Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
"samimiyetiniz olan üyelerle aranızda istediğiniz gibi şakalaşabilirsiniz. benimle şakalaşırken dikkat edin lütfen."
şu editi yapmadan geçemeceğim, lütfen kusura bakma. kullanıcı adını her gördüğümde otomatik olarak şu sahne oynuyor kafamda :d
biraz uzun ama kesmeye kıyamadım :/
Konuyu unutmuştum, güzel bir hatırlatma oldu.Kendisi henüz yazmadan yerine yazayım:
"Antrenörümüz dünyaca ünlü, tecrübe sahibi ve kendini kanıtlamış biri. Sadece henüz yeni bir takımız, beklememiz gerekiyor."
Birisi Lefty'ye söyleyebilir mi lütfen, ligin 32. haftasında da 2. haftasında da kazanılan maça aynı puanı veriyorlar.

Hoş geldin, seni gördüğüme çok mutlu oldum."Ben lefter'in çok iyi bir kaleci olması sayesinde fenerbahçeli oldum"
Kemal Kılıçdaroğlu…..
Lefty Hanım da bir yerlerde bu sözü söylemiştir eminim……. Gece gece bu inançla geldim de yazdım……
Kesin söylemişimdir, konu Fenerbahçe ve Kılıçdaroğlu olunca bende söz bitmez.Dünya devi olduğumuz için lig şampiyonluğu da zamanı gelince olur ayrıca son yıllara baktığımızda, Avrupa maçlarında en fazla ilerleyen ve ülke puanına katkı sağlayan takım Fenerbahçe'dir.
İnsan hiçbir koşulda kendini kaybetmemeli ve ilkeli olmalıdır.
Savaş ortamında insanların neye dönüşebileceğini hepimiz biliyoruz ve asıl önemli olan her koşulda vicdani değerleri korumaktır.
Bir ara buralardaydı, yeniden gelir belki.Kalbimizde
Bir ara buralardaydı, yeniden gelir belki.
Estetik yaptırdığı an tüm karizması yerle bir oldu.
Hakan Peker'le ilgili bir "estetik" değerlendirme yapılacaksa şayet eserlerine bakabilirsiniz. Teşekkürler.