p Sadece Kordon a gıttım bırde İnciraltı na gıttım Kısaca 2 senem gecdı ızmırde :D

Ama bak sen Konya ıcın çöl derken ve Ankara için sevmıyorum derken ben nedense izmir ``Gavur izmir `` demedım.

kolay gelsın sana

edl alındın gibi hissettim biraz .. :) Demedim say.. :)
Ya Konya çöl dememe alınma lütfen. :) Herkese memleketi güzel elbette..
Sana özel demedim ki ben onu geldiğim de gördüğüm şeyi dedim. Otobüsle gezi yapmıştık da 2 gün kaldık.. Güzel yerler de var bir şey demiyorum. Ama havası falan beni sıkmıştı. Sonuçta insan bir doğal güzellik görmek istiyor. :)
İzmir'e Gavur İzmir denmesinin hikayesi farklı.. O tarihe dayanan bir şey...
Bir ara İzmir'in bir kısmı hristiyanların elindeymiş de o dönemden kalma bir laf..
Bence saçma bir söz.. Ancak Konya'nın iklimi takdir edersin ki sende, yani yağış alan bir bölge değil.. Havası kuru gibi..
Bir de Konya'nın halkı tutucu, muhafazakar derler, İzmirliler olarak farklı fikirlere karşı açığızdır biz. :)

Konya'ya geleli çok oluyor.. Lise 2'de gitmiştik. Mevlana ve Şems'in türbelerini gezmiştik.

Neden yaşanmasın,yaşayanlar nasıl yaşayabiliyor sadece denizi eksik : p

Ben yazmayayım en iyisi ala'turka bey. Zira aynı bölgenin insanı bizleri bedevilik ile itham ediyor. Buna karşın size nasıl kızabilirim?

Yaşanır tabii.
En önemli artısı da çok ucuz bir şehir fakat küçüklükten bu yana deniz havası solumuş biriyseniz iklimine adapte olmak zor; psikolojik anlamda zorluyor.
Büyük şehirden geliyorsanız; Meram,Zafer,Mevlana,Bosna,Nalçacı ideal yerler.
Sosyokültürel anlamda zorlamaz.

yaşanır :D biz yaşıyoruz.. denizimiz de olsaydı tam olurdu ;d

yukarda birisi tuz gölü demiş hdhfj ankarayla karıştırmışsa demek.. beyşehirde bir göl mevcut onu mu demeye çalışmış acaba :d yorum yapanların çoğu burada yaşamamıştır eminim ki :) bilmeden yorum yapmak garip duruyor

Hiç yolum düşmedi oraya, sürekli bir yaşam zor sanki orada benim için.
Ben şehrimden gitmem ya , ı ıhh.

Üniyi Konya'da okudum. Üniyi özlüyorum, dolayısıyla Konya'yı da özlüyorum.
Rahat ya oralar. Düz, trafik yok, önemli yerlere ulaşım kolay falan. Seviyordum ben, rahattı benim için. Bin otobüse, bin tramvaya götürsün oh fdksah
İstanbul'un kalabalıklığı ve bir yere ulaşmak için bin tane aktarma yapmak içimi şişiriyor.

Mecbur kalınınca heryerde yaşanıyor,lalahan da bile.
Mevlana da ne olursan ol gel demiş,yaşa dememiş.
Yaşamak istemem.

hep denizi yada gölü olan bir yerde yaşadım
seviyorum sahili olan yerleri
konya ya gittim ama yaşamak için tercih eder miyim belki evlat için olabilir
kim bilir çok da büyük konuşmamak lazım

gittim, birkaç gün kaldım orada. hiç sevmedim.
denize kıyısı olan yerlerde yaşamaya alışınca konya gibi yerler çekilmez oluyor...

Oldurmeyen allah oldurmuyor...... ve oldurmeyen sey guclendirir bilmem anlatabildim mi xd

Çok önceden cevaplamışım ama yine bir Yabani konusu sandım.

Cok mu kötü kiz bu Konya?

Geri