Konya'da yaşanır mı?

Konu sahibi son olarak 37 gün önce görüldü

Konya'da yaşanır mı?

• Kullanılan toplam oy
    5
Konya'da yaşanır mı?

Yaşanır, neden yaşanmasın.

Seveyrum ben kpnyayi

Yasanir.

Yaşanmasaydı Konya da herkes ölürdü kapıdan girdin mi ölüyorsun oh mis Konyaya 1 km kala kalbin sıkışmaya başlıyor

Hayır YaŞanmaz ßen sevmiyorum.

Kenya'da yaşanır Konya'da yaşanmaz

Neden yaşanmasın ki? Kalesi olmayan tek ilimiz Konya cunku hic kuşatılmaya çalışılmamış tarihte ve kendini savunmak durumunda kalmamış. Ben merkez ve meram bağlarında yaşayabilirim şahsen =)

Büyük bir il nihayetinde. Genel olarak toplum hayatında belli bir yaşam tarzı hakim olsa da her büyük şehirde olduğu gibi herkesin kendisine göre hitap edebileceği bir semt/bölge vardır illaki.

Gez dünyayı
gör Konya'yı demiş atalar
Ben büyüklerin sözüne itiraz etmen
Atalarımız Konya için başka
Şeylerde demiş ama şimdi dersem
Konyalılar başta Morsalkım kızar:)

Yasanır. kac sefer gıttınız konya ya Haritadan baska yerını bılırmsınız konya`nın Özellikle şunu bilmenızı isterım Konya Mevlana şehrıdır. herseyden önce güzel ülkemın her yerı güzeldir. Ayrıca konya muhazafakar şehır olması ıle bılınır ama türkıye genelınde en cok alkol kullanan şehırlerdende bir tanesıdir. bununla beraber Üniversıte oğrencılerının şehır merkezınde buluınmasıda konya için avantajdir. Aynı zamanda gitmediğinız yer ıcın bence yorum yapmayın derim. son olarak Konya Kış aylarında soğuk memlekettır. Ancak bu tespıtlerım sadece Konya merkez içindir. İlcelerde biraz daha ağir sartlar vardır.

Mevlanamın şehrinde seve seve yaşarım..

Konya'da alkolün yüksek tüketilmesi
laiklerin yüreğini serinletiyor,
Adamlar rahatlıyor
Tabi canım
Bi yerden tırnağın tutacak
yoksa Konya elden avuçtan kaymış olur

ala'turka "laikler" kimler? Laikliğin alternatifi ne? Yani nasıl yapalım

Onuda ben anlatayım sana kesın gunu bırlık gıdıp gelmıssındır. Sonucda üniversıte oğrencısısın kesın bır arkadasını zıyarete gıtmıssındır. Bence daha cok ve daha fazla zıyaret edersen aynı zamanda Cafelerde zaman gecıreceğine bıraz daha şehır merkezıne inersen bence daha ıyı fıkır sahıbı olursun . İzmır de denız var ama ankara da yok sence ankara çöl mü :)

Onuda ben anlatayım sana kesın gunu bırlık gıdıp gelmıssındır. Sonucda üniversıte oğrencısısın kesın bır arkadasını zıyarete gıtmıssındır. Bence daha cok ve daha fazla zıyaret edersen aynı zamanda Cafelerde zaman gecıreceğine bıraz daha şehır merkezıne inersen bence daha ıyı fıkır sahıbı olursun . İzmır de denız var ama ankara da yok sence ankara çöl mü :)

Ankara çöl değil ama ben Ankara'yı da çok sevmiyorum zaten. :)

Geri