konuya bir lefty sözü bırak.

Konu sahibi son olarak 353 gün önce görüldü
Olamasak ta gönüllerin şampiyonuyuz…kjkh

Moderatör tarafında düzenlendi:
"türkiye'nin real madridiyiz......."

:D
konu çok eğlenceli olacak gibi. hemen yer işaretlerine ekliyorum ve her gün sözümü bırakıp gidiyorum..............

Ben en çok climac hocamla atışmalarını seviyorum. Dün bilim karşıtı olarak tarihe geçeceksin demişti ama bulamadım. Kfjfjjf

"samimiyetiniz olan üyelerle aranızda istediğiniz gibi şakalaşabilirsiniz. benimle şakalaşırken dikkat edin lütfen."

şu editi yapmadan geçemeceğim, lütfen kusura bakma. kullanıcı adını her gördüğümde otomatik olarak şu sahne oynuyor kafamda :d
biraz uzun ama kesmeye kıyamadım :/

"samimiyetiniz olan üyelerle aranızda istediğiniz gibi şakalaşabilirsiniz. benimle şakalaşırken dikkat edin lütfen."

şu editi yapmadan geçemeceğim, lütfen kusura bakma. kullanıcı adını her gördüğümde otomatik olarak şu sahne oynuyor kafamda :d
biraz uzun ama kesmeye kıyamadım :/

Kusura bakılmayacak gibi de değil ancak mizah olduğu için canın sağ olsun, ne diyelim.:)
Sanalda insanların birbiri hakkında alakasız çıkarımda bulunmasına iyi bir örnek olmuş. Kendimi anlaşılmayan Kılıçdaroğlu gibi hissettim.:)

Bu vesile ile ölen değerli oyuncuları rahmetle, sevgili @Anna Karenina'yı da özlemle anmış olayım.

Kendisi henüz yazmadan yerine yazayım:

"Antrenörümüz dünyaca ünlü, tecrübe sahibi ve kendini kanıtlamış biri. Sadece henüz yeni bir takımız, beklememiz gerekiyor."

Birisi Lefty'ye söyleyebilir mi lütfen, ligin 32. haftasında da 2. haftasında da kazanılan maça aynı puanı veriyorlar.

" Bununla ilgili bir ....... vardi ama hatirlayamadim "
- Lefty

Not: bosluga genel olarak sunlar geliyor;
Film
Hastalik
Tedavi
Yasa
Komplo teorisi

"Ben lefter'in çok iyi bir kaleci olması sayesinde fenerbahçeli oldum"

Kemal Kılıçdaroğlu…..

Lefty Hanım da bir yerlerde bu sözü söylemiştir eminim……. Gece gece bu inançla geldim de yazdım……

Kendisi henüz yazmadan yerine yazayım:

"Antrenörümüz dünyaca ünlü, tecrübe sahibi ve kendini kanıtlamış biri. Sadece henüz yeni bir takımız, beklememiz gerekiyor."

Birisi Lefty'ye söyleyebilir mi lütfen, ligin 32. haftasında da 2. haftasında da kazanılan maça aynı puanı veriyorlar.
Konuyu unutmuştum, güzel bir hatırlatma oldu.:kalp:

Konuyu açan @laedri nerelerde acaba?

"Ben lefter'in çok iyi bir kaleci olması sayesinde fenerbahçeli oldum"

Kemal Kılıçdaroğlu…..

Lefty Hanım da bir yerlerde bu sözü söylemiştir eminim……. Gece gece bu inançla geldim de yazdım……
Hoş geldin, seni gördüğüme çok mutlu oldum.:kalp: Kesin söylemişimdir, konu Fenerbahçe ve Kılıçdaroğlu olunca bende söz bitmez.:)

Dilerim iyisindir ve vaktin oldukça hep gel lütfen. Forumda yorumlarına denk geldikçe gözüm hep seni arıyor.:emoji_revolving_hearts::emoji_sparkling_heart::emoji_two_hearts::*

Kendi sözümü kendim ekleyeyim.:)

Dünya devi olduğumuz için lig şampiyonluğu da zamanı gelince olur ayrıca son yıllara baktığımızda, Avrupa maçlarında en fazla ilerleyen ve ülke puanına katkı sağlayan takım Fenerbahçe'dir.
İnsan hiçbir koşulda kendini kaybetmemeli ve ilkeli olmalıdır.
Savaş ortamında insanların neye dönüşebileceğini hepimiz biliyoruz ve asıl önemli olan her koşulda vicdani değerleri korumaktır.

Geri