Farkında olmadan Lefty'ye Lefty post'u atmışım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Farkında olmadan Lefty'ye Lefty post'u atmışım.
Atestlerin çoğu ölümden sonrasını "hiçlik" kabul eder ancak varlığın algılayamadığı hiçliğe, nasıl ulaşacağını ise bir türlü temellendiremez çünkü varlık için "hiçlik / yokluk" bilinmez ve algılanamayandır. Hiçliğe ya da yokluğa ne anlam yüklersek yükleyelim, hakikatte ne olduğunu bilme şansımız bulunmuyor ve belki de hiçlik, bizim tasavvur ettiğimizin çok dışında ya da bambaşka bir yapı / kavram
Ateistlerin çoğu agnostik olduklarının farkında olmayan agnostiklerdir demeye getirmiş lafı.
Alındım.
Bundan böyle doktör klaymeksci olacam.
Hoş buldum leftycim….Hoş geldin, seni gördüğüme çok mutlu oldum.Kesin söylemişimdir, konu Fenerbahçe ve Kılıçdaroğlu olunca bende söz bitmez.
Dilerim iyisindir ve vaktin oldukça hep gel lütfen. Forumda yorumlarına denk geldikçe gözüm hep seni arıyor.![]()

Harikasın, tam benlik sözler!Hoş buldum leftycim….
iyiyim umarım sen de çok iyisindir ❤️
Biliyorsun ki ben de kılışdaroğlucuyumdur hayatıma ışık tutan lider
Allah özgür özeli bildiği gibi yapsın….
sana ait bir söz olduğuna inandığım bir söz bırakıyorum……… ne kadar güzel bir cümle kurdum….
Ekli dosyayı görüntüle 116986

Avrupa^da gösterin kendinizi ve o zaman konuşalım.![]()
İkiniz de vakit buldukça burada olun lütfen, özletmeyin.@Lefty yine de istediğim kadar online olmuyor ki:d Bak görürsünüz ben doğururum, giremez olurum pek fazla, bu anna hnm aktifleşir… annalar böyledir
Nasıl sevebilirim ki? Yılın 8 ayı yaz mı olur?
Bu sezon şampiyonuz, kimse engel olamaz, Muhteşem bir kalecimiz varken Icardi, Osimhen derbi gününde hiçbir şey yapamaz, puan farkı da kapanır.![]()
O gün geldiğinde göreceğiz.
O günlerde aniden işim çıkabilir, şimdiden söyleyeyim de kaçtığım düşünülmesin.Bu sözleri ölümsüzleştirelim günü gelince okur okur lefty yi kızdırırız![]()
Estetik operasyonlarla görsel olarak birbirine benzeyen insanların olduğu bir çağda böyle örneklerle sürekli karşılaşabiliriz.
Oy birliği ile çapkın olduğunuza karar verildiğine göre rankınızı "Ayın Çapkını" olarak değiştirebilirler.![]()
<3Kanaryamızın da şampiyon olma zamanı geldi, sessiz bir şekilde ilerliyoruz.
Zamansızlık kavramı da kişiye göre değişen algı sadece yoksa her şey en uygun zamanda gerçekleşmektedir.
Elinizden bir şey gelmeyecek konulara çok fazla kafa yormamak gerekiyor. Keyif aldığınız işlere yönelmek ve size iyi gelen insanlarla zaman geçirmek ister istemez bakış açınızı olumlu yönde değiştirecektir.
Bu sezon olmasa da gelecek sezona umutluyum.